Romi Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 LILUtosi napisał(a):Romi, weź proszę ze sobą smycz i obroże jak masz dla owczarka - mam nadzieje że panstwo już mają dla niej przygotowaną wyprawkę. Bo ja ostatnio cały czas wydaje swoje i niedlugo zostane bez niczego. A Livia przyjechała z taką stara obrożą skarzaną oberwaną. Niestety nie mam ani smyczy ani obroży :( Obroże mam tylko małe, natomiast smycz która miałem to mi ostatnio pewien wyżełek przegryzł w 3 miejscach jak go wiozłem :eviltong: Coś będziemy musieli na miejscu zmodzić :D Quote
margoth137 Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 dacie radę:) życzę szerokiej drogi:) i czekam na relacje:) Quote
BUDRYSEK Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Panstwo pyta jaka karme dostawala Livcia? Lilu pytalam o to juz wczoraj...szkoda ze nie zdaza kupic takiej samej Quote
LILUtosi Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Livia je wszystko co się jej da. Wszystko i w każdej ilości. Ja karmię Happy dog ale co za różnica. Niech kupią dobrą karmę i tej się trzymają. U mnie je tez kości z mięsem więc żywca też jej mogą dawać. Quote
Romi Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 bakusiowa napisał(a):Po zmianie karmy będzie sraczka. Oby nie była tylko w czasie jazdy :evil_lol: :diabloti: :eviltong: Quote
LILUtosi Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Sraczka i tak będzie po stresie. Trzeba to przejść - jeden dzień i po sprawie. Ona w domu nie robi więc dużo spacerów na początku. Quote
monika083 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 szczesliwej podrozy Liveczko! Zrobilam maly bazarek na splate dlugu.. http://www.dogomania.pl/threads/224816-Bluzeczka-na-lato-z-Dalmatynczykami!-NOWA-zobacz-i-pomoz-splacic-dlug-21.03.20.00 Quote
BUDRYSEK Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 dostalam info, ze Livcia jest przekochana i ma wielki apetyt :) Quote
LILUtosi Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Przekazcie panstwu ze Livie nie mozna przekarmic. Ta waga jest dla niej wystarczajaca. jak bedzie za gruba siadzie jej ta noga. Po za tym od razu tabletki na robale. Co prawda nie powinno nic byc ale u.mnie jednak jest skupisko zwierzat. Nalezy juz tez podac cos na kleszcze. Quote
wojtuś Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Dobre wiadomości o Livii:) Romi pewnie coś nam opowie, jak wrażenia z podróży;) Quote
Romi Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 (edited) No tak... więc relacjonuje.... Podróż przebiegła bezproblemowo, chociaż pod koniec drogi to się już Livci strasznie nudziło i chciała mnie "odwiedzić" na przednim siedzeniu :) Co do DS, to przeeeeesympatyczni ludzie :) Pan (co będzie widać na zdjęciach) od razu zszedł do parteru aby się zaprzyjaźnić z Livcią. No i Livcia uległa i przez cały czas chodziła za Panem, a jak poszedł do łazienki, to stała pod drzwiami. Ja rozmawiałem z Panią a Pan zaprzyjaźniał się z Livią :) Dobra.... wystarczy pisania, czas na zdjęcia, no bo przecież na to czekacie :eviltong: Edited March 18, 2012 by Romi Quote
monika083 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 super, widac, ze Livia zostanie corusia tatusia:) Czy imie jej zostanie? Bardzo fajnie trafila, trzeba drugiej rodzince podeslac inna sunie, coby nie stracic tez fajnego domku Quote
wojtuś Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Piękna Livia:) Cudny Domek:) Dzięki Romi:) Kochani pomyślcie proszę o tym drugim domku w Lubaniu, chciałbym na tym wątku Livii zobaczyć podobną, szczęśliwą inną Sunię;) Quote
BUDRYSEK Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 dzwonila Pani ze Skawiny...wszystko jest w porzadeczku :) zakochani sa na maxa!!! Quote
Recommended Posts