Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jutro Livcia bedzie odrobaczona
dostanie tez nowe szeleczki specjalna karme
Pani zachwycona jest sunia :)
nie moze sie nadziwiwc, ze taka lagodna, spokojna, ulozona, nie chciala zalatwic sie w ogrodzie tylko poza :)
Pani wziela kilka dni urolpu i chyba to bedzie sunia Panci ;)

obiecala czeste relacje i w miare mozliwosci fotki oraz zapraszaja do siebie wszystkich symaptykow Livci :)

Posted

Takie "słodkie" zdjęcie dostałem dzisiaj od Pani z DS Livii

Państwo są zachwyceni Livią. Pani mówi że cały czas Livia chodzi za nimi i jest bardzo grzeczna. Pół nocy pani nie spała, bo czuwała czy przypadkiem czegoś Livia nie będzię chciała w nocy :)

Posted

ale dziewuszce sie udalo! Romi jesli masz kontakt z nowymi ''rodzicami'':P Livi to pozdrow ich serdecznie od nas i podziekuj za wielie serducho , moze beda chcieli zajrzec tu na watek?

Posted

monika083 napisał(a):
ale dziewuszce sie udalo! Romi jesli masz kontakt z nowymi ''rodzicami'':P Livi to pozdrow ich serdecznie od nas i podziekuj za wielie serducho , moze beda chcieli zajrzec tu na watek?

Niestety Państwo nie mają dostępu do internetu, ale oczywiście, jeżeli do mnie jeszcze zadzwonią, to pozdrowię :)

Posted

Super że Livia ma już DS i żeby to już nigdy się nie zmieniło, a z tego co piszecie i jak widać po zdjęciach to naprawdę historia z Happy Endem :-) Podziękowania się należą wszystkim zaangażowanym w historię i pomoc Livii, bo bez Was nie byłoby tak szczęśliwego zakończenia. Lilu chciałabym, żebyś wiedziała, że i o Tobie tutaj myślę, bo u Ciebie pies nabrał mocy, zdrowia i blasku i wiem, że pomimo tego, że cieszysz się że ma nowy domek, to domyślam się że tęsknota za psinką na pewno nie jest mała.
I na koniec jestem pełna podziwu dla Was wszystkich, za bezinteresowną pomoc za dobre serce i że nie obcy Wam los bezbronnych zwierzaków.
Pozdrawiam
Jagoda

Posted

Chciałabym przypomnieć że Livia u mnie w hotelu ma dług którym nikt się nie interesuje. Styczeń 403zł+luty 377zł+ marzec 221.
Proszę o jakieś działania w celu spłaty długu.

Posted

LILUtosi napisał(a):
Chciałabym przypomnieć że Livia u mnie w hotelu ma dług którym nikt się nie interesuje. Styczeń 403zł+luty 377zł+ marzec 221.
Proszę o jakieś działania w celu spłaty długu.

pamietamy o dlugu..bazarek jest w trakcie rozliczania, czekam na wplate jeszcze, podesle raze z oplata za Tora. Ale i tak jeszcze zostanie sporo..

Posted

Monika, sprawdź proszę jeszcze raz konto, bo w lutym robiłam przelew na Livię (60 pln) a nie ma na stronie pierwszej w rozliczeniu. I nie wiem czy dotarł (od jagpie) a na dług prześlę 50 pln.

Posted

Czy ja dobrze rozumiem rozliczenie na stronie głównej?
Długu jest łącznie do zapłaty 1001zł.
Z ostatniej pozycji zestawienia wynika, że po zapłaceniu 2. raty za grudzień z wpłat lutowych zostało SALDO+278,10
Tak?
Jagpie mówi, że wpłaciła 60zł jeszcze, ja w marcu robiłam przelew na 100zł. To razem daje 438,10.
Tak? Czy nie rozumiem czegoś?

Posted

jagpie ,odnalazlam Twoja wplate, przepraszam,ale duzo tego bylo, dlatego zawsze prosze o dokladne sprawdzanie czy wszystko zapisuje.Dotarly jeszcze nowe wplaty i mamy juz 493,10 na koncie,
czyli na polowe dlugu mamy.

Posted (edited)

Moniko, czy tam czasem nie ma błędu na tym rozliczeniu?

- winter7 (2.02) 40zl
grzenka (2.02) 15zl
BAZAREK OD ERICI (22.02) 251,10
Makrela 22.02) 100zl
KATARZYNA JA... WARSZAWA (28.02) 50zl
------------------------------
mnie daje razem 456,10, a nie 416,10 :)
czyli po odjęciu raty za grudzień (138zł ) byłoby 318,10
---------------
zatem w tej chwili mielibyśmy kwotę łączną 533,10.

Edited by Makrela
Posted

Brawo Makrela za czujność.
Jednak podziwiam monika083 że jesteś w stanie prowadzić finanse tak wielu psów. Ja jestem w pracy księgową lecz prywatnie po pracy to szlag mnie trafia jak raz w miesiącu muszę popłacić wszystkie rachunki albo wypełnić PIT raz w roku.
W kwietniu dołożę się do spłaty długu Livi.