Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Filipek ma to coś w sobie , jest po prostu Pan pies :lol::loveu: , a jak jego samopoczucie ???

Acha i protestuje :razz: , ja nie jestem ciotka ;) , tylko wujek :lol: :lol: :lol: , co prawda z tego co widze tu na forum , to jestem jednym z mała wujków :-o

Posted

Peter Beny napisał(a):

Acha i protestuje :razz: , ja nie jestem ciotka ;) , tylko wujek :lol: :lol: :lol: , co prawda z tego co widze tu na forum , to jestem jednym z mała wujków :-o

do licha, przepraszam, wujku:oops: :lol:

tak, wujkow malo, mam na ten temat swoje zdanie,dlaczego tak jest, ale zachowam je dla siebie:cool1:

Filip pomyka po swojemu, po ostatnich zastrzykach przeciwbolowych jest nie najgorzej, chodzi na spacerek i daje sobie rade, pysio mu sie usmiecha, co widac na zdjeciach :multi:

Posted

[
Filip pomyka po swojemu, po ostatnich zastrzykach przeciwbolowych jest nie najgorzej, chodzi na spacerek i daje sobie rade, pysio mu sie usmiecha, co widac na zdjeciach :multi:[/quote]

Dorotko - jak miło czyta się takie relacje:loveu::loveu::loveu::loveu: oby tak było codziennie i jeszcze lepiej!

Posted

Cieszę się z tych wieści. Dorothy, zgodnie z obietnicą podrzuciłam parę grosików na leczenie szanownego, pięknego, mądrego i szlachetnego Filipa Wielkiego. Jego mądre spojrzenie przypomina mi spojrzenie mojego Przyjaciela, który opuścił mnie w ubiegłym roku :placz: . Też miał takie mądre wejrzenie. Cieszę się, że mogę chociaż w ten sposób pomóc Filipowi.

Posted

Dziekujemy Ci Joanno wraz z Filipem OGROMNIE :calus:
Kazdy grosik wazny. Procz bonahrenu Filipek dostaje niestety silne zastrzyki przeciwbolowe (drogo :-() i rimadyl (tez drogo :-() ale dzieki temu go nie boli, dzieki temu chodzi, a wszystko to

DZIEKI WAM KOCHANE CIOCIE I WUJKOWIE :Rose::Rose::Rose::calus::calus::calus:

bez Was to ja bym sie tu chyba zalamala, zaplakala, i strzelila sobie w leb. Nie wiem co czuja ludzie, ktorzy nie moga pomoc cierpiacym bliskim z powodu braku pieniedzy,moge sobie jednak w tej chwili wyobrazic taka sytuacje, taka bezradnosc, podziwiam ich ze zyja walcza i maja sile, i dziekuje Bogu ze mam Was wokol, tylu wrazliwych czujacych kochanych ludzi.
Tyle serc.
To cudowne.

Posted

kazdy grosik z wdziecznoscia przyjmujemy i dziekujemy :calus::calus:
ciociu Alu
oraz
kochane cioteczki i wujkowie;)
Filip wypieszczochany do nieprzytomnosci (ogladalismy Film, znaczy no, film lecial, a my na podlodze, z jednej stron Bert, z drugiej Filip, rece mam dwie akurat starczylo, mauzonek z fotela przygladal nam sie z niepokojem, tresc filmu mi umknela, za to doopka Filipa wymasowana, uszy wytarmoszone, leb wyglaskany, brzuch Berta wydrapany, i takie tam)
;)

Posted

to ja, jak na rasową dogomaniaczke przystało, zakrzyknę z oburzeniem. Czarodziejko, Dorothy, jak mozecie, rozmnażanie kundelkow, to nawet w myśli , a na pewno w mowie i uczynku- grzech, grzech, grzech ciezki dogomaniacki . Sterylizacja, kastarcja!!!!!

ale tak na marginesie, gdyby juz tym wykastrowanym i wysterylizowanym i mimo pilnowania się przydarzyło...:evil_lol:

( mam nadzieje, ze moje parafrazowanie nie ściagnie tu masy oburzonych niewłaściwym zastosowaniem sformułowan religijnych ;) )

Posted

hihi w razie czego bedziemy Cie bronic wlasna piersia, do ostatniego tchu:lol:

ps. ja juz zaprawiona jestem w walkach na dogomanii, juz pare razy omal nie poleglam nie zostalam wdeptana pogrzebana i po nagrobku mi skakano. Spoko wydole chocby nie wiem co:diabloti:

Posted

eee, jak piersią, to mam czym się bronic- niestety ;)
Nie bede cudzych wykorzystywac, mi nie ubędzie, a jak nawet :p żadna strata - choc deklaracje doceniam z całego serca. MOze tchu troche pozycze, bo po ostatnim zapaleniu oskrzeli to cieniutko bywa ;)

Posted

Boże jaki on piękny:loveu:

Tak bardzo żałuje że nie trafił do Dorothy pare miesięcy temu!
Wtedy na pewno miałby większe szanse na poprawę lub przynajmiej powstrzymanie choroby.

Ale i tak się cieszę że dostał kolejna szansę i tak jak napisała Czarodziejka dopóki będzie chciał żyć to my nie możemy mu jej odebrać.

Posted

loozerka napisał(a):
eee, jak piersią, to mam czym się bronic- niestety ;)
Nie bede cudzych wykorzystywac, mi nie ubędzie, a jak nawet :p żadna strata - choc deklaracje doceniam z całego serca. MOze tchu troche pozycze, bo po ostatnim zapaleniu oskrzeli to cieniutko bywa ;)

Jeżeli chodzi o tę broń, ta ja niestety musiałabym sobie na miarę uszyć pancerz, bo cherlawo się przedstawiam w tej kwestii :eviltong: W razie ataku ginę w przedbiegach...nie mam się czym bronić :placz:

Posted

Czyli bitwa na gołe klaty w kisielu odpada ;)

Ja juz pisałam na watku Saby, ze z niepokojem, ale i nadzieja, czekam zawsze na kolejne wiesci o stanie zdrowia Filipa. Cały czas oczekuję, ze jednak bonharen spowoduje, że Filipowi zrobi sie lepiej, ze te leki p-bolowe nie bedą stale potrzebne. Bo jednak-na nie też psiun się znieczula z czasem, wiec dobrze byłoby moc stosować je okazjonalnie, na wypadek pogorszenia.