terra Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nadal nikt się nie zakochał? Domeczek potrzebny dla Jaszka! Quote
yewcia1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Czekam i czekam i gdzie mój Pan i domek:-( Quote
Kasia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Podniosę Cię na samą górę...może to akurat dzis znajdzie sie ten domek... Quote
justynavege Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 no dzisiaj się popisał ............. Robert mu niósl miskę z wodą ja zarełko i kostkę z jelita a ten jak nie warknie na mnie........... no co prawda zamiast utytłanej kurtki czarnej miałam polar jaskrawoczerwony ( MOlkas kurna chyba od Ciebie :) ale zeby az tak nie poznać opier.......... Jaska z góry na dół poszłam po chwili drugi raz do niego i juz znormalniał myziania chciał............ Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 justynavege napisał(a): no dzisiaj się popisał ............. Robert mu niósl miskę z wodą ja zarełko i kostkę z jelita a ten jak nie warknie na mnie........... no co prawda zamiast utytłanej kurtki czarnej miałam polar jaskrawoczerwony ( MOlkas kurna chyba od Ciebie :) ale zeby az tak nie poznać opier.......... Jaska z góry na dół poszłam po chwili drugi raz do niego i juz znormalniał myziania chciał............ cwany ten nasz Jasiulek :evil_lol: Justynko wymiziaj go od Fidelków ;) Quote
justynavege Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Wymyzialam dziś jaszka :) i z przekory oprocz zcerwonego polaru załozyłąm jeszcze czerwone spodnie od dresu ihihihi ale dziś mnie nie obszzcekał :) Quote
wanda szostek Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Jaszko to okazały pies i nikt o niego nie pyta. Quote
Kasia Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 chodź przejdziemy się na wieczorny spacerek... Quote
justynavege Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Jaszko bylby wspaniałym strózem to na prawdę kochany psiak......... Quote
justynavege Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 to widok kojca jaszka przed sniegami jak zima to zamiast wody lód:( jak wiatr to wywiewa miske z jedzeniem z kojca ......... Quote
yewcia1 Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jaszko czeka na dom, może mieszkać w ogrodzie w solidnej budzie. Quote
justynavege Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Jaszko szuka domu tak bardzo go potrzebuje Quote
terra Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jaszku, gdzie twoj domek? Kto pokocha takiego pięknego psa? Quote
yewcia1 Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 terra napisał(a):Jaszku, gdzie twoj domek? Kto pokocha takiego pięknego psa? Dobre pytanie tylko kto zna odpowiedz? Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='yewcia1'] Dobre pytanie tylko kto zna odpowiedz? ja nie znam niestety :shake: i dlatego wystawiłam Jasia ponownie na allegro, może w końcu ktoś nam odpowie na to pytanie.... http://www.allegro.pl/item163156614_taki_los_zgotowal_mu_czlowiek_.html Quote
justynavege Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Piękna aukcja allegro :) moze dzieki neij odnajdzie się ta własciwa osoba :) Quote
Kasia Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='justynavege'] Piękna aukcja allegro :) moze dzieki neij odnajdzie się ta własciwa osoba :) podmieniłam parę zdjęć i dopisałam parę słów....Boże spraw aby to była ostania aukcja :-( http://www.allegro.pl/item163156614_taki_los_zgotowal_mu_czlowiek_.html Quote
yewcia1 Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 [quote name='fidelek2']podmieniłam parę zdjęć i dopisałam parę słów....Boże spraw aby to była ostania aukcja :-( http://www.allegro.pl/item163156614_taki_los_zgotowal_mu_czlowiek_.html Fidelku dołączam się do prośby. Dziękujemy:loveu: Quote
justynavege Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 oby ostatnia i zakonczona pełnym sukcesem czyli wspaniałym domkiem dla wspaniałego psiaka Quote
Recommended Posts