snuszak Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Apacz trafił do schroniska ponad tydzień temu, jeśli po świętach nadal nie zostanie odebrany przez właścicieli będziemy mu szukać nowego domu. Beagl jak to beagl łapki krótkie a siły za 3 psy. Potrzebuje dużo ruchu, kontaktu z człowiekiem i odrobinę wychowania. Nie zna podstawowych komend, ciągnie na smyczy, stosunek do ludzi i innych psów bez zarzutu. Na koty jeszcze nie sprawdzony. Jest młody około 3 lat. Wydany zostanie po zabiegu kastracji. Quote
supergoga Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 POtwierdzam, Apacz miły i kochany. Gdzie ten jego dom. Czemu nie szuka. Quote
snuszak Posted April 22, 2011 Author Posted April 22, 2011 w mieście nie ma ogłoszeń wywieszonych, w necie też nie znalazłam nic co by temu odpowiadało, ponawiam, szukamy DT dla Apacza by zabrać go po świętach, bo schronisko i okolica średnio ciekawa.... Quote
What May NN Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 dlaczego nikt Go nie szuka no?? DT potrzbny bardzo by nie trafił w nieodpowiednie ręce !! Quote
snuszak Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 psiak pojedzie do DT w środę/czwartek trzymajcie kciuki! Quote
supergoga Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Doktora w schronisku jeszcze nie było w sprawie szczepienia psa i książeczkowania. A bez tego Apacz nie opuści schroniska i nie pojedzie na tymczas. Quote
Marylin Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 Gdzie Apacz jest w dt? U Izy? Napiszcie jak chłopak się zachowuje w domku. Quote
snuszak Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 nie do Izy pisałam ale nie dostałam odp. Apacz jest w DT w Poznaniu i prawdopodobnie będzie to DS. Do dzieci spoko, na spacerach ciągnie mocno, na tą chwilę jeszcze załatwia się w domu Quote
Marylin Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Załatwianie i ciągnięcie da się "wyprostować". Ważne, że łagodny jest i z dzieckiem ok. Trzymam zatem kciuki za Apacza. Quote
snuszak Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 i tak jak myślałam Apacz zostaje w DT :) Quote
What May NN Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 snuszkak napisał(a):i tak jak myślałam Apacz zostaje w DT :) super - bardzo się cieszę :-) Quote
supergoga Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Właśnie wczoraj miałam pisać o niego, bo nadal jest na stronie i byłam ciekawa czy DT podejmie adopcję. A umowa spisana? Wszysko ok? Apacz bądź grzeczny! Quote
Ajula Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 udało się psiakowi :) trzymam kciuki za szczęśliwe nowe życie Quote
snuszak Posted May 24, 2011 Author Posted May 24, 2011 supergoga napisał(a):Właśnie wczoraj miałam pisać o niego, bo nadal jest na stronie i byłam ciekawa czy DT podejmie adopcję. A umowa spisana? Wszysko ok? Apacz bądź grzeczny! tak umowę mam, domek jest cały czas w kontakcie z Kajetanem ze Śremu, który daje pomoc odnośnie wychowania psiaka i z Tomo, a teraz zaczną jeszcze jeździć na beaglówki Quote
Recommended Posts