Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

codzien jak patrze przez okno w pokoju, i w sypialni, patrze na choinki, gdzie Filip... bardzo tesknie za jego madrym wzrokiem, probuje z nim rozmawiac, choc jego psia dusza chyba juz odplynela daleko, do psiego raju...
teskno mi, brak mi go.:-(
Jedyny tak madry, spokojny, godny pies jakiego mialam...
Filipku... czekaj tam na mnie.

Posted

Dorothy napisał(a):
codzien jak patrze przez okno w pokoju, i w sypialni, patrze na choinki, gdzie Filip... bardzo tesknie za jego madrym wzrokiem, probuje z nim rozmawiac, choc jego psia dusza chyba juz odplynela daleko, do psiego raju...
teskno mi, brak mi go.:-(
Jedyny tak madry, spokojny, godny pies jakiego mialam...
Filipku... czekaj tam na mnie.

No... chyba tak szybko nie zamierzasz się przenieść na drugą stronę?:mad:
A poza tym, daj mu wybór, może zawita do ciebie w nowym ciele, a ty mu tam każesz czekać 8)
Na mojej Froci zakwitła azalia, na Gajce kwitną rododendrony, a nad Luleńką rajska jabłonka piękna jak sama wiosna...Nad Filipem choinki...

Posted

Filipku wujek też o tobie pamięta , pewnie ci dobrze tam za TM , a ty Dorotko się nie smuć , tak już to jest z naszymi pociechami szybko odchodzą , ale pewnie kiedyś ich tam za TM spotkamy ;)

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Dorothy']Filipku wiem ze jestes blisko, tylko Twojego lba do glaskania tak brakuje..
Myśle że po stronie światła jest Ci dobrze, ja myślę o Tobie codzień.
Czekaj tam na mnie ...

Doroto bardzo Ci współczuję i podziwiam. Jesteś wyjątkową osobą. Gdyby wszyscy mieli tyle wrażliwości co Ty o ile piękniejszy byłby świat.

• 3 months later...
  • 2 months later...
  • 5 years later...
Posted

Dorothy napisał(a):
Filipku, bardzo czasem brak Twoich wielkich łapiszonów i ciepłego nochala. Pamiętam

• I ja pamiętam Filipka, i Twoją walkę o Niego. Czas płynie, a żal nie przemija i pamięć trwa.