Akrum Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 piękna babolinka :) i jaka dziarska babeczka z niej jeszcze, warkoty jakieś odstawiać na p. Olimpie, ej ty niedobra... Chociaż w sumie... ktoś w końcu musi bronić domu, co nie?? :):):) Quote
Secia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 tak sobie podczytuje wątek i przyznaję, że sunieczka wypiękniała i wygląda pięknie na fotkach a wszytko dzięki Syli :-) Quote
Paulina87 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 A ja czekam na tą artystyczną sesję zdjęciową :) Quote
Agucha Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Akrum napisał(a):piękna babolinka :) i jaka dziarska babeczka z niej jeszcze, warkoty jakieś odstawiać na p. Olimpie, ej ty niedobra... Chociaż w sumie... ktoś w końcu musi bronić domu, co nie?? :):):) Tak, ślepa i prawie głucha babcia :megagrin::megagrin::megagrin: Oj, Karenko-sarenko, nagrabisz sobie :evil_lol: Quote
Agucha Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Z przesyłek z tych 3 bazarków: 1. Ciuszki, książki, filmy na Starowinkę Pegi i Mikro-Bank [1.05-8.05, godz. 22:00] 2. AGD, FILMY, CIUSZKI I INNE na Starowinkę Pegi i Mikro-Bank [1.05-8.05, godz. 22:00] 3. Szybki "KONCERT ŻYCZEŃ"na starowinki Pegi i Karen oraz Mikro-Bank[2.05- 6.05, 22:00] oraz częściowo z tego: http://www.dogomania.pl/threads/207497-KONIEC-TNIEMY-CENY-na-babci%C4%99-KAREN-i-MIKRO-BANK-9.05-21.05-22-00 Zostało 22,05zł. Do kosztów doliczałam kopertę bombelkową, bo prawie nic mi nie zostało z materiałów pakowych... jednak poruszyłam niebo i ziemię i zdobyłam recyklingowe koperty :lol: Tak jak pisałam- wszelkie nadwyżki idą do skarpety Karenki :) Quote
Beatkaa Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 witajcie kochani ! juuż po wizycie i cóż ja mogę powiedzieć skoro byłam u cudownej cioteczki,u której psiaki żyją sobie jak w raju ? Karenka jest wspaniałym psiakiem,choć widać,że nie lubi gdy dotyka się ją za tył,wtedy potrafi kłapnąć zębiskami...ale ona tak już ma więc to tylko tak na marginesie. Mnie nie ugryzła choć..ja tak mówiąc szczerze to nawet się nie bałam,że to zrobi,chyba już z przyzwyczajenia się tego nie boję :cool3: Mam kilka fotek Karenki,ale chyba nie są aż tak artystyczne jak miały wyjść :-( Ale mam nadzieję,że się nie pogniewacie.Jest też filmik :loveu: Karenka jest taki malutkim słodziakiem,na którego jak się patrzy to aż serce rośnie !!!!! :loveu::loveu: [video=youtube;KMI85n154wE]http://www.youtube.com/watch?v=KMI85n154wE[/video] I zdjęcia :):): Quote
inga.mm Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 jest prześliczna! Starość nie musi być straszna w kochającym domku Quote
Nikus Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 fotki super:) Beatkaa umiesz to robić:) zapisuję:razz: Quote
Agucha Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 http://img26.imageshack.us/img26/7647/karenusyli024.jpg i KTO BY POMYŚLAŁ, ŻE TO TAKI ANIOŁEK :lol: Quote
Secia Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 piękności na filmiku buziaki dla ciebie i dla Syli :-) Quote
Syla Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Beatkaa zrobiła bazarek dla Satyrka, który przebywa w hoteliku, w Przebieczanach.Proszę o zaglądnięcie, a może coś się spodoba. http://www.dogomania.pl/threads/208623-Markowe-ciuchy-dla-kobiet-i-dzieci-ciekawe-książki-i-filmy-na-Satyra-do-6.06?p=16976139#post16976139 Quote
Agucha Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Łącznie ze wszystkich przesyłek z moich bazarków zostało 25,05zł - dopisuję to do skarpety Karenki :) Quote
Agucha Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 [FONT=Comic Sans MS]ROZLICZENIE KARENKI NA DZIEŃ 31.05.2011 WPŁYWY:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]2011[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]kwiecień[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=3]28.04 - 40zł - inga.mm[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] maj 13.05 - 84zł - BAZAREK - Agucha[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]31.05 - 25,05zł - Agucha [SIZE=2](nadwyżki z przesyłek bazarkowych) [SIZE=3]31.05 - 106,20zł - BAZAREK - Agucha 31.05 - 33,60zł - BAZAREK - Agucha [/FONT] [FONT=Comic Sans MS]---------------------------------------------------------------------------- 13.05: [SIZE=4]- 84zł (transport Karenki do BDT Syli[/FONT]) [FONT=Comic Sans MS] SUMA: 204,85zł[/FONT] Quote
Syla Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Dzięki serdeczne Agucha, za te bazarki, za pomoc i za to, że z nami jesteś.Nie wiedziałam, że Karenka, to taka bogata babcinka :lol::evil_lol: U Karenki zdrówko bez zmian.Cały czas jest na diecie i za tydzień zrobimy badanie, sprawdzimy czy jest poprawa, bo wtedy można by pomyśleć o operacji.Te jej guzki poniżej, te mniejsze, strasznie ją swędzą.Często je liże, drapie i jakby wygryza.Obserwuję je i stwierdzam, że one rosną, są większe, coraz większe.Poza tym wszystko dobrze.Mała rządzi całym zwierzyńcem i tyle.Teraz słodko sobie, obok mnie, śpika.Już inaczej teraz leży, jak śpi.Wykłada się na boku i łapki rozwala jak najdalej się da.Widać, że czuje się już bezpiecznie i dobrze.Zrobiłam jej zdjęcie, jak śpika.Jutro wieczorem dam, dopiero co Beatkaa wkleiła takie ładne, że te moje to :oops:Dzięki Beatko, za odwiedzinki i wszystko.Mam nadzieję tylko, że następnym razem dopisze nam pogoda i zrobisz pieskom sesję zdjęciową w plenerze. Quote
joaaa Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Syla, a może pogadaj z wetem o preparacie z jadu tarantuli, to się nazywa Theranecron. Daje dobre efekty przy guzach sutków, to znaczy zmniejsza stan zapalny i oddziela tkankę zdrową od chorej, czyli najczęściej efekt jest taki, ze guzki się zmniejszają. Moja bokserka to dostawał i efekt był widoczny. Tylko nie wszystkie lecznice to mają, bo chyba nie jest teraz dopuszczone w PL. No i jest dosyć drogie. Quote
inga.mm Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Jeśli szybko bazarkowicze wpłaca to tam ze 250 zetów będzie Quote
Syla Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 joaaa napisał(a):Syla, a może pogadaj z wetem o preparacie z jadu tarantuli, to się nazywa Theranecron. Daje dobre efekty przy guzach sutków, to znaczy zmniejsza stan zapalny i oddziela tkankę zdrową od chorej, czyli najczęściej efekt jest taki, ze guzki się zmniejszają. Moja bokserka to dostawał i efekt był widoczny. Tylko nie wszystkie lecznice to mają, bo chyba nie jest teraz dopuszczone w PL. No i jest dosyć drogie. O czymś takim jeszcze nie słyszałam.Dzięki, oczywiście zapisze sobie i zapytam weta.A noż...widelec.Mój wet jest życiowym człowiekiem.Głośno nie mówię, ale daje mi do domu zastrzyki, kroplówki i sama je psiakom robię i podaję. Quote
Syla Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 inga.mm napisał(a):Jeśli szybko bazarkowicze wpłaca to tam ze 250 zetów będzie Szok...Inguś.Posażna ta nasza Karenka będzie.Bardzo Ci dziekuję Inguś, za wcześniejszą wpłatę również, jeżeli wcześniej nie podziękowałam.Postaram się nie zawieść i jak najlepiej babcinką się opiekować. Quote
inga.mm Posted May 31, 2011 Posted May 31, 2011 Hej, żartujesz! Gdzie miałaby tak dobrze jak u Ciebie???? A liże sie po guzkach, bo jeśli rosna to skóra sie naciąga i swędzi Quote
Syla Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 Informuję, że Ostrowskie Stowarzyszenie Miłośników Zwierząt zapłaciło Karence za dotychczasowe wizyty u weta, badania, 150 g Ipatikine i 2 kg paczkę Renala.Chcę tutaj podziękować pani Magdalenie za zainteresowanie, życzliwość i pieniądze.Wysłałam 2 faktury na adres Stowarzyszenia i dzisiaj dostałam 210,60 zł.To duża kwota i bardzo jestem wdzięczna za pomoc. Jak już pisałam, w przyszłym tygodniu, w środę, Karena będzie miała pobraną krew.Być może wet podejmie decyzję o jej operacji, ale to już zależy od wyników badania.Nie robię, w jej przypadku, żadnych odstępstw, od diety.Raz dziennie dostaje Renala i 2 razy dziennie gotowane, zgodnie z proporcjami 1:1:1.Nie przepada za piciem samej wody, za to lubi pić, nawet rozcieńczony, rosołek lub wywar np. z warzyw.Dobrze, że sama pije, bo to w jej przypadku ważne.Bardzo dużo śpi, praktycznie po obudzeniu się, to tylko siku, czasem kupka, 3 razy dziennie jedzonko, dworek ok 15 minut, 5 razy dziennie i spanko.Jak policzyć to śpika ponad 21/24h. Quote
Recommended Posts