justynavege Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Jaszko już od ponad roku jest w schronisku Jaszko ma około 3-4 lat . Jakis przemiły człowiek ( wątpię w jego człowieczeństwo) pozostawił go przywiązanego do płotu w miejscowości Jaszków, powiat kłodzki.. Jaszko w pokorze znosi swój schroniskowy los , a tak bardzo potrzebuje miłości człowieka.Nie przejawia agresji , chętnie wykonuje polecenia , ze wzgledu na to ,ze jest dużym psem potrzebuje domu z ogródkiem ; bardzo lubi pływać . Nie pozwolmy by cierpiał samotność w schronisku.Jaszko jest zaszczepiony , posiada ksiażeczke zdrowia. Możemy pomóc w przewiezieniu go do nowego domu, zastrzegamy sobie prawo do wyboru Pana dla Jaszka. Tel. kontaktowy 697 758 088 Miałem kiedyś swego Pana i kochałem Go nad życie Miałem kiedyś swego pana to w serduszku tkwi mym skrycie Potem nadszedł dzień ten straszny Pan zostawił mnie przy płocie Podsłyszałem wtedy właśnie mówił komuś "Po kłopocie" i odjechal ja zostalem upał ani kropli wody ja z tęsknoty za mym Panem rozpaczałem skowyczałem ale byłem uwiązany na nic moje skoczne łapy na nic cała szarpanina aby pobiec i dogonić na nic rozpaczliwe wycie A więc jak to? Pan odjechał a ja sam tu przy tym płocie Czyżbym zrobił coś strasznego? Czy też Pan mnie przestał kochać ? Tak trafiłem do schroniska choć pod nosem pełna miska to ja oddałbym to wszystko Aby Pan był przy mnie blisko 11.08.2006 justynavege __________________ zdjęcia sprzed roku Jaszko teraz Quote
justynavege Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 pusto u Jaszka a to taki pieszczoch.......... Quote
Chrzan Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Justynko pusto bo w śród tylu biedaków trudno dojrzeć jednego konkretnego :( Quote
justynavege Posted October 6, 2006 Author Posted October 6, 2006 alez Jaszko jest konkretny szczególnie wielkościowo :evil_lol: Quote
CASIA&ttb Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 konkretny Jaszko szuka domku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ulvhedinn Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 To ja jeszcze dodam coś od siebie: poznałam Jaszka, piekny i mądry pies. Przy drugim spotkaniu pozwolił się głaskać, wtykając w ogrodzenie rude cielsko:evil_lol: Na pewno sprawdzi sie jako pies pilnujący, myślę, że warto byłoby go szkolić- jest inteligentny, uważny, ma zmysł obserwacji... Poza tym opiekuńczy- w pewnym momencie groźnie burknął- ale nie na mnie tylko na faceta, który stanął mi za plecami- chyba uznał go za potencjalne zagrożenie i chciał ostrzec... Po zapoznaniu- przylepa i wielki pieszczoch:lol: Quote
justynavege Posted October 8, 2006 Author Posted October 8, 2006 dziekuje za podnoszenie watkow w czasie mego odciecia od internetu :) chwilowo wrocil Quote
justynavege Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Zobaczcie jaki jestem wspaniały szukam dobrego domku Quote
Chrzan Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Oj mam nadzieję Justynko, że myślisz o jak najlepszym a nie tylko dobrym :)) Quote
justynavege Posted October 16, 2006 Author Posted October 16, 2006 Chrzanku o najwspanialszym :) Quote
yewcia1 Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 [ Jaszko też super chłopak :lol: Ale z nim na spacery chodziła moja bratowa. Wpadli sobie w oko, co chwilę Jasiu dostawał smaki od bratowej. Pierwsze spotkanie wypadlo całkiem pozytywnie. Gdy zjawiłam się z justyną przy kojcu, Jaś nieśmiało burknął, ale to tak dla zaznaczenia, że to jego teren Potem cała trójka czyli justyna, bratowa i ja ruszyliśmy na pola groszkowe na spacer. Jasiu świetny stróż, ale myślę, że na tapczan tez nie powiedział by złego słowa. No Jaszko pusto tu u ciebie, do góry szukać Pana:diabloti: Quote
justynavege Posted October 19, 2006 Author Posted October 19, 2006 No ten tapczan to musiałby byc grooooomny bo Jaszko jest baaardzo duzy sięga mi glową do pasa , taki kucyk ;) Quote
yewcia1 Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 justynavege napisał(a):No ten tapczan to musiałby byc grooooomny bo Jaszko jest baaardzo duzy sięga mi glową do pasa , taki kucyk ;) Konik Jaszko:lol: szuka pilnie posesji!! Do góry;) Quote
justynavege Posted October 23, 2006 Author Posted October 23, 2006 Zadziwiajace jest to ze nikt nie chce tak pieknego psa........... Quote
yewcia1 Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 justynavege napisał(a):Zadziwiajace jest to ze nikt nie chce tak pieknego psa........... A może jeszcze nie trafił do wątku Jaszka? Quote
przyjaciel_koni Posted October 23, 2006 Posted October 23, 2006 Zobaczcie - piękny pies potrzebuje naszej pomocy !!!!! Quote
yewcia1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 przyjaciel_koni napisał(a):Zobaczcie - piękny pies potrzebuje naszej pomocy !!!!! Tak potrzebuje, już długo szuka domku, a to wspaniały towarzysz człowieka no i świetny stróż;) ;) Quote
justynavege Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Los nie oszczedzal Jaszka ................. Quote
yewcia1 Posted October 24, 2006 Posted October 24, 2006 justynavege napisał(a):Los nie oszczedzal Jaszka ................. Tu nowe fotki tego przemiłego psiaka A tu poraz kolejny ogromny konik;) Jaszko może dziś nam się uda?;) Quote
justynavege Posted October 25, 2006 Author Posted October 25, 2006 Jaszko wielki dostojny psiak Quote
Recommended Posts