Kluska4 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dotothy, a więc żywiecki Olinek to Twoja sprawka :razz: Wiedziałam, że będzie musiał trafić na kogoś wyjątkowego :loveu: Quote
konisia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dorotko brawa dla Ciebie. Za poświęcenie, za chęć do walki, za wszystko co robisz dla tych zwierzaków. A dla małego może "Tyson"? Skoro taki byk ma z niego urosnąć;) Quote
Dorothy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hihi no weźcie, Haker, Tyson, to tak brzmi ze strach oblatuje, a Wy nie wiecie jak to fajowy Klusek, narazie jeszcze smierdzielek :evil_lol: poki co raczej Pompon niz Tyson :evil_lol: ale wiem, imie musi byc PRZYSZLOSCIOWE;) Quote
noemik Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a za mną coś Misza chodzi...:) klusek Misza.:D Quote
Alaa Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 E tam nie ma za co:oops: Dorothy u mnie zaczelo sie od lekkiego zapalenia zatok szczekowych:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: potem z lekkiego przeszlo w jakies takie troche ciezsze chyba a potem grypa doszla- i z temperatuta prawie koncowa;) dotarlam do szpitala. Urlop przylozylismy na jakos tak kolo polowy marca- mam nadzieje ze juz stane na nogi, ale slabam okrutnie i jakos tak nie halo sie czuje nadal. I dluzej na zdjecie Klucha patrze tym bardziej nie wiem jakie imie mu pasuje. No bo teraz to on Klusek jest. Quote
Czarodziejka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Myszol słodziutki :loveu: Będzie Filip dziadkował :evil_lol: Quote
noemik Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dorotko, pomyśl nad Miszą, co? TO można zdrobnić do Miszka, albo jak już przerośnie wszystkie inne psy używać poważnej formy Michał. Dla wschodnioubnych - Michaił. Dla zachodniolubnych - Mike. Hę? Cudny z Filipa dziadzio Miszki.:D Quote
lupak Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dla mnie to on jest Bojar (no może Rusłan ;) ) Mizianka dla futer :lol: Quote
andzia69 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dorotko - ale maluch jest u ciebie juz na stałe? czy na tymczas???? Jak ty biedulko sobie poradzisz z 2 chorymi psami, niedobrą Hossią i tez nie za zdrową Bunią????:loveu: Quote
noemik Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 DOrotko, jak masz już Bunię to możę Grafi do towarzystwa. moze skompletujesz Gumiśki? Quote
Dorothy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 hihi, lista nam sie wydłuża :-) ale prosimy o nastepne, potem bedziemy wybierac. Poki co chyba go nazwe piszczek bo jak znikam z zasiegu wechu to awantura placz i zgrzytanie mleczakow:evil_lol: Jak ja sobie poradze?? Jakos sobie poradze... Fakt, Hosia dzis znow narozrabiala jak bylam u koni i zdjela z pieca zamkniety gar z kolacja dla psow, otwarla sobie o pożarła.:crazyeye::angryy: Życzę jej żeby dostała sraczki, naprawde. pół kilo wątróbki....:shake: Filipek leży i naprawde nie jest mi z nim ciężko, raczej smutno czasem... Bunia ciotka śpi cale dnie, ostatni atak miala dwa tygodnie temu. Tyle ze wciaz sprzatam bo ciotka nie raczy zalatwiac sie na dworze, tam jej w d.. za zimno albo co?? Jakby co to pomożecie.... :diabloti: D Quote
Czarodziejka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ja też mam czasem dość sprzątania :mad: Dziś u nas deszczowo, więc Gaja zlała się na podłogę w pracowni. Misiek rozpruł torbę z ziemią kwiatową i nalał na naturalne podłoże. Quote
Dorothy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :D:D:D no nie moge. Myslalam ze moja Sunia obsikujaca doniczki z kiatami na podlodze jak pies z noga do gory to juz szczyt wszystkiego, ale widze ze sa lepsi...:evil_lol: A Klusek nalal na materac :diabloti: ot, uroki posiadania szczeniaka....:evil_lol: mauzonek nie wiem co powie, jak przyjedzie na Juli ferie, ale chyba bedzie mi ciezko wytlumaczyc mu ze Bunia leje i nie tylko, Filip wiadomo, Klusek leje, Sunia obsikuje, a ja sie na to wszystko zgadzam I sprzatam a przeciez to k... NOWY DOM!!!:angryy: wylecimy wszyscy....:evil_lol: Quote
romenka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Dorothy']:D:D:D no nie moge. Myslalam ze moja Sunia obsikujaca doniczki z kiatami na podlodze jak pies z noga do gory to juz szczyt wszystkiego, ale widze ze sa lepsi...:evil_lol: A Klusek nalal na materac :diabloti: ot, uroki posiadania szczeniaka....:evil_lol: mauzonek nie wiem co powie, jak przyjedzie na Juli ferie, ale chyba bedzie mi ciezko wytlumaczyc mu ze Bunia leje i nie tylko, Filip wiadomo, Klusek leje, Sunia obsikuje, a ja sie na to wszystko zgadzam I sprzatam a przeciez to k... NOWY DOM!!!:angryy: wylecimy wszyscy....:evil_lol: No ja na Twoim miejscu bym się nie śmiała tylko jak najszybciej szykowałabym nowe zamki w mieszkaniu by Cie nie wywalił TZ z domu :diabloti: Tak bynajmniej byłabym pewna że to nie on ale ja będę miała wejście...:eviltong: Kurcze Ty to masz z tymi swoimi zaszczańcami Quote
dagusiek Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witajcie! Widze ze filipek ma nowego kolege, ale za to jakiego przecudownego kolege:loveu::loveu: Dorothy, TY to masz wielkie SERDUCHO!!Te psiaki maja naprawde wieelkie szczescie ze trafily na takiego czlowieka jak TY;). Trzymam za cala wasza gromadke kciuki, a Tobie Dorothy zycze cierpliwosci i wytrzymalosci:razz:. Pokiziaj za mnie wszystkie te cuda:loveu: Pozdrawiam, trzymajcie sie cieplutko;). P.S co do imiona dla Tej malej kochanej kruszynki to moze:Czarlie, Joker, Rocky, Tuptuś:evil_lol:, Zgredek:cool3:.narazie tylko takie mi przychodza do glowy, jeszcze pomysle i napisze:mdrmed:. Jak jakies sa juz wymienione to bardzo przepraszam. Quote
Jola_K Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 ciesze sie ogromnie ze Olinek jest u ciebie Dorothy :multi: to jedna z najszybszych adopcji zaledwie dzis rano zuziaM zalozyla mu watek na dogo: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45292 i zaledwie od 3 dni jest na allegro :multi: zycze wam wszystkiego dobrego :loveu: Filipku - podnies dooopke... propozycje imienia: Kazan, Brutus, Hugo, Szarik ;) Quote
Czarodziejka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Mój dom jest stary, jeszcze do końca nie wyremontowany, więc każdy dodatkowy smród mnie pogrąża w rozpaczy...Nie znoszę brzydkich zapachów.:placz: Quote
Dorothy Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 moj dom jest nowy, w dodatku nie skonczony, a jak wiadomo nowy dom wypelnic trzeba zapachem.... albo zapachami .... no to moj sie wypelnia!!!:diabloti: sluchajcie nie wiedzialam ze Klusek ma na dogo watek :-o hihi poslijcie link co do Kluska wrocilismy wlasnie od lekarza, i mam sporo newsow co do oczu, ale moze bede o tym pisac na watku Klusia skoro takowy jest, a dziadzio Filip odzyska swoj watek?? CHoc czy ja wiem, czy on sie gniewa ze my tu urzedujemy, chyba nie... narazie ide jesc robic tej zgrai glodomorow Quote
Jola_K Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Dorothy'] sluchajcie nie wiedzialam ze Klusek ma na dogo watek :-o hihi poslijcie link co do Kluska wrocilismy wlasnie od lekarza, i mam sporo newsow co do oczu, ale moze bede o tym pisac na watku Klusia skoro takowy jest, a dziadzio Filip odzyska swoj watek?? CHoc czy ja wiem, czy on sie gniewa ze my tu urzedujemy, chyba nie... jesli nie odnalazlas watku Kluska/Olinka, to wklejam go ponizej, ja go juz tu raz wklejalam - 3 posty wyzej, oto on: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=45292 i do zobaczenia na jego watku, chociaz jestem pewna, ze Filip sie nie gniewa, ze tu nie tylko na jego temat sie rozmawia nie moge sie doczekac jakie sa wiesci o jego oczkach usciski dla reszty czworonoznych i dwunoznych mieszkancow :multi: Quote
Czarodziejka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Klusek - fajnie, bo kluchowato się prezentuje, ale jak z owej kluskowatości wyrośnie? :diabloti: Quote
przyjaciel_koni Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 No to mamy i "Świętą Dorotę" - Peter nie jesteś już osamotniony w tej świętości. Naprawdę jesteś nieprawdopodobną Osobą Dorotko !!!! Psiul jest przepiękny - mam nadzieję, że uda się coś zrobić z oczkami. Mój Figo miał podobno takie "zapadające się oko". Przynajmniej taka była diagnoza. Dostał wtedy masę kropli (jak ten malec), zastrzyki i bladą nadzieję. To już chyba 5 lat - wszystko się jakimś cudem zatrzymało. Bądźmy dobrej myśli również przy Klusku !!!! Imię dla małego (chociaż strasznie mi się ten "Klusek" podoba, a znam również pewnego "Klocka"- mały nie jest) np. Grey. I życzę obu psiakom by były w dobrej formie. Quote
Dorothy Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 dzieki, wszystkim dziekuje za pamiec :calus: ten Klusek sie do mnie przyczepil strasznie ale wiem ze on ta kluskowatosc straci, oj straci, pani Doktor powiedziala ze to bedzie WIELGACHNY pies.:-o hihi swieta Dorota, no cos takiego, bylby to moj maz slyszal opowiedzialby Wam jaka ja swieta:evil_lol: wredna heksa i tyle :lol: na watku kluskowym nowe wiesci, tymczasem tutaj wstawie krotko, ze maly startuje do wszystkich stworzen w domu, niektore, te wieksze ustawiaja go bez wahania, inne, te mniesze (staruszka Bunia) wdrapuja sie w poplochu na moje kolana obszczekiwane przez chuligana, a najlepsze jest to, ze lobus obszczekuje dziadzia Filipa, probuje bawic sie jego lapami, podskakuje do niego, a dziadzio Filip - :crazyeye: wytrzeszcza oczy, cofa sie lekko i patrzy to na niego to na mnie z wyrzutem jakby chcial zapytac - no pani no i co ja mam zrobic z tym gówienkiem???:-o Biedny dziadzio Filip na co mu przyszlo....:shake: dziadkowac malym smykom... Quote
Recommended Posts