Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dopiero dziś mogę pożegnać się z Karenką.
Niby człowiek wie, że cudu raczej nie będzie, ale jednak liczy po cichu.
Każda śmierć jest szokiem dla pozostających po tej stronie Tęczy.
Malutka Karenko, byłaś słoneczkiem Syli i nasza radością.
Po tej drugiej stronie Tęczy pamiętaj tylko te dobre ręce Syli i nasze ciepłe myśli.
Żegnaj Słoneczko.

Posted

[quote name='ulvhedinn']Syla, dzięki Tobie Karenka miała to co powinien mieć każdy stary pies- spokojny schyłek życia, miłość, ciepło, opiekę i spokojne odejście z kochającą osobą obok..... dziekuję.
Dokładnie... Kiedyś musiał nadejść taki czas- to smutne, że tak szybko. Karen miała u Ciebie, Sylu, wszystko co najlepsze!

"Przyjaciele, jesień życia nie musi być samotna. Czas pędzi do przodu, nie oszczędzając nikogo z nas"

• Posted

Wiem, że to nie najlepszy moment, ale...

Z uwagi na to, że Karenka odeszła a ja chcę rozliczyć jej fundusze...

Malwi,
    Ostatecznie proszę o wpłacenie 40zł, które dawno temu wpłaciła inga.m.m dla suni na Twoje konto...

Już tyle czasu minęło a ja ich nadal nie mogę odnotować w rozliczeniu...:roll:

Skrzynkę masz zapchaną i nie mam się jak skontaktować inaczej niż poprzez wątek.

Posted

[quote name='Agucha']Z uwagi na to, że Karenka odeszła a ja chcę rozliczyć jej fundusze...
    Malwi, Ostatecznie proszę o wpłacenie 40zł, które dawno temu wpłaciła inga.m.m dla suni na Twoje konto...Już tyle czasu minęło a ja ich nadal nie mogę odnotować w rozliczeniu...:roll:
    Skrzynkę masz zapchaną i nie mam się jak skontaktować inaczej niż poprzez wątek.
    Jestem zaskoczona, że te pieniądze nie zostały jeszcze przekazane, a przecież to już chyba ze 3-4 miesiące.
    Mam nadzieję, że jest to tylko kwestia nieporozumienia.

Posted

o matko ... pd czasu powrotu do PL nie mialam nawet czasu zeby wejsc na dogo... teraz sprawdzilam maila i zauwazylam ze Agucha probowala wyslac do mnie PW... o matko ... jestem w szoku .... nie mam zbyt szczęśliwego okresu ostatnio... zaraz wysyłam kaskę , Agucha, proszę prześlij mi jeszcze raz na maila numer konta na jaki mam wpłacić kasę malfinaaa@o2.pl

(przepraszam że nie wysłałam wczesniej kasy, byłam w anglii nie mialam stałego dostępu do neta, a gdy już miałam nie był on zbyt bezpieczny na robienie przelewów )

Posted

[quote name='inga.mm']Jestem zaskoczona, że te pieniądze nie zostały jeszcze przekazane, a przecież to już chyba ze 3-4 miesiące.
    Mam nadzieję, że jest to tylko kwestia nieporozumienia.
    To już prawie pół roku... od kwietnia.

[quote name='Malwi']o matko ... pd czasu powrotu do PL nie mialam nawet czasu zeby wejsc na dogo... teraz sprawdzilam maila i zauwazylam ze Agucha probowala wyslac do mnie PW... o matko ... jestem w szoku .... nie mam zbyt szczęśliwego okresu ostatnio... zaraz wysyłam kaskę , Agucha, proszę prześlij mi jeszcze raz na maila numer konta na jaki mam wpłacić kasę malfinaaa@o2.pl

(przepraszam że nie wysłałam wczesniej kasy, byłam w anglii nie mialam stałego dostępu do neta, a gdy już miałam nie był on zbyt bezpieczny na robienie przelewów )
    Byłaś np wczoraj na Dogo, a ja starałam się nie dać Ci zapomnieć ;)

Zaraz wyślę ponownie dane.

Posted

mam na stałe na kompie dogo zalogowane... pewnie się wyświetla ze codziennie jestem.
    przelew poleciał

Zapomnieć nie zapomniałam , cały czas pamiętałam że mam wysłać kaskę ... z resztą pisałam posta z anglii że jak tylko znajdę stałego i pewnego neta kasę wyślę, przykro mi że zamiast wysłać maila piszesz wszystko na forum w tak nieprzyjemnym tonie... a z resztą ... przelew poleciał.

Posted

[quote name='inga.mm']Moje Drogie.
    Sądzę, że Karen, chociaż nie żyje już, jest najważniejsza.
    Taki spór, w moim odczuciu, profanuje pamięć o szkrabeczku.
    Zwróciłam uwagę w normalnym tonie (prosiłam parę razy wcześniej) i broń Boże nie było moim zamiarem się spierać. Nerwów mam pod dostatkiem na co dzień...

Chcę mieć wszystko uporządkowane i jasne w rozliczeniach, gdyż mam pod opieką CUDZE pieniądze.

Uważam, że pół roku to wystarczająco długi czas na uregulowanie pewnych spraw.

Z tego miejsca - dziękuję za deklarację wpłaty.
    Poinformuję od razu jak tylko dojdzie przelew.

Syla zadecyduje na jaki cel przeznaczyć pieniążki, które zostały po Karence.

Wiem, że w lecznicy jest jeszcze nie uregulowany rachunek za ostatni czas.

Posted

[quote name='inga.mm']Agucha, ja wiem, że prowadzenie buchalterii to męczące i odpowiedzialne zajęcie, ale proszę Cię...
    Teraz spokój Karenki nie powinien być zakłócany.
    Proszę.
    Przecież ja nic złego nie piszę co miałoby godzić w spokój Kareny... bez przesady...
    Uważam, że wszystko co chciałam - wyjaśniłam... Czekam na przelew i zamknięcie rozliczeń.

Sylka, jak znajdziesz chwilkę - podeślij mi rozporządzenie o rozdysponowaniu pieniążków.

Posted

Dzisiaj, miałam pierwszą noc, całkowicie przespaną.Do tej pory budziłam się i nasłuchwiałam, z przyzwyczajenia.Do Karenki trzeba było wstawać, kilka razy, w nocy.Jak się budziła, to znaczyło, że zrobiła siku, albo kupę i trzeba było pościerać, albo sprzatnąć, lub zmienić posłanie, na czyste.Potem ją troszkę pomizać za uszkami i dookoła główki, poczekać...aż pochodzi sobie w kółeczko i znowu szła nyny.

Posted

Syla napisał(a):
    Dzisiaj, miałam pierwszą noc, całkowicie przespaną.Do tej pory budziłam się i nasłuchwiałam, z przyzwyczajenia.Do Karenki trzeba było wstawać, kilka razy, w nocy.Jak się budziła, to znaczyło, że zrobiła siku, albo kupę i trzeba było pościerać, albo sprzatnąć, lub zmienić posłanie, na czyste.Potem ją troszkę pomizać za uszkami i dookoła główki, poczekać...aż pochodzi sobie w kółeczko i znowu szła nyny.

Cieszę się, że chociaż troszeńkę wypoczęłaś :calus:
    Karenka jest teraz szczęśliwa i nic jej już nie doskwiera.
    Zaczeka na Ciebie, jeszcze się zobaczycie ;)

Ps. jak Żabcia?

Posted

Witam ponownie.Wiem, że trzeba wszystko uregulować.Mnie wet liczył po kosztach i ja Karenie powiedziałam, że jest moja.Nie chcę iść po fakturę, wtedy już nie byłaby moja, a ja jej to obiecałam.Tak więc bardzo prosiłabym, żeby moje życzenia zostały uwzględnione.
    Chciałabym żeby 40 zł, które inga.mm wysłała Karence, żeby do niej wróciły.Sama ma kilka psów w potrzebie, a pomyślała o Karence i za to zawsze będę jej bardzo wdzięczna.Dziękuję Inguś.
    40 zł ma być dla Szarutki http://www.dogomania.pl/threads/203636-Szarutka-ma-szansę-na-dt-zbiera-deklaracje!!-pomóż-jej-schronisko-BP
    40 zł dla Satyrka, któremu brakuje na zakup leku i ja jestem jego księgową http://www.dogomania.pl/threads/77664-SATYR-onkowaty-pieszczoch-gaśnie-w-schronisku.-Zbieramy-na-leczenie-i-hotel!
    100 zł dla Ostrowskiego Stowarzyszenia Miłośników Zwierząt, bo dostałam od nich wsparcie finansowe, a jeszcze większe psychiczne, bardzo dziękuję pani Małgorzacie za wszystko co zrobiła.
    40 zł dla Ziutki http://www.dogomania.pl/threads/214723-Pałeczka-ropy-błękitnej-wycinanie-listwy-mlecznej-i-zimny-mokry-boks.-Prosimy-o-DT
    Reszta, czyli to co zostało, chyba 51,97 zł dla Mikro Banku, bo Karenka była mikro pieskiem i stamtąd też otrzymała pomoc, za co bardzo dziękuję.

Posted

[FONT=Comic Sans MS]311,97zł -[/FONT]
    -100zł - Ostrowieckie Stowarzyszenie Miłośników Zwierząt
    - 40zł - inga.mm
    - 40zł - Szarutka
    - 40zł - Satyrek
    - 40zł - Ziutka
    ----------------------------------------
    = 51,97zł - Mikro-Bank

Zgadza się?
    :)
    Czekam zatem na linki do wątków i dane do przelewów.

Syla napisał(a):
    Witam ponownie.Wiem, że trzeba wszystko uregulować.Mnie wet liczył po kosztach i ja Karenie powiedziałam, że jest moja.Nie chcę iść po fakturę, wtedy już nie byłaby moja, a ja jej to obiecałam.Tak więc bardzo prosiłabym, żeby moje życzenia zostały uwzględnione.

Chciałabym żeby 40 zł, które inga.mm wysłała Karence, żeby do niej wróciły.Sama ma kilka psów w potrzebie, a pomyślała o Karence i za to zawsze będę jej bardzo wdzięczna.Dziękuję Inguś.

40 zł ma być dla Szarutki

40 zł dla Satyrka, któremu brakuje na zakup leku i ja jestem jego księgową

100 zł dla Ostrowskiego Stowarzyszenia Miłośników Zwierząt, bo dostałam od nich wsparcie finansowe, a jeszcze większe psychiczne, bardzo dziękuję pani Małgorzacie za wszystko co zrobiła.

40 zł dla Ziutki

Reszta, czyli to co zostało, chyba 51,97 zł dla Mikro Banku, bo Karenka była mikro pieskiem i stamtąd też otrzymała pomoc, za co bardzo dziękuję.

[FONT=Comic Sans MS]

[/FONT]

Posted

Mam nadzieję, że nikt, nie będzie miał nic przeciwko, takiemu rozdysponowaniu pieniążków Karenki.Mogłam zapytać i poczekać, aż wypowiedzą się inne osoby, nie zrobiłam tego.