Rumi. Posted September 23, 2011 Author Posted September 23, 2011 Super! Trzymam kciuki! A ok.której będą? Bo ja jutro też będę w schronie Quote
Noelle Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 trzymam mocno, oby to byli właśnie ci ludzie! :D Quote
paoiii Posted September 24, 2011 Posted September 24, 2011 ooo ja też zaciskam!!! w prawdzie w schronisku mnie nie bedzie dzis bo musze sobie zrobić jednodniową przerwę od wszystkiego coby ozdrowieć szybko, ale moze jutro sie już ogarnę!!! :) Quote
Rumi. Posted September 24, 2011 Author Posted September 24, 2011 jutro Karpet idzie do domu z tego co wiem, spotkałam akurat Luthien z Karpetem i tymi ludźmi, zakochani w Karpecie, jutro jadą na strzyżenie z nim wraz z Luthien :) Quote
luthien_krk Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Kochani - wpadłam tylko na moment, żeby powiedzieć, że dzisiaj odwiozłam Karpeta do nowego domu. I powiem więcej -że Skarpetka nie mogła chyba trafić lepiej! Będę Was na bieżąco informować co i jak. Państwo zrobili już zakupy i psisko ma dosłownie wszystko :D Karpet najpierw bał się wejść do samochodu (mruczał trochę, ale w końcu rozłożył się na tylnym siedzeniu na moich i Maksa kolanach), masakrycznie bał się wejść na schody (mieszkają na 1 piętrze), ale bardzo cierpliwie z nim pracują. Nie byli źli, gdy Skarpetka podlała kwiatki na tarasie (a taras Karpet ma - jak marzenie!). Są cierpliwi i naprawdę w nim zakochani. Wymieniliśmy się kontaktami, będziemy się też wzajemnie odwiedzać, więc na bieżąco mogę informować jakie postępy czyni psisko. Jestem mega szczęśliwa! W końcu do Skarpetki uśmiechnęło się szczęście - oby na zawsze! :) Quote
Noelle Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 KOCHAM TEN TYDZIEŃ, TYLE MEGA ADOPCJI!!!! powodzenia Skarpecisko!! :multi: Quote
malawaszka Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 hurraaaa :laola: Karpet sipsuj się chłopie bo szóstkę w totka trafiłeś :lol: Quote
Avaloth Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Ale super :loveu: nie wierzę po prostu, w ciągu ostatnich 3 dni poszło do adopcji tyle cudownych psiaków że aż serce rośnie:loveu: Quote
Rumi. Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 super :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Quote
Rumi. Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 malawaszka napisał(a):gmw zmieniaj tytuł :loveu: Ah no racja ;D Zapomniałam, choć się zastanawiam, mojemu Maksiowi(spanielowi) zmieniałam z 4 razy, bo wracał... Quote
Rumi. Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 malawaszka napisał(a):nie kracz!!!!!! no właśnie nie chcę zapeszać ;D Quote
Foksia i Dżekuś Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 To super ,że w końcu ten miły piesek znalazł domek. Quote
luthien_krk Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 Dzisiaj byłam w odwiedzinach u Skarpetki :) Psisko jest zakochane w swoim nowym domku (z wzajemnością ;)). Problem ze schodami rozwiązałam w 2 godziny, Karpet jest grzeczny i cały czas pilnuje swoich nowych właścicieli :) Jak tylko znajdę kabel do telefonu (jestem w trakcie remontu i ciężko mi się połapać co i jak), zrzucę zdjęcia i zobaczycie jaką los podarował Karpetowi niespodziankę :) W piątek jesteśmy też umówieni na strzyżenie, więc będą też nowe zdjęcia przystojniaka ^^ Quote
Rumi. Posted September 30, 2011 Author Posted September 30, 2011 czekam na zdjęcia ;D super się chłopakowi trafiło Quote
Noelle Posted September 30, 2011 Posted September 30, 2011 super, super, super!!! :multi: ja również czekam na zdjęcia. :D Quote
Recommended Posts