solito Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 justynavege napisał(a):o to ja juz w domu a Solito pewnie w schronisku grasuje :evil_lol: Tak, właśnie! Ale tym sposobem psiaczki mają przynajmniej dwa spacerki w ciągu dnia!:lol: /i kolację:evil_lol: / Quote
terra Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Solito, Ty masz jakiś parówkowy biznes?;) Sama bym się podłączyla:evil_lol: Jaszko do góry, po najlepszy domek! Quote
Kasia Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jaszko uwielbiający parówki bardzo chciałby mieć juz swój domek....;) Quote
solito Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 terra napisał(a):Solito, Ty masz jakiś parówkowy biznes?;) Sama bym się podłączyla:evil_lol: ... Niestety nie mam:shake: - ale mam mięsny sklep po drodze...:evil_lol: Quote
justynavege Posted May 8, 2007 Author Posted May 8, 2007 solito ktoredy by nie jechala to ma do tego sklepu po drodze;) Quote
yewcia1 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Jasie3k ogłoszony na http://ogloszenia.yellowpages.pl/ tylko justna musisz kliknąć na link przyjdzie na maila i aktywować - ponieważ mail kontaktowy Twój. Quote
izulkabu Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Ciągle wchodze na wątek, czytam i co ? Jasiu dlaczego jeszcze nie w nowym domku :roll: Taki przystojniak musi mieć swojego pana... co dzień liczę, że przeczytam w temacie wątku JASZKO w nowym domku ciągle trzymam kciuki :thumbs: Jasiu huhnij albo chuchnij (nie wiem jak się pisze a w słowniku sprawdzać mi się nie chce, więc sobie wybierzcie:evil_lol: ) Quote
yewcia1 Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 Jasiu dzis postaram się zalogować na dobrym serwisie ogłoszeniowym i Cie pokazać. Kto poleci jakiś serwis poza allegro( brak dostępu) , psy.pl i alegratki? Quote
justynavege Posted May 10, 2007 Author Posted May 10, 2007 justynavege napisał(a):yewcia link mi jeszcze nei przyszedł i dzisiaj tez nie.................. Quote
yewcia1 Posted May 11, 2007 Posted May 11, 2007 [quote name='yewcia1'] Jasio czeka na dom z ogrodem. Quote
justynavege Posted May 11, 2007 Author Posted May 11, 2007 Jacho ciekawe co bedzie jadl bo skonczyla sie najtansza karma marketowa ktora lubi ( lepszych nei chce wziać do pycha ) Quote
terra Posted May 12, 2007 Posted May 12, 2007 Ale paróweczki od solito chętnie:evil_lol: zje! Czy coś się klaruje z domkiem u Jaszka? Quote
justynavege Posted May 12, 2007 Author Posted May 12, 2007 terra napisał(a):Ale paróweczki od solito chętnie:evil_lol: zje! Czy coś się klaruje z domkiem u Jaszka? dopiero za kilka dni bede coś wiedziala Quote
terra Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 No to czekamy, niecierpliwie. Jaszko czeka i też się niecierpliwi, gdzie się podziewa jego dom? Quote
yewcia1 Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 Jaszka wątek zbliża się do setki, a domku jak nie było, tak nie ma:shake: :-( Quote
izulkabu Posted May 13, 2007 Posted May 13, 2007 justynavege napisał(a):niedługo wizyta przedadopcyjna :) trzymam mocno kciuki :kciuki: :kciuki: :kciuki: gdyby nie to, że już mamy psa to pewnie teściowa moja by go chciała, tak bardzo podobny jest do poprzednika Saruni - Sadama. Quote
justynavege Posted May 13, 2007 Author Posted May 13, 2007 no niestety przedwczesna radosc wizyty nie bedzie w tym tygodniu bo Pan pracuje do pozna Quote
Recommended Posts