Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 155
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

OlaAB napisał(a):
a... Robull, dobrze, że jesteś:evil_lol: , gdzie filmiki?:mad:
Ola, owszem mam "trochę" nagrane :loveu:, ale to są pełne półgodzinne filmy video na DVD i teraz trzeba je przerobić na inny format, aby można było je pociąć na pliki i umieścić w sieci. Postaram się zrobić to już w ten weekend…

Posted

Pati
też się zastanawiałam (on chyba jest jeszcze na innym filmiku)
Robull
trzymam Cię za słowo;) i czekam

a przy okazji tych filmików:evil_lol:
wczoraj zużyłam całe pudełko tępych żyletek do cięcia siebie (tak patrzyłam, patrzyłam i się ciełam:placz: )

Posted

No to jest właśnie Sylvia Trkman i Simply the Best de Loubajac "La", owczarek pirenejski face rase :loveu: :loveu: :loveu: Zrzutka zrzutką, ale czasy za A+J i tak mają najlepsze. Jest jeszcze na filmie medium individual jumping.

A ja się nie tnę, mnie to inspiruje...Jak wiadomo pierwszy najistotniejszy element w dotarciu do celu to mieć wyraźnie określone, jak ten cel ma wyglądać ;)

Posted

Rauni napisał(a):
No to jest właśnie Sylvia Trkman i Simply the Best de Loubajac "La", owczarek pirenejski face rase;)

O rany, myslalam, ze ona ma takiego wlochacza jak Wy. Kurcze, toto zupelnie inne jest:crazyeye:
A to drugie na tym filmiku to pudel?

Posted

To drugie to pudel.

Ona ma dwie suczki, jedną starszą długowłosą, tylko czarną, która w zeszłym roku miała czwarte miejsce w łącznej klasyfikacji, a drugą właśnie tę krótkowłosą, z którą dwa razy zdobyła Mistrzostwo Świata.

... a na początku biegała z samoyedem i miała z nim bodajże 23. miejsce w large :crazyeye:

Posted

Rauni napisał(a):

... a na początku biegała z samoyedem i miała z nim bodajże 23. miejsce w large :crazyeye:

Lomatko, niech tylko Leon tego nie przeczyta, bo juz na pewno sie nie zgodzi na drugiego psa.!:cool3:
Juz wczesniej twierdzil, ze nie sztuka biegac z borderem, sztuka rr-a wyszkolic do poziomu MS!;)

Posted

OlaAB napisał(a):
Robull
trzymam Cię za słowo;) i czekam
Ola, obiecuję Ci uroczyście, że będziesz na nie krócej czekać, niż ja na te z Montichiari:evil_lol:

Posted

niuka napisał(a):
http://www.belgi.com.pl/agility/
tutaj nasz kochany spec komputerowy Sebastian powoli wrzuca filmiki - narazie sa Large i pod nr 28 przekomarzanie sie Iwonki i Cira przed hopka ;)
pozdrawiam

A ja nie mogę oglądać :placz:
Mój komputer stwierdza, że nie posiada odpowiednich kodeków, po czym znajduje mi w necie brakujące kodeki - płatne :placz: :placz: :placz:

Mogę jedynie ściagać filmiki na dysk, a potem wgrywać sobie na youtube, żeby móc obejrzeć, ale to mi zajmie wieeeki... :shake:

Czy ktoś mi pomoże? :oops:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
A ja nie mogę oglądać :placz:
Chwilowo nikt nie może oglądać, ale to się zmieni, tylko proszę o jeszcze trochę cierpliwości.

Posted

To jest suczka cocker spaniela z Japonii, Bess of Petit Madonna, w zeszłym roku miała bodajże 7. miejsce w ogólnej klasyfikacji, ale biegała z żoną tego faceta.

Biega tak w ogóle bardzo fajnie, ale w tym roku coś pechowo.

Notabene, na youtoube są jeszcze inne filmiki z MŚ wrzucone przez tą samą osobę, między innymi bardzo fajny francuski pyrek :loveu: Trochę mu się przewodnik zamotał, ale pies jest ekstra, miał świetny czas w jumpingu, niestety ze zrzutką
http://www.youtube.com/watch?v=ViqwMk3xNHs