terra Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 Proszę nie brać pod uwagę mojego zdania, jeśli wasze jest odmienne. Ale miałabym sobie za złe, gdybym tego nie powiedziała. Dotyczy aukcji na allegro. Fidelku, z moich obserwacji wynika, że jeśli ktoś poważnie szuka psa, to dość często kieruje sie tytułem, czyli powinno tam być wszystko lub prawie wszystko o psie, lub też posługuje się wyszukiwarką. I druga sprawa, wiersz jest przepiękny, ale nie każdy szukający nastawiony jest na czytanie poezji. Proponuję przenieść wiersz na koniec. W takim wypadku podanie suchych faktów jest najkorzystniejsze. Jeszcze raz zaznaczam, to jest moje zdanie i nie trzeba go brać pod uwagę. Quote
justynavege Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Beda foty nowe foty:)) Wieczorem na uciechowskim jasio dzis mial gosci :) jedna gosciowa nawet z kością :) czyli Molka Quote
yewcia1 Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 Więcej tutaj zdjęć http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=28656&page=412 Quote
justynavege Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Jacho wracaj na pierwsza strone przystojniaku Quote
yewcia1 Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Moze w tym miesiącu ogłosimy Jaszka w " Mój Pies"? Quote
Kasia Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 terra napisał(a): Proszę nie brać pod uwagę mojego zdania, jeśli wasze jest odmienne. Ale miałabym sobie za złe, gdybym tego nie powiedziała. Dotyczy aukcji na allegro. Fidelku, z moich obserwacji wynika, że jeśli ktoś poważnie szuka psa, to dość często kieruje sie tytułem, czyli powinno tam być wszystko lub prawie wszystko o psie, lub też posługuje się wyszukiwarką. I druga sprawa, wiersz jest przepiękny, ale nie każdy szukający nastawiony jest na czytanie poezji. Proponuję przenieść wiersz na koniec. W takim wypadku podanie suchych faktów jest najkorzystniejsze. Jeszcze raz zaznaczam, to jest moje zdanie i nie trzeba go brać pod uwagę. Ale ja bardzo prosiłam o jakieś wskazówki co do zmian i jestem Ci wdzieczna :lol: Coś tam poprawiłam, coś tam wyciełam.... http://www.allegro.pl/item173001815_piekny_dostyojny_psiak_nadajacy_sie_na_stroza.html Quote
wanda szostek Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Wznowiłam ogłoszenie Jaszka w isu.pl. Zmieniłam tytuł, zdjęcie , no i troszkę w treśći. Quote
terra Posted March 12, 2007 Posted March 12, 2007 Mam nadzieję, że to pomoże Jaszkowi znaleźć dom. Jeśli nie masz nic przeciw, to warto jeszcze zmienić miniaturkę, bo słabo Jaszka widać. Może coś takiego? Quote
justynavege Posted March 12, 2007 Author Posted March 12, 2007 Jasio dziękuje Wam dziewczyny :) Dzis byl na spacerku długim nad stawem :) Quote
terra Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Jaszko chce do domu! Komu pięknego, spokojnego i okazałego psa? Quote
yewcia1 Posted March 13, 2007 Posted March 13, 2007 Dziękujemy dobre kobiety:loveu: :loveu: :loveu: Quote
justynavege Posted March 13, 2007 Author Posted March 13, 2007 Jaszko piekny wielki psiak co robic by znalazl dom?? Quote
justynavege Posted March 14, 2007 Author Posted March 14, 2007 Jaszko na prawdę piękny dostojny pies przyjaciel i obrońca czy nikt nie potrzebuje ?:crazyeye: Quote
terra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Jaszko wypatrje wlasnego domu! Kto się zakocha? Quote
Kasia Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Piękny dostojny psiak szuka domu!!!!!! On już zbyt długo tkwi w schronisku, zamknięty w kojcu :-( Quote
terra Posted March 15, 2007 Posted March 15, 2007 Mam drobną sugestię. Ponieważ szukam domku dla Jaszka równiez poza dogo, zaproponowałam pewnemu znajomemu, a on powiedział coś, co może być jakąś wskazówką. Otóz ze zdjęcia uznal Jaszka za małego kundelka (wybacz Jaszku). Popatrzylam na zdjęcia pod tym kątem i wydaje mi się, że trzeba je robić z innej perspektywy, w przysiadzie, żeby wdobyć jego potęgę i piękno. Może warto spróbować. Quote
Recommended Posts