rotek_ Posted September 18, 2007 Posted September 18, 2007 justyna... teraz ty roberta mobilizuj.... ja zapominam w całym tym haosie Quote
justynavege Posted September 18, 2007 Author Posted September 18, 2007 wiśta wio łątwo powiedzieć :cool1: moze uzyjemy babskiego szantażu :evil_lol::eviltong: Quote
rotek_ Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 yewcia1 napisał(a):Ruszać się do Jasiunia i to już :oops: ...ja sie tak nie bawię... jusyna teraz ty męcz roberta... Quote
MagdaRR Posted September 21, 2007 Posted September 21, 2007 Gratuluję Wam znalezienia dobrego domku dla Jaszko :) !!! Super :) Bardzo się cieszę. !!!!!!!! Pozdrawiam Magda Quote
justynavege Posted September 22, 2007 Author Posted September 22, 2007 rotek_ moze wybierzecie sie po drodze do schroniska?? np w poniedziałek? Quote
yewcia1 Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Ej zbieracie się jakby to była wyprawa do Ameryki , a to całkiem niedaleko Quote
rotek_ Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 yewcia1 napisał(a):Ej zbieracie się jakby to była wyprawa do Ameryki , a to całkiem niedaleko :evil_lol: justyna puść strzałke do mnie o 10 rano w poniedziałek to może sobie przypomne.... ja przez godzine jade w autobusie do uciechowa.... i jak przyjeżdzam to jestem tak padnięta ze nic nie kojarze.... zapominam:oops: Quote
justynavege Posted September 23, 2007 Author Posted September 23, 2007 rotek_ boję się ze i ja zapomnę strzałkę puścić :oops: moze nastaw sobie w telefonie przypominanie ? :lol: Quote
yewcia1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Uciechów bardzo prosi dogomaniaków o pomoc i o głosy Kochani wielka prośba o Wasze cenne głosy. Uciechów tuż przed zalegalzowaniem ale nie ma jeszcze weryktu. Prosimy pomoc [FONT=Courier New]Prosimy og łos na uciechowskie schronisko[/FONT] [FONT=Courier New]Schronisko - "Ośrodek dla Zwierząt Porzuconych i Niechcianych" powstało w maju w 2006r. Do chwili obecnej nie posiada żadnych źródeł finansowania, utrzymuje się tylko ze zbiórek, darów i dzięki pomocy miłośników zwierząt z Forum Dogomanii[/FONT] [FONT=Courier New]Boksy odremontowane[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]Boksy - tutaj zostało otynkować i założyć kraty jako zamkniecie, może uda się skończyć za parę tygodni.[/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]pracy jest jeszcze dużo....[/FONT] [FONT=Courier New]teraz zbliża się okres zimowy....[/FONT] [FONT=Courier New]wygrana karma w konkursie to zapas na całą zimę.[/FONT] [FONT=Courier New]---------------------------------------------[/FONT] [FONT=Courier New]1.Aby zagłosować należy kliknąć link[/FONT] [FONT=Courier New]http://www.krakvet.pl/forum/?osCsid=...68eb014b33a77f[/FONT] [FONT=Courier New]2.następnie na samej górze klikasz REJESTRACJA[/FONT] [FONT=Courier New]3.wybierasz opcje [/FONT][FONT=Courier New]Zgadzam Się na te warunki i mam powyżej 13 lat[/FONT] [FONT=Courier New]lub[/FONT] [FONT=Courier New]Zgadzam Się na te warunki i mam poniżej 13 lat[/FONT] [FONT=Courier New]4.wypełniasz formularz[/FONT] [FONT=Courier New]5.odbierasz link aktywacyjny na poczcie e-mailowj[/FONT] [FONT=Courier New]6. postępujesz zgodnie z instrukcja obsługi zawartą w mailu[/FONT] [FONT=Courier New]7.klikasz w link [/FONT][FONT=Courier New]http://www.krakvet.pl/forum/viewforum.php?f=4[/FONT] [FONT=Courier New]8. zaznaczasz schronisko w uciechowie [/FONT] [FONT=Courier New]i GOTOWE[/FONT] [FONT=Courier New]----------------------[/FONT] [FONT=Courier New]zajmuje to zaledwie kilka minut a dzieki Tobie mamy szanse na zapas karmy na całą zimę!!![/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New][/FONT] [FONT=Courier New]Bardzo prosimy o głosy[/FONT] Quote
justynavege Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 Jaszko ma pełną miske u swojego pana psiaki w schronisku proszą o głosy Quote
rotek_ Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 jutro z rana moze odzuskam aparat... i moze pojedziemy do jacha:razz: Quote
terra Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 rotek_ napisał(a):jutro z rana moze odzuskam aparat... i moze pojedziemy do jacha:razz: Proszę, proszę:modla: Quote
justynavege Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 terra napisał(a):Zagłosowałam:lol: dziękujemy :loveu: Quote
yewcia1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Bardzo, bardzo dziękujemy i dalej o głosy prosimy I jak odwiedzi ktoś w końcu Jasiunia?? Quote
justynavege Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 słyszałam ze jutro chyba........ Quote
yewcia1 Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 I co byliście u Jasia czy mam szukać DGM-iaka z DGM aby pojechał i zobaczył?? Quote
rotek_ Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 no co...??!! jutro będziemy...jak nie zapomnę.... a justyna puść strzałkę bo fakture jeszcze po drodze trzeba odebrac:evil_lol: Quote
justynavege Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 rotek moze jutro wreszcie sie uda :-o chwilka pare fotek i juz :) Quote
yewcia1 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Rotku zaciągnij Roberta w końcu do Jasiunia Quote
rotek_ Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 justyna była swiadkiem ze molestowałam roberta:diabloti: ale on uparcie wymiguje sie od kontroli:mad: Quote
justynavege Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 rotek dasz radę kto jak nie TY ;) Quote
Recommended Posts