Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Apacz trafił do schroniska ponad tydzień temu, jeśli po świętach nadal nie zostanie odebrany przez właścicieli będziemy mu szukać nowego domu.
Beagl jak to beagl łapki krótkie a siły za 3 psy. Potrzebuje dużo ruchu, kontaktu z człowiekiem i odrobinę wychowania. Nie zna podstawowych komend, ciągnie na smyczy, stosunek do ludzi i innych psów bez zarzutu. Na koty jeszcze nie sprawdzony. Jest młody około 3 lat. Wydany zostanie po zabiegu kastracji.

Posted

w mieście nie ma ogłoszeń wywieszonych, w necie też nie znalazłam nic co by temu odpowiadało,
ponawiam, szukamy DT dla Apacza by zabrać go po świętach, bo schronisko i okolica średnio ciekawa....

Posted

nie do Izy pisałam ale nie dostałam odp.
Apacz jest w DT w Poznaniu i prawdopodobnie będzie to DS. Do dzieci spoko, na spacerach ciągnie mocno, na tą chwilę jeszcze załatwia się w domu

• 3 weeks later...
Posted

supergoga napisał(a):
Właśnie wczoraj miałam pisać o niego, bo nadal jest na stronie i byłam ciekawa czy DT podejmie adopcję. A umowa spisana? Wszysko ok?
Apacz bądź grzeczny!

tak umowę mam, domek jest cały czas w kontakcie z Kajetanem ze Śremu, który daje pomoc odnośnie wychowania psiaka i z Tomo, a teraz zaczną jeszcze jeździć na beaglówki