Maalwi Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Jakie gustowne posłanko :cool3: Jak mi on strasznie Bibe przypomina hihihi jesczze mu włosek urooośnie ;) i tak już bardzo dużo się zmienił Quote
immortal Posted July 12, 2011 Author Posted July 12, 2011 Pops, CJ i Bibi to jedna rodzina :cool3:;) Wstawię więcej fotek młodego po wystawie w Wawie :) Quote
Maalwi Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 immortal napisał(a):Pops, CJ i Bibi to jedna rodzina :cool3:;) Wstawię więcej fotek młodego po wystawie w Wawie :) a po jakich rodzicach? CJ ?? to powodzenia na wystawce :) Quote
immortal Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 CJ jest po Sasquehanna Zachód i Fanta Z Bajki Agnieszki. A z rodziną chodziło mi o to że są bardzo podobni do siebie ;) Dzięki :) Quote
Foxowa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 immortal napisał(a):CJ jest po Sasquehanna Zachód i Fanta Z Bajki Agnieszki. A z rodziną chodziło mi o to że są bardzo podobni do siebie ;) Dzięki :) Nie dziękuje się babo!!!!!! ;P Quote
immortal Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Wieem, pomyłka, nie dziękuję :diabloti: Znalazłam jakiś stary filmik z zabawy młodego http://www.youtube.com/watch?v=5iRNuK2IqVo&feature=related Quote
Maalwi Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 [quote name='immortal']Wieem, pomyłka, nie dziękuję :diabloti: Znalazłam jakiś stary filmik z zabawy młodego http://www.youtube.com/watch?v=5iRNuK2IqVo&feature=related Nie dobry Cj gwałcił kolege/ kolezankę! własnie, nie dizekuje się i teraz pewnie przegrasz ;D Quote
immortal Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Maalwi napisał(a):Nie dobry Cj gwałcił kolege/ kolezankę! własnie, nie dizekuje się i teraz pewnie przegrasz ;D To zbok :diabloti: Przegram tak czy inaczej, ja tam tylko po ocenę jadę :diabloti: Quote
Iza. Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 immortal napisał(a):To zbok :diabloti: Przegram tak czy inaczej, ja tam tylko po ocenę jadę :diabloti: Macie szansę :razz: Quote
immortal Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 No zobaczymy zobaczymy jak to będzie, ale ja tam się z nim na nic nie nastawiam ;) Quote
immortal Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Iza mam nadzieję :cool3: Fola to mu przetłumaczysz żeby ruszył tyłek na ringu jak będzie upał bo wtedy to z nim różnie bywa :mad: Quote
Iza. Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 immortal napisał(a):Iza mam nadzieję :cool3: Fola to mu przetłumaczysz żeby ruszył tyłek na ringu jak będzie upał bo wtedy to z nim różnie bywa :mad: ma być tylko 25 stopni :P Quote
immortal Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 Oj oby bo w tamtym roku wytrzymać się nie dało Quote
Foxowa Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Fola go wystawi jak nie będzie chciał biegać, od razu będzie szybszy :diabloti: No w tym roku chłodniej ma być na szczęście :) Quote
immortal Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 No i wygraliśmy (lokata 1 na 3 psy) chociaż z oceną bdb na jaką CJ wg mnie nie zasłużył.. podobnie jak psy na dalszych lokatach. Do tego sędziego więcej nie pojedziemy i nie chodzi tu tylko o ocenę młodego. Jestem zadowolona z ogryzka bo ładnie się pokazał i z siebie bo nawet fajnie wyglądał, ale do perfekcji jeszcze dużo nam brakuje :razz: Bidulek dostał przed wystawą zapalenia ucha i trzepał łebkiem na wszystkie strony ale na szczęście na wystawie był tak zafascynowany że o tym zapomniał hihi I fotki z wystawy autorstwa Oli - Aleksandra Baran Quote
Foxowa Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 Jeszcze raz gratki i widzę Was na krajówce! No i w Kielcach! :diabloti: Quote
immortal Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Na krajówce w Wawie pewnie będziemy a do Kielc to mi się szczerze mówiąc średnio chce jechać :eviltong: Quote
Recommended Posts