przyjaciel_koni Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 U Faraona pusto i żadnych wieści !!!!??? Quote
przyjaciel_koni Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 A my czekamy na jakiekolwiek wieści !!!!! Martwi nas ich brak - nie wiadomo co oznacza !!!!! Quote
anouk92 Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Już jestem. Faraon nadal czeka w stajni. Oglądały go dwie rodziny ale on w tej stajni nie prezentuje się najlepiej. Jest mizerniutki - potrzebuje swojego domu. Ma małe problemy z oczami - jakby zaćma ale wet powiedział że to normalne w jego wieku i można ją "zdjąć". Jeśli byłby tymczas to super bo wtedy mógł by dojść do siebie w normalnych warunkach. Zaraz potwierdzę jak się zachowuje w stosunku do innych psów. Quote
przyjaciel_koni Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Piękny pies - Faraon bardzo prosi o naszą pomoc !!! Mam nadzieję, że Dorothy ma jeszcze jakąkolwiek możliwość załatwienia tymczasu ( i, że zagląda na wątek), o dom teraz tak ciężko !!! Tak żal psiaka !!!! Quote
Dorothy Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja wciaz czekam na info co z tymi innymi psami, bez tego ani rusz, jak on w stosunku do samcow zwlaszcza. Musze to wiedziec inaczej klapa... :-( Quote
przyjaciel_koni Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Anouk - sprawdź te psy !!!!!! Faraon prosi !!!!!! Czy jest gdzieś jego dom ????? Quote
przyjaciel_koni Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Niestety - Anouk chwilowo jest bardzo zajęta pilną sterylką i nie może do końca sprawdzić Faraona. Zapewne, jak się obrobi z jednym nieszczęściem, to wszystko sprawdzi. A Faraon jest piękny, czy komuś się spodoba ?????? Quote
przyjaciel_koni Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 W oczekiwaniu na wieści od Anouk Faraon pokazuje się na 1 stronie. Może trafi na dobry moment i wzbudzi czyjeś zainteresowanie ? Quote
Dorothy Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [LEFT]no coz, dopoki nikt nie sprawdzi jak psiak reaguje na inne psy, pewnie bedzie siedzial przy tej stajni i marnial... a nadchodza mrozy, pada deszcz i snieg i wieje wiatr.... w koncu tymczas przepadnie bo tyle psow czeka. [/LEFT] Quote
przyjaciel_koni Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 O tym samym niestety niedawno myślałam. Anouk - pospiesz się z tym sprawdzaniem - miejsce diabli wezmą !!!! A Faraon jest w potrzebie ! Quote
przyjaciel_koni Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Anouk - przepadnie miejsce dla Faraona !!!!!! (Zakładając, że jeszcze jest.) A on potrzebuje pomocy ! Quote
nati_92 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Szybko sprawdzaj bprzeppadnie sznasa Faraona Quote
anouk92 Posted November 13, 2006 Author Posted November 13, 2006 Sorry ja mam tylko dostęp do sieci w pracy. Faraon nadal czeka. Muszę wiedzieć gdzie byłby tymczas - p.Joasia nie bardzo chce wysyłac psiaki poza jej zasięg. Rozmawiałam z nią i jeszcze musze ją przekonać. Faraon jest spokojnym psiakiem i nie zauważyliśmy jego agresji w stosunku do innych psów. Quote
przyjaciel_koni Posted November 14, 2006 Posted November 14, 2006 anouk92 napisał(a):Sorry ja mam tylko dostęp do sieci w pracy. Faraon nadal czeka. Muszę wiedzieć gdzie byłby tymczas - p.Joasia nie bardzo chce wysyłac psiaki poza jej zasięg. Rozmawiałam z nią i jeszcze musze ją przekonać. Faraon jest spokojnym psiakiem i nie zauważyliśmy jego agresji w stosunku do innych psów. Teraz Anouk czeka na odpowiedź. Czy tymczas jeszcze aktualny ??? Quote
przyjaciel_koni Posted November 15, 2006 Posted November 15, 2006 Taki piękny - czemu bez domu ???????? Pomóżcie szukać mu człowieka - prosimy !!!!!!!! Faraon prosi !!!!!!! Quote
Recommended Posts