Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[img]http://1.1.1.3/bmi/img231.imageshack.us/img231/695/dscf1433i.jpg[/immg] jaki słoooodki :) jak panienka ;) ja bym go zostawiła łysego (no chyba że chcesz wystawiać)

Posted

immortal napisał(a):
Chcę go trochę powystawiać i dlatego mu włosy zapuściłam, ale pewnie i tak go na starość opitolę na łysego ;)

Pewnie, że tak! Jako łysol wygląda super :loveu: a i jemu pewnie lżej, a i pielęgnacji mniej przy łysolu :)

Posted

Czy mniej to nie wiem, trochę trzeba się namęczyć żeby pp wyglądał jak ładny hl :) No zobaczymy :)

Teraz lecę ćwiczyć z młodym, bo planujemy w tym roku zdać egzamin na PT.

Posted

o proszę nie widziałam że CJ ma galerię! fajny chłopak z niego;)
i super wyglądał jak był łysolkiem, pięknie mu tej wersji:loveu: masz więcej fotek?

Guest Fusiafusia
Posted

Witamy się w waszej galerii! :hand:
Fotki są cudne! :loveu: :loveu: :loveu:
Pozdrawiam.

Posted

biedny ale miał podróż na show. szkoda że nie podeszłaś, byśmy go trochę wypucowały, następnym razem zapraszam ;) chłopak ma chorobę lokomocyjną czy po prostu stres? mój się zawsze obsr...wa w drodze na dworzec, więc zawsze idzie luzem, no i papu nie dostaje dzień wcześniej

Posted

Z nim to jest tak, że raz wzorcowo przetrzyma 5 godzin jazdy, a raz nie uda mu się nawet 1. Przed NDM nie jadł nic dzień wcześniej, ale co z tego... Oczywiście przez drogę powrotną nic nie zrobił, bo po co, lepiej przez wystawką :diabloti:

Dzięki, skorzystam, w NDM byłam pewna, że i tak zejdziemy z bdb za przygotowanie :roll: Co ja się mam z tym jełopkiem ;)

Posted

biedny psiak. dostaliście piękną ocenę, CJ jest ładny, ma fajną szyjkę i jest drobny, nie zasłużył na bdb, w końcu grzywek to nie tylko włos ;)