Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Monika, jak znajdziesz chwilę to proszę o aktualizację 1wszej strony, bo w lutym przelałam pieniądze za dwa miesiące(styczen, luty)
Dziękuję

Czy ktoś już jest do wizyty przed-adpocyjnej?

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jagpie']Monika, jak znajdziesz chwilę to proszę o aktualizację 1wszej strony, bo w lutym przelałam pieniądze za dwa miesiące(styczen, luty)
Dziękuję

Czy ktoś już jest do wizyty przed-adpocyjnej?[/QUOTE]

zrobie aktualizacje, jeszcze dzisiaj,
do wizyty chyba nadal nikogo nie ma..

Posted

Sa osoby te które są podane. Jedna z nich napisała tam gdzie jest mapa pomocy że robi wizyty do 20 km. Tylko jest taka sprawa, że jeżeli trzeba podjechać ileś kilometrów to może trzeba zwrócić za paliwo.

Posted

Lilu, a jak Ty mialabys do tych Zabkowic daleko? Moglabys tam podjechac za zwrotem kosztow paliwa? W koncu to Ty z nas najlepiej znasz Livie i jej potrzeby.Warto zrobic ta wizyte/jesli dom dobry to nawet jesli nie dla Livi to moze dla innego bidula/ ,ale ja tak po cichutku marze sobie o cieplej kanapie dla naszej Ksiezniczki.

Posted

Właśnie dlatego nie chce robić tej wizyty. Ja jej nie chce wydać do kojca. Ale nie ja jestem jej właścicielem. Jeśli pojadę i zadecyduje że nie dam jej to będą pretensję że chce zarobić a mogła mieć domek. Co prawda i tak nie zapowiada się że Livia jest wypłacalna.

Posted

Sorry, że się wcinam ale myślę o Livii odkąd LILU podrzuciła mi jej wątek;
Ja nie wydaję psów do kojca w ogóle; i nie wyobrażam sobie, żeby wydać domowego psa śpiącego obecnie w łóżku do budy;
W ogóle trudno uwierzyć, że taka owczarka nie znalazła domu przez kilka miesięcy... ile Livia ma lat?

Posted

anett napisał(a):
Sorry, że się wcinam ale myślę o Livii odkąd LILU podrzuciła mi jej wątek;
Ja nie wydaję psów do kojca w ogóle; i nie wyobrażam sobie, żeby wydać domowego psa śpiącego obecnie w łóżku do budy;
W ogóle trudno uwierzyć, że taka owczarka nie znalazła domu przez kilka miesięcy... ile Livia ma lat?

Livia jest mloda, ile moze miec. 1,5-2 lata. Problemem dla ludzi jest chyba ta jej przebyta operacja, ale przyszly dom musi o tym przeciez wiedziec,

Posted

Jest młoda. Jakieś 3 lata max. Wydaje mi się że ludzi odstrasza ta operacja i że boją się że będą problemy. Były dwa domki ale bez windy ze schodami a Livia na starość po schodach nie powinna wchodzić. Też się dziwię bo dla mnie Livia jest uosobieniem piękna owczarków. Takie owczarki bym rozmnażała a nie te kontowane, które mam cały czas wrażenie że zaraz będą siadać.

Posted

dzwoniły 2 domu...1 do budy...odpada!
drugi - Pan z Czernichowa k/K-kowa, ma huskiego 4 lata, wynajmuje dom, jest ogrodzony, zgadza sie na wizyte i to jak najszybciej, jak bedzie ok to chcialby zeby Livcia przyjechala na weekend zeby zoabczyc czy doagadaj sie razem?
Husky bez problemu jest do suczek, Ona tez do samcow

mieszkaliby w 1 pokoju w domu

jezeli uwazacie ze warto dom spr to trzeba szybko kogos poszukac na wizyte...namiar podam na pw

Posted

Pytanie co do drugiego domu. Co jeśli przestanie wynajmować dom? Gdzie się podzieje z dwoma psami? I czy mieszkanie w jednym pokoju to kiedy? Kiedy Pan jest w domu? A jak go nie ma?

Posted

LILUtosi napisał(a):
Pytanie co do drugiego domu. Co jeśli przestanie wynajmować dom? Gdzie się podzieje z dwoma psami? I czy mieszkanie w jednym pokoju to kiedy? Kiedy Pan jest w domu? A jak go nie ma?

Pan mowil, ze jezeli bedzie koniecznosc zmiany domu to tez wynajmie dom
1 pokoj w domu jest tylko do dyspozycji psow

ale odezwal sie jeszcze 1 dom ze Skawiny i jak dla mnie ten bylby lepszy
Panstwo maja dom wlasny, oboje sa po 50-tce, rok temu umarł Ich Psiak na raka :(
czekaja na wizyte
wyrazili sie tak mniej wiecej...ze niektorzy uwazaja to za nienormalne ale Oni nie wyobrazaja sobie zeby pies mieszkal w budzi czy w kojcu, ma mieszkac tylko i wylacznie z Nimi, na kanapie ma spac

Posted

BUDRYSEK napisał(a):

ale odezwal sie jeszcze 1 dom ze Skawiny i jak dla mnie ten bylby lepszy
Panstwo maja dom wlasny, oboje sa po 50-tce, rok temu umarł Ich Psiak na raka :(
czekaja na wizyte
wyrazili sie tak mniej wiecej...ze niektorzy uwazaja to za nienormalne ale Oni nie wyobrazaja sobie zeby pies mieszkal w budzi czy w kojcu, ma mieszkac tylko i wylacznie z Nimi, na kanapie ma spac

Ze Skawiny jest margoth137,
być może to ten sam domek, który nie zdecydował się na starszego pieska Romusia,
do wizyty p/a wtedy nie doszło, ale warto pójść i sprawdzić ten domek,
poproście Kochani margoth137 i prześlijcie proszę jej namiary na ten domek, pewnie też i zajrzy wtedy tu na wątek:)