Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

LILUtosi napisał(a):
Romi, weź proszę ze sobą smycz i obroże jak masz dla owczarka - mam nadzieje że panstwo już mają dla niej przygotowaną wyprawkę.
Bo ja ostatnio cały czas wydaje swoje i niedlugo zostane bez niczego. A Livia przyjechała z taką stara obrożą skarzaną oberwaną.

Niestety nie mam ani smyczy ani obroży :( Obroże mam tylko małe, natomiast smycz która miałem to mi ostatnio pewien wyżełek przegryzł w 3 miejscach jak go wiozłem :eviltong:
Coś będziemy musieli na miejscu zmodzić :D

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Livia je wszystko co się jej da. Wszystko i w każdej ilości. Ja karmię Happy dog ale co za różnica. Niech kupią dobrą karmę i tej się trzymają. U mnie je tez kości z mięsem więc żywca też jej mogą dawać.

Posted

Przekazcie panstwu ze Livie nie mozna przekarmic. Ta waga jest dla niej wystarczajaca. jak bedzie za gruba siadzie jej ta noga. Po za tym od razu tabletki na robale. Co prawda nie powinno nic byc ale u.mnie jednak jest skupisko zwierzat. Nalezy juz tez podac cos na kleszcze.

Posted (edited)

No tak... więc relacjonuje....
Podróż przebiegła bezproblemowo, chociaż pod koniec drogi to się już Livci strasznie nudziło i chciała mnie "odwiedzić" na przednim siedzeniu :)
Co do DS, to przeeeeesympatyczni ludzie :) Pan (co będzie widać na zdjęciach) od razu zszedł do parteru aby się zaprzyjaźnić z Livcią. No i Livcia uległa i przez cały czas chodziła za Panem, a jak poszedł do łazienki, to stała pod drzwiami.
Ja rozmawiałem z Panią a Pan zaprzyjaźniał się z Livią :)
Dobra.... wystarczy pisania, czas na zdjęcia, no bo przecież na to czekacie :eviltong:

Edited by Romi
Posted

Piękna Livia:)
Cudny Domek:)
Dzięki Romi:)
Kochani pomyślcie proszę o tym drugim domku w Lubaniu,
chciałbym na tym wątku Livii zobaczyć podobną, szczęśliwą inną Sunię;)