Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='paulinken']Budrysek mi dopiero przesłała wątek i poprosiła o księgowanie ;) Ale widzę, Moniko, że Ty jesteś chętna :)[/QUOTE]

zbieram jeszcze na Bilonka u Lilu, takze przelewy bym za jednym razem robila:)

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika083 napisał(a):
jagpie 35 zl (9.05)
Arim 30zl (11.05)

baaaaardzo dziekujemy,
rozliczenie oraz nr konta w 2 gim poscie

w sobote sprawdze ile u mnie jest kasy na mala i przeleje na Twoje konto

Posted

Burza rozwaliła neta ;-)
U Livi wszystko dobrze, biega sobie po wybiegu ze swoim przyjacielem onkiem. Radosna i spragniona ludzia. Zbieramy na operację co by jej bieganie było przyjemniejsze. Kto wrzuci do skarbonki parę groszy?

Posted

LILUtosi napisał(a):
Burza rozwaliła neta ;-)
U Livi wszystko dobrze, biega sobie po wybiegu ze swoim przyjacielem onkiem. Radosna i spragniona ludzia. Zbieramy na operację co by jej bieganie było przyjemniejsze. Kto wrzuci do skarbonki parę groszy?

Lilu poki co nie ma nic na operacje? I przypomnij mi prosze ile musimy uzbierac? U mnie na koncie 65 zl dla niej, A moze warto zrobic wydarzenia na fb , moze ludzie sie doloza?

Posted

przyszłam przez fb, niestety nie mogę pomóc finansowo bo już i tak mam tyły z kasą :(.

wiem jednak co znaczy taka krzywda dla psiaka, bo mój miał wrodzoną dysplazję i miał właśnie usuwaną główkę kości udowej. mogę co najwyżej podrzucać

sorki :(

Posted

rencia42 napisał(a):
Czy moja wplata doszła.

do mnie wysylalas? w piatek nic nie bylo nowego, zaraz spojrze, ale przez weekend chyba nie ida wplaty.

idä !!! dotarlo 30zl ! bardzo dziekujemy..zapisuje w 2gim poscie.

Posted

wrzuce po niedzie 100 na operacje suni. Na które konto, Twoje Monika z zaznaczeniem ze na operację czy ja poprzednio na konto Budryska?