Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 221
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o jak fajnie że CJ ma galerię :) śliczny jest, miło go było zobaczyć w NDM, szkoda że byłam tak zakręcona że nie pogadałam z Tobą ;) ale nadrobimy ;)

Posted

Jej jakie ładne zdjęcia robisz. ^.^ Masz talent! No ja jak robię aparatem najlepszym z moich zdjęcia to takie też mi wychodzą! Dzisjaj albo jutro do galeri je wrzucę. :) Zapraszam Cię do mojej galeri. :-D

Posted

Wymiziany :) Aczkolwiek wolałabym dać mu po łbie, bo po raz kolejny wyrwał sobie kupę włosa :shake: Nie wiem co zrobić żeby przestał, próbowałam już wszystkiego...

Posted

Już go widzę w kagańcu, miałby łysy łeb pod prób ściągania go :cool3: Chyba trzeba się pogodzić z tym wygryzaniem... :roll: On zawsze chciał być łysą odmianą :evil_lol:

Posted

immortal napisał(a):
Już go widzę w kagańcu, miałby łysy łeb pod prób ściągania go :cool3: Chyba trzeba się pogodzić z tym wygryzaniem... :roll: On zawsze chciał być łysą odmianą :evil_lol:

A właśnie... pisałaś, że był zgolony... miał taki słaby włos, że go zgoliłaś, czy chciałaś mieć hl w domu? :evil_lol: pytam poważnie, bo nie wiem ;)

A z tym wygryzaniem... Może ma coś ze skórą? Próbowałaś jakichś witamin? Ja obecnie mam w domu olej z łososia i biotynę, na obu jest napisane, że wskazane przy świądzie, stanach zapalnych skóry, reakcjach alergicznych a przy okazji na wzmocnienie włosa.

Posted

mychaaaaa napisał(a):
A właśnie... pisałaś, że był zgolony... miał taki słaby włos, że go zgoliłaś, czy chciałaś mieć hl w domu? :evil_lol: pytam poważnie, bo nie wiem ;)

A z tym wygryzaniem... Może ma coś ze skórą? Próbowałaś jakichś witamin? Ja obecnie mam w domu olej z łososia i biotynę, na obu jest napisane, że wskazane przy świądzie, stanach zapalnych skóry, reakcjach alergicznych a przy okazji na wzmocnienie włosa.

Jeśli moge odpowiem za Pati
CJ miał słaby włos i Pati myślała że to semik i go zgoliła jednak w badaniach wyszło że jest pp więc pięknie sobie odrasta

Pati super foty lubie takie wiosenne sama mam troszke takich

Posted

Joanna Karasiewicz napisał(a):
Jeśli moge odpowiem za Pati
CJ miał słaby włos i Pati myślała że to semik i go zgoliła jednak w badaniach wyszło że jest pp więc pięknie sobie odrasta

aa, no i tak bywa. Ale widzę, że chłopak ładnie futra nabiera :) szkoda, że wygryza

Posted

Mycha, nie wydaje mi się, żeby było to związane ze skórą, bo ma ją bardzo ładną. Aktualnie dostaje EFA Olie, jest genialny. To raczej coś z główką :razz:

Co do ogolenia, tak jak Joanna napisała :)