quasimodo Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 Wspomnijmy niezapomnianego Filipka - wspaniałego psiaka, który u Dorothy spędził swoje ostatnie miesiące... Jakże chory, ale jakże przy tym szczęśliwy... Quote
Dorothy Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 codzien jak patrze przez okno w pokoju, i w sypialni, patrze na choinki, gdzie Filip... bardzo tesknie za jego madrym wzrokiem, probuje z nim rozmawiac, choc jego psia dusza chyba juz odplynela daleko, do psiego raju... teskno mi, brak mi go.:-( Jedyny tak madry, spokojny, godny pies jakiego mialam... Filipku... czekaj tam na mnie. Quote
Czarodziejka Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Dorothy napisał(a):codzien jak patrze przez okno w pokoju, i w sypialni, patrze na choinki, gdzie Filip... bardzo tesknie za jego madrym wzrokiem, probuje z nim rozmawiac, choc jego psia dusza chyba juz odplynela daleko, do psiego raju... teskno mi, brak mi go.:-( Jedyny tak madry, spokojny, godny pies jakiego mialam... Filipku... czekaj tam na mnie. No... chyba tak szybko nie zamierzasz się przenieść na drugą stronę?:mad: A poza tym, daj mu wybór, może zawita do ciebie w nowym ciele, a ty mu tam każesz czekać 8) Na mojej Froci zakwitła azalia, na Gajce kwitną rododendrony, a nad Luleńką rajska jabłonka piękna jak sama wiosna...Nad Filipem choinki... Quote
Peter Beny Posted June 2, 2007 Posted June 2, 2007 Filipku wujek też o tobie pamięta , pewnie ci dobrze tam za TM , a ty Dorotko się nie smuć , tak już to jest z naszymi pociechami szybko odchodzą , ale pewnie kiedyś ich tam za TM spotkamy ;) Quote
Dorothy Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Filipku tu trawa juz taka duza... tak bardzo mi zal ze nie doczekales biegania po niej, zapachu jasminu, sianokosow...:placz: Quote
wanda szostek Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 [quote name='Dorothy']Filipku wiem ze jestes blisko, tylko Twojego lba do glaskania tak brakuje.. Myśle że po stronie światła jest Ci dobrze, ja myślę o Tobie codzień. Czekaj tam na mnie ... Doroto bardzo Ci współczuję i podziwiam. Jesteś wyjątkową osobą. Gdyby wszyscy mieli tyle wrażliwości co Ty o ile piękniejszy byłby świat. Quote
Czarodziejka Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Filipku - mądry i piękny jak faraon... Bądź szczęśliwy. Quote
Czarodziejka Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ech..............duszyczko pomóż czasem swoim współbraciom.... Quote
Dorothy Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Filipku, bardzo czasem brak Twoich wielkich łapiszonów i ciepłego nochala. Pamiętam [*] Quote
JoannaLN Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 Dorothy napisał(a):Filipku, bardzo czasem brak Twoich wielkich łapiszonów i ciepłego nochala. Pamiętam I ja pamiętam Filipka, i Twoją walkę o Niego. Czas płynie, a żal nie przemija i pamięć trwa. Quote
Recommended Posts