BUDRYSEK Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Isiak']Proszę o konto do wpłaty na sunię.[/QUOTE] DZIEKI :) wysylam na razie swoje konto Quote
beka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Ja też prosiłam o nr rach. Dostałam 200 zł ok kolezanki , dorzuce 100 od siebie. Bedzie na weta. Quote
BUDRYSEK Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='beka']Ja też prosiłam o nr rach. Dostałam 200 zł ok kolezanki , dorzuce 100 od siebie. Bedzie na weta.[/QUOTE] super :) bardzo dziekuje :) to z kasa Isiak bedzie 350 czekam az Lilu podesle mi nr konta Quote
BUDRYSEK Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [B][COLOR=red]koszt hotelowania wynosi 13 zl/doba[/COLOR][/B] Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='beka']Muzsimy zacząć żebrać..[/QUOTE] wyslalam pw po 16 onka jedzie do weya na sterylke i rtg, trzymajcie kciuki kto wymysli jakies fajne imie? Quote
Klaudus__ Posted May 2, 2011 Author Posted May 2, 2011 [quote name='beka']Muzsimy zacząć żebrać.. Dokładnie... Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Lilu napisze wiecej ale juz wiem, ze trzeba zrobic operacje usuniecia glowki kosci udowej :( biduleczka :( na szczescie druga lapka ok Quote
BUDRYSEK Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 operacja usuniecia glowki mkosci udowej bedzie kosztowac 400 zl...nie ma szans zeby tyle uzbierac :( nie mamy nawet na hotel :( bedzie cierpiala :( Quote
Isiak Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Czy to znaczy, że ona ma tak silną dysplazję? Czy to w wyniku urazu odniesionego w jakimś wypadku? Kurcze, moje suczydło przeszło taką operację :( Quote
LILUtosi Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Młoda (pisze młoda, bo wet określił że nie przekroczyła 2 lat) przeszła dzisiaj zabieg sterylizacji. Przy okazji zrobiliśmy prześwietlenie. I tak. Uraz był mechaniczny, jakiś wypadek, bo główka kości udowej wypadła z panewki i jej blokuje prawidłowy ruch. Druga noga jest zdrowiuteńka, żadnej dysplazji. Ale jeśli nie dojdzie do tej operacji to wreszcie ta zdrowa noga też będzie się niszczyć. Im szybciej tym lepiej. Ile ta suka musiała się wycierpieć. Ja mogę zeskanować to zdjęcie i wysłać do konsultacji jeszcze gdzie indziej, ale tu sprawa wydaje się prosta. Quote
Martika&Aischa Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 [quote name='BUDRYSEK']wyslalam pw po 16 onka jedzie do weya na sterylke i rtg, trzymajcie kciuki kto wymysli jakies fajne imie?[/QUOTE] Zapisuję wątek ......proponuję imię Lavia :) Quote
BUDRYSEK Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 no to na co sie decydujemy? Pianka, Aza, Lavia? prosimy o wsparcie dla Oneczki :( zero na hotel...zero na operacje :( Quote
rencia42 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Dajcie nr konta i zdecydujcie jak ma mieć na imię żeby wpisać do przelewu. Quote
monika083 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 potrzebujecie tu skarbnika? w razie czego oge przejac te role... ale biedna ta sunia, a sliczna jest! a wstawil juz ktos ja na owczarki w potrzebie? Quote
Avilia Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Aska7']Zrobić bazarek ?[/QUOTE] Jeżeli byś mogła byłoby super!;) Quote
Recommended Posts