mama_Dorota Posted March 19, 2007 Posted March 19, 2007 :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: :placz: Kolejny mój ulubieniec za TM... Filipku dołączyłeś do Serwa, Bercika, Gajeczki... Do mojego Lordzika :placz: :placz: :placz: Dorotko- trzymaj się. :calus: Quote
rododendron Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Filipku trzymaj się :mad: broń się. Nie daj się robaczkom. Quote
Kobold Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Dobranoc Filipku, biegaj szczesliwy z kumplami po zielonych lakach. Pamietaj o tych co Cie TU kochali Quote
Czarodziejka Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 A za TM parapetówa.... Gaja pewnie wywija.... Quote
Dorothy Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 myslisz? To i Filipek wreszcie podskoczy a mnie go tak tutaj brak:placz: Quote
Kobold Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 A podskoczy, podskoczy juz Go tam napewno inni rozruszaja, no moj Sproket z podwojnym ADHD napewno. Wiem jak Ci ciezko, mojego szalenca nie ma juz piec lat a mnie do tej pory zdarza sie pomylic i zawolac na Szelme Sproket a co najdziwniejsze na kota tez :placz: Quote
Czarodziejka Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Damy radę. Ja wkrótce pewnie znów będę cokolwiek opłakiwać, bo biorę psy stare. Tylko, jak już przychodzi ten moment....jestem przerażona, że to już, że tak, że to koniec. :-( Quote
Dorothy Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Filipku smutno bez Ciebie...:-( bez Twoich pieknych oczu.Smutno... Quote
dagusiek Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Wszystkim bardzo brakuje Filipka....:-(:-( Quote
anouk92 Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 Dorota bardzo dziękuję za miłość i opiekę którą podarowałaś Filipowi. Te ostatnie miesiące pokazały mu że nie jest sam, że ma obok siebie wspaniałą osobę która postanowiła mu pomóc i oddała mu kawałek siebie i swojego domu. Gdyby nie Ty ten pies umarłby w samotności i bólu. Pomogłaś mu przekroczyć TM z godnością, z poczuciem miłości, ciepła i bezpieczeństwa. Dziękuję. Quote
czarna anda Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 dorota z kazdym dniem oplakuje swoja Ande - wiem jak to boli i wcale nie jest tak ze sie zapomina. ma swoj piekny skalniak na grobie i jest tuz za moim oknem. wazne ze Filipek czul sie kochany - obojetnie ile to bylo dni wazne ze odchodzil bedac psem domowym - czyims - w milosci i spokoju i to napewno mu dalas I on o tym wie i pamieta i jest przy tobie tylko w inny sposob - jak sie polozysz w ciszy nocy uslyszych Filipa dziekuje ........ iwona Quote
Dorothy Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Filipku to juz tyle dni bez Ciebie. Mam nadzieje ze spacerujesz czasem po naszym ogrodzie patrzac jak wiosna zmienia swiat. Tak mi Cie brak...:-( Quote
Peter Beny Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Wujek też pamieta o tobie Filipku :lol: Na pewno ci tam dobrze za TM ;) Quote
Dorothy Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 Filipku wiem ze jestes blisko, tylko Twojego lba do glaskania tak brakuje.. Myśle że po stronie światła jest Ci dobrze, ja myślę o Tobie codzień. Czekaj tam na mnie ... Quote
dagusiek Posted April 28, 2007 Posted April 28, 2007 az sie poplakalam jak zobaczylam to zdjecie:placz: sliczne jest!! Filipku ja rowniez pamietam! [*] [*] Quote
Jola_K Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 pamietamy, wspominamy, tesknimy.... jak ci tam jest kochany? Quote
Blow Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 BOZIU KOCHAN!jakie to zdjęcie jest przepiękne!!!! :cry: takie niby zwykłe a tyle mówi.... :loveu: Quote
Recommended Posts