Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziekuje Wam wszystkim.:calus:
Filip mimo ze nie chodzi ozywil sie, spacerowal dziarsko w reczniku, praktycznie caly spacer razem z reszta psow, 20 minut, bo ja juz dluzej nie moglam, i tak mam bicepsy jak Papaj the Sailorman, zmierze obwod i podam oglosze konkurs kto ma wieksze, bo chyba nikt plci zenskiej procz miss fitness:evil_lol:
natomiast Filip lezy teraz, i ma swiatelko w oczach. Nawet ziaje czasem, co oznacza ze sie rozluznil. Przez trzy ostatnie dni nie otworzyl pyska...

o 17 kroplowka, dziekuje za kazda pomoc takze finansowa, bardzo sie przyda... tej faktury oczywiscie nie wzielam wczoraj bo ryczalam.
Wezme dzis. Widzialam ze Filip ma na alarmowym nazbierane z aukcji allegro wiec troche na leczenie bedzie.
D

Posted

Dorothy napisał(a):
natomiast Filip lezy teraz, i ma swiatelko w oczach. Nawet ziaje czasem, co oznacza ze sie rozluznil. Przez trzy ostatnie dni nie otworzyl pyska...

o 17 kroplowka.....

Dorotko, zapytaj wetów, czy można przeciwbólowo zastosować tramadol ( Tramal jest produkowany w postaci roztworów do wstrzyknięć, kroplach, kapsułkach, tabletkach o przedłużonym działaniu i czopkach ). To jest ludzki silny środek przeciwbólowy o działaniu podobnym do morfiny. Nie jestem wetem więc nie mam pojęcia, czy u psów można stosować.

Posted

Filipku, nie poddawaj sie Dorothy Ty tez:)!!Caly czas trzymam za Was kciuki i gleboko wierze w to ze bedzie jeszcze dobrze:)!Trzymajcie sie cieplutko i zdrowo;).Pozdrawiam:):)

Posted

Dorotka - wysle ci najprawdopodoniej pociagiem - dzisiaj odwoze dziecko na pociag do katowic i wiem ze jedzie tez przez bielsko - dam znaka - metacam jest oki ale lepszy jest taki zastrzyk na s kurcze przypomne sobie nazwe i zaraz napisze !!!!
anda

Posted

czarna anda napisał(a):
Dorotka - wysle ci najprawdopodoniej pociagiem - dzisiaj odwoze dziecko na pociag do katowic i wiem ze jedzie tez przez bielsko - dam znaka -
anda

czekam w takim razie

Posted

Dorothy napisał(a):
czekam!!!

powiem Wam ze moj wet traci do mnie cierpliwosc.
:evil_lol:
zawracam mu gitare wciaz nowymi pomyslami nt ratowania Filipa.

A Filip, ktory mial sie nie podniesc, wstal dzis i lazikowal pomalenku po mieszkaniu:crazyeye:

Dopiero zobaczyłam:crazyeye: .
Dorotko jak się bardzo ciesze :loveu: :multi: Powiedz czy stan Filipka terz też tak dobry jak pisałaś wcześniej??
Słonko trzymam bardzo za Was kciuki:loveu:

Posted

no i anda nie zdazylam, kroplowka trwala prawie 2 godziny!
co my teraz zrobimy? mozesz nadac jutro np. Ondraszkiem??

Filip zjadl kolacje, wiec nie jest zle, bo przedtem nie jadl.
Probuje tez wstawac.

ale na kroplowki musimy jezdzic codziennie, przez 10 dni :flaming:
po 2 godziny...

Posted

Dorotko nie ma nikogo z Twoich stron z dogo by Ci pomógł??
Pomęczysz się troszkę kochana ale być może będą piorunujące efekty i Filipek zacznie chodzić.Trzeba jego organizm do składu doprowadzić bo za dużo tego i napewno to wszystko jest spowodowane tez stanem takim a nie innym Filipka.
A jak Ty się czujesz i jak Julcia??

Posted

Jula super, po chorobie ani sladu.

Ja jestem straszny meteopata, i to co wyprawia ta pogoda, a juz szczegolnie u mnie w gorach, po prostu wpedza mnie do grobu. Huraganowe wiatry, skoki cisnienia, dmiacy snieg z deszczem siekacy po twarzy, ciezkie chmury, sniegowe bloto pod nogami, no masakra. Kawalek dalej w Bielsku nie ma sniegu i nie wieje, jest o wiele lepiej..
Przez wiatr i cisnienie stale nie moge spac, .:shake::wallbash:

Posted

urodzilam sie w Bielsku, 15 km stad. Ale ja bylam mieszczuch :p z tego co widze. Teraz mieszkam u podnóży Skrzycznego. Doslownie.
:shake:
to jest zupelnie inny klimat.../

Posted

Dorothy napisał(a):
urodzilam sie w Bielsku, 15 km stad. Ale ja bylam mieszczuch :p z tego co widze. Teraz mieszkam u podnóży Skrzycznego. Doslownie.
:shake:
to jest zupelnie inny klimat.../

ja bywam na wakacjach w tej wsi , zaraz przed Szczyrkiem , jadac od Bielska...;)