Agucha Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Syla napisał(a):Mam nadzieję, że nikt, nie będzie miał nic przeciwko, takiemu rozdysponowaniu pieniążków Karenki.Mogłam zapytać i poczekać, aż wypowiedzą się inne osoby, nie zrobiłam tego. Ja się w pełni zgadzam! :) Quote
inga.mm Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 No to ja przekazuję 40 zl na żabola Sylusiowego. Chociaż jest to pies domny, to jest w potrzebie, bo Syla mówiła, że padaczka psinę dopadła. Tak więc skoro pieniądze maja wrócić do mnie, to niech jadą do Syli od razu, żeby nie płacić bezsensownych opłat bankowych. Chyba, że formalnie nie jest to możliwe Quote
Syla Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 inga.mm napisał(a):No to ja przekazuję 40 zl na żabola Sylusiowego. Chociaż jest to pies domny, to jest w potrzebie, bo Syla mówiła, że padaczka psinę dopadła. Tak więc skoro pieniądze maja wrócić do mnie, to niech jadą do Syli od razu, żeby nie płacić bezsensownych opłat bankowych. Chyba, że formalnie nie jest to możliwe Inguś, ale ja za Żabcię dostaję pieniądze, zawsze mam fakturę od weta i Mysia_ mi zwraca, bo na Żabcię i jej syna, Reksia, są wpłacane stałe deklaracje.Bardzo Ci dziękuję, ale naprawdę, na razie nie potrzebuję.Tobie bardziej potrzebna kasa.Gdybym nie dostawała pieniędzy, wtedy, inna sprawa. Quote
Agucha Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 inga.mm napisał(a):No to ja przekazuję 40 zl na żabola Sylusiowego. Chociaż jest to pies domny, to jest w potrzebie, bo Syla mówiła, że padaczka psinę dopadła. Tak więc skoro pieniądze maja wrócić do mnie, to niech jadą do Syli od razu, żeby nie płacić bezsensownych opłat bankowych. Chyba, że formalnie nie jest to możliwe Ja też jej to proponowałam, ale kategorycznie odmówiła... :roll::shake: Syla napisał(a):Inguś, ale ja za Żabcię dostaję pieniądze, zawsze mam fakturę od weta i Mysia_ mi zwraca, bo na Żabcię i jej syna, Reksia, są wpłacane stałe deklaracje.Bardzo Ci dziękuję, ale naprawdę, na razie nie potrzebuję.Tobie bardziej potrzebna kasa.Gdybym nie dostawała pieniędzy, wtedy, inna sprawa. Ooo, nic mi nie mówiłaś :) Quote
Syla Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Agucha napisał(a): Ooo, nic mi nie mówiłaś :) Wystarczy wejść na wątek Żabci i przeczytać, a nie wiem, czy pytałaś :lol:ja nie ukrywałam. Jeszcze coś, bo zapomniałam.Zostało mi ledwo napoczęte opakowanie Ipakitine.To jest 150 g i kosztuje ok 37 zł u weta.Pół pudełka fundnął wet, drugie opakowanie zapłaciło Stowarzyszenie i teraz to mi zostało.Może ktoś potrzebuje, bo ma psa z niewydolnością nerek i mu gotuje.Inguś, a Ty nie potrzebujesz? albo znasz kogoś takiego?Chętnie wyślę.Data używalności jest do 13.06.2012 Quote
inga.mm Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 [quote name='Syla']Wystarczy wejść na wątek Żabci i przeczytać, a nie wiem, czy pytałaś :lol:ja nie ukrywałam. Jeszcze coś, bo zapomniałam.Zostało mi ledwo napoczęte opakowanie Ipakitine.To jest 150 g i kosztuje ok 37 zł u weta.Pół pudełka fundnął wet, drugie opakowanie zapłaciło Stowarzyszenie i teraz to mi zostało.Może ktoś potrzebuje, bo ma psa z niewydolnością nerek i mu gotuje.Inguś, a Ty nie potrzebujesz? albo znasz kogoś takiego?Chętnie wyślę.Data używalności jest do 13.06.2012 Niewydolność nerek ma Duszek Duszek....bo jedną nogą z żywymi, jedną z ....duszkami.... Quote
inga.mm Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Syla napisał(a):Inguś, ale ja za Żabcię dostaję pieniądze, zawsze mam fakturę od weta i Mysia_ mi zwraca, bo na Żabcię i jej syna, Reksia, są wpłacane stałe deklaracje.Bardzo Ci dziękuję, ale naprawdę, na razie nie potrzebuję.Tobie bardziej potrzebna kasa.Gdybym nie dostawała pieniędzy, wtedy, inna sprawa. No to w tej sytuacji już nie będę się biła i z chęcią przyjmę te 40 zł przeznaczając na Vita Bardzo dziękuję Quote
Agucha Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Syla napisał(a):Wystarczy wejść na wątek Żabci i przeczytać, a nie wiem, czy pytałaś :lol:ja nie ukrywałam. Trafiłam tam dopiero wczoraj, tak samo jak wczoraj pytałam jak wygląda sytuacja Żabci i czy nie ma ona żadnych potrzeb ;) Quote
Syla Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 inga.mm napisał(a):No to w tej sytuacji już nie będę się biła i z chęcią przyjmę te 40 zł przeznaczając na Vita Bardzo dziękuję To ja Ci bardzo dziękuję Inguś, że wtedy Karence pomogłaś.Zresztą, nie umieramy jeszcze i nieraz się tutaj spotkamy, a ja cenie sobie bardzo takie znajomości. Quote
_Goldenek2 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Wyrazy współczucia Syla :(. Dla Karenki [*] Quote
ulvhedinn Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Mam nadzieję, że mnie nie pogonicie, bardzo Was serdecznie zapraszam do mojej podopiecznej Kory- zgarnęłam ją z drogi, okazało się że jest w ciąży, ma bardzo chore uszy i zaniedbaną skórę..... Już po sterylce aborcyjnej, za którą założyłam z pozyczonej kasy. A na wątek nie zagląda nikt, poza stałymi ciociami wrocławskimi :( http://www.dogomania.pl/threads/214684-Pr%C4%99guska-Kora.-Potr%C4%85cona-porzucona-chora-sk%C3%B3ra-chore-uszy-wysoka-CI%C4%84%C5%BBA!!!!!!/page2 Podrzućcie chociaż od czasu do czasu..... Quote
Tymonka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Bardzo dziękuję za przekazanie pieniążków Karenki dla Zuzi , pieniążki dotarły . Quote
Agucha Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 [quote name='Anja2201']Bardzo dziękuję za przekazanie pieniążków Karenki dla Zuzi , pieniążki dotarły . Dzięki wielkie za informację :Rose: :) Quote
Agucha Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Potwierdzam wpływ pieniążków -[SIZE=3]51,97zł - na konto Mikro-Banku :) Bardzo dziękuję w imieniu Mikrusków :Rose: Potwierdzam również wypłatę 40zł dla ingi.mm. Quote
Agucha Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 ingo.mm - czy pieniążki dotarły? W dalszym ciągu nie mam danych do przelewów od reszty zainteresowanych. Quote
inga.mm Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='Agucha']ingo.mm - czy pieniążki dotarły? W dalszym ciągu nie mam danych do przelewów od reszty zainteresowanych. Oj, tak! Bardzo przepraszam, że nie potwierdziłam, ale nie zaglądałam kilka dni do banku. Przekażę te 40 zetów na [FONT=Georgia]Tośkę z [/FONT][FONT=Georgia]Sieropsińca Dziękuję w imieniu Tośki [/FONT] Quote
Agucha Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 [quote name='inga.mm']Oj, tak! Bardzo przepraszam, że nie potwierdziłam, ale nie zaglądałam kilka dni do banku. Przekażę te 40 zetów na [FONT=Georgia]Tośkę z [/FONT][FONT=Georgia]Sieropsińca Dziękuję w imieniu Tośki [/FONT] Dziękuję za info :) :) :) Quote
piesia Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 Syla , długo nie byłam aktywna na dogo i dopiero teraz przeczytałam wiadomość o Karence . Przykro mi :( . Trzymaj się . Quote
inga.mm Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='inga.mm']Przekażę te 40 zetów na [FONT=Georgia]Tośkę z [/FONT][FONT=Georgia][SIZE=3]Sieropsińca Dziękuję w imieniu Tośki z tych 40 zł - 20 dałam dla zmasakrowanej suni Wypadek ? Niestety nie :-( To jest kolejna masakra :-( Quote
Agucha Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Poszukuję odpowiedzialnych osób ze Śląska... i nie tylko, które zechciały by współpracować ze mną oraz Fundacją Mikropsy i (ws)pomóc najmniejsze psie istnienia, tj - MIKRO-PIESKI. MIKRO-PIES - to psiak najbardziej pożądany przez adoptujących. Jest mały, niekłopotliwy, oszczędny, bezproblemowy w Domu Tymczasowym, w pełni adopcyjny... MIKROPIES to pies o wadze MAX 6 kg. Malutki, drobniutki. MIKROPIES TO PIES DOROSŁY, POWYŻEJ ROKU! ------------------------------------------------------------------------------ Głównie poszukuję osób, które są w stanie zapewnić takim psiątkom Dom Tymczasowy, w którym psiaczka będzie można przygotować do adopcji...tj: - wysterylizować/wykastrować, - przebadać wedle potrzeby, - poznać na tyle, żeby móc mu znaleźć odpowiedni dom -... a przede wszystkim - zabrać go z zimnego boksu i dać namiastkę SWOJEGO domu. Osobie, która się zgłosi i przejdzie pomyślnie wstępną rozmowę - zapewniamy: - karmę - opłacenie kosztów weterynaryjnych - ogłoszenia (jeżeli sam nie może, nie potrafi zrobić) - wszelką inną potrzebną pomoc Cały czas jestem w kontakcie z Domem Tymczasowym. Tak więc - nie bójcie się, że zostaniecie z psem i jego problemami SAMI ;-) Psiaki z Domów Tymczasowych są wydawane do adopcji na podstawie FUNDACYJNEJ Umowy Adopcyjnej, oraz - co jest oczywiste - po uprzedniej wizycie przed-adopcyjnej, którą zorganizuje osoba z Fundacji. ---------------------------------------------------------------------- SZCZERZE ZACHĘCAM I ZAPRASZAM DO WSPÓŁPRACY :smile: Kontakt do mnie: tel: 500-596-485 mail: agnieszkaok@tlen.pl Quote
Agucha Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Na Satyrka poszło 40zł ze skarpety Karenkowej :) Quote
Syla Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 Potwierdzam, że na konto Satyrka wpłynęło 40 zł (17.10.) Dzięki Agucha :lol: Quote
Agucha Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 [quote name='Syla']Potwierdzam, że na konto Satyrka wpłynęło 40 zł (17.10.) Dzięki Agucha :lol:[/QUOTE] . :) Quote
inga.mm Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 zapraszam Rośliny, zabawki, książki i inne cuda na sierotki Ingi.mm (29/10 - 21.00) Quote
Recommended Posts