brazowa1 Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 W schronisku juz jest kilka miesięcy,ale jakos tak wychodziło,że nie było okazji poznac Puzona,może dlatego,ze jest cichy i nie dopomina sie natarczywie o wyjście? Moze dlatego,że trudno poznac,co sobie tak naprawde mysli? Jedne psy cierpia z powodu porzucenia bardzo ektrawertycznie,inne po cichu,zamkniete w sobie,w swoim własnym swiecie,jakby odcięte od rzeczywistości,w jakiej sie znalazły. taki własnie jest Puzon. Mozna by powiedzieć,ze on nic nie przeżywa,jest spokojny,nie wyje,nie szczeka. Nie skacze,jakby go nie było. No własnie,ten pies zachowuje sie,jakby go nie było. Jakby ogłuchł,zaniewidział i nic nie czuł. Poznajemy sie na razie. Jest masywny, ładnie rudy, mysle,ze po wytrymowaniu bedzie całkiem niezłym tereriem,nawet ma kozia bródkę. A wiek? cóz tam wiek. Czy to takie ważne? pożyje jeszcze,byle to było w domu. Ma 6,więc 10 lat przed nim. Domowy,czysty pies,ładnie chodzi na smyczy. Spokojny,za spokojny :( Ładny profil,prawda? Quote
brazowa1 Posted June 23, 2011 Author Posted June 23, 2011 Mija mu trzeci miesiąc w schronisku. jest czysty,bardzo ładnie chodzi na smyczy,łatwy do pielęgnacji,spokojny.Z natury filozof. Quote
brazowa1 Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 tu Puzon miesiąc temu,baaardzo otworzył sie od tamtego czasu na ludzi. http://www.youtube.com/watch?v=xmtP_jmy1-U&feature=fvsr Quote
brazowa1 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 Puzon juz potrafi okazywac emocje,umie kręcic piruety,umie sie cieszyc do człowieka. Uwielbia poklepywanie i drapanie po grzbiecie. Wczoraj poprosiłam go o danie łapy. Przerażajace,jak w tak prostej komendzie można spie...ć psa. Pies ma podac lape tak,żeby dziobem byc jak nabliżej nagrody! a tu widac ,jak sie nauka psa odbywała :( Lubie tego psa,jest pełen godnosci i widać,ze to twardy terier. Przez takie psy,zaczynam rozważać teriery w przyszłości. http://www.youtube.com/watch?v=DRTXTKr56QM kerjot,on jest duzo większy od Bratanka,tak mniej wiecej o połowę. I tak sie własnie zachowuje-jak duzy terier,a nie te z ADHD sredniaki i krótkonożne. Najgorzej,że te uszy ida mu na boki,to głupie,ale mam wrażenie,ze jakby szły na wprost,to by znalazł dom,bo byłby ładniejszy i bardziej w typie. Gdzie moj pan?..... Quote
rita60 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Cudny ten rudasek...nie wiem dlaczego jeszcze bez domku:shake: Powrzucam go na teriery...czy ma jakieś ogłoszenia ? Quote
brazowa1 Posted July 31, 2011 Author Posted July 31, 2011 na razie bez ogłoszeń,tylko terierkowo,jeżeli moge prosić. Quote
rita60 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 brazowa1 napisał(a):na razie bez ogłoszeń,tylko terierkowo,jeżeli moge prosić. To znaczy na terierkowie jest ? Quote
rita60 Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Już jest........ Cioteczko wpisz dane do kontaktu. Quote
rita60 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 terierfanka napisał(a):o matulu! zupełnie jak mój Emir :) Może nastepnego rudaska cioteczko:razz: Quote
terierfanka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 rita60 napisał(a):Może nastepnego rudaska cioteczko:razz: oj chyba na razie nie, chociaż rudasy bliskie memu sercu :loveu: jeden dostarcza mi dość atrakcji, ostatnio nauczył się otwierać lodówkę :cool3: Quote
terierfanka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 rita60 napisał(a):Terierki to zdolne bestie:p i za to je kochamy :loveu: Quote
terierfanka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 ej, ale to małe to chyba szybko domek znajdzie. cudowności, całuję w nosek :* Quote
rita60 Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 To na dobry poczatek dla rudaska:lol: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/15598469_puzon_w_typie_irlanda_ruda_zagadka.html -eoferty.pl -kupiepsa -przygarnijzwierzaka -morusek.pl -tablica.pl -ćwirek.pl -olx -psieadopcje -kokosy.pl Powodzenia piesku... Quote
fuentes Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 [quote name='brazowa1']i takie coś,czteromiesięczne,też siedzi :( jest,no słow brak,ale ten piesek jest BOSKI i sliczny. bardzo prosze o odpowiedz.mam dla niej ds! Quote
brazowa1 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 No,nie tylko Ty :) kolejka stała po małego foksteriera i niemal bitwa była. Do wzięcia jest Puzon. Quote
brazowa1 Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 niestety bez domu nadal. Miał iśc na wybieg (super miejscówka,naprzeciwko biura,chociaz może lepiej,że nie poszedł,bo by sie zamienił w tłusta kulę),ale szybko z tego boksu wypadł i teraz nie wiem,czy to on dostał baty od Trejsi,czy Trejsi od niego,w każdym razie na pewno nie cechuje go duża pokora względem zadziornych suk. Odda. Quote
rita60 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ciotka co u rudasa,jak on ma się do kotów ? Quote
rita60 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 No wiem.....powodzenia rudy przystojniaku. Quote
Recommended Posts