jagpie Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Monika, jak znajdziesz chwilę to proszę o aktualizację 1wszej strony, bo w lutym przelałam pieniądze za dwa miesiące(styczen, luty) Dziękuję Czy ktoś już jest do wizyty przed-adpocyjnej? Quote
monika083 Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 [quote name='jagpie']Monika, jak znajdziesz chwilę to proszę o aktualizację 1wszej strony, bo w lutym przelałam pieniądze za dwa miesiące(styczen, luty) Dziękuję Czy ktoś już jest do wizyty przed-adpocyjnej?[/QUOTE] zrobie aktualizacje, jeszcze dzisiaj, do wizyty chyba nadal nikogo nie ma.. Quote
Klaudus__ Posted March 5, 2012 Author Posted March 5, 2012 Niestety na moje zapytanie nadal nikt nie odpisał (pw) teraz siedzę i szukam. To niemożliwe,że nikogo z tamtejszej okolicy nie ma... :roll: Quote
bakusiowa Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Sa osoby te które są podane. Jedna z nich napisała tam gdzie jest mapa pomocy że robi wizyty do 20 km. Tylko jest taka sprawa, że jeżeli trzeba podjechać ileś kilometrów to może trzeba zwrócić za paliwo. Quote
Klaudus__ Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Ja nie wiem - pisałam już do tylu osób... Albo nie mogą,albo za daleko - albo nie odpisują. A Pani dziennie 2-3 razy dzwoni... Quote
tamb Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Nie wycofałam Livi z Dziennika Polskiego i jutro będzie ogłoszenie. Quote
monika083 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 tamb napisał(a):Nie wycofałam Livi z Dziennika Polskiego i jutro będzie ogłoszenie. to super! moze sie uda. Quote
monika083 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Lilu, a jak Ty mialabys do tych Zabkowic daleko? Moglabys tam podjechac za zwrotem kosztow paliwa? W koncu to Ty z nas najlepiej znasz Livie i jej potrzeby.Warto zrobic ta wizyte/jesli dom dobry to nawet jesli nie dla Livi to moze dla innego bidula/ ,ale ja tak po cichutku marze sobie o cieplej kanapie dla naszej Ksiezniczki. Quote
LILUtosi Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Właśnie dlatego nie chce robić tej wizyty. Ja jej nie chce wydać do kojca. Ale nie ja jestem jej właścicielem. Jeśli pojadę i zadecyduje że nie dam jej to będą pretensję że chce zarobić a mogła mieć domek. Co prawda i tak nie zapowiada się że Livia jest wypłacalna. Quote
anett Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Sorry, że się wcinam ale myślę o Livii odkąd LILU podrzuciła mi jej wątek; Ja nie wydaję psów do kojca w ogóle; i nie wyobrażam sobie, żeby wydać domowego psa śpiącego obecnie w łóżku do budy; W ogóle trudno uwierzyć, że taka owczarka nie znalazła domu przez kilka miesięcy... ile Livia ma lat? Quote
monika083 Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 anett napisał(a):Sorry, że się wcinam ale myślę o Livii odkąd LILU podrzuciła mi jej wątek; Ja nie wydaję psów do kojca w ogóle; i nie wyobrażam sobie, żeby wydać domowego psa śpiącego obecnie w łóżku do budy; W ogóle trudno uwierzyć, że taka owczarka nie znalazła domu przez kilka miesięcy... ile Livia ma lat? Livia jest mloda, ile moze miec. 1,5-2 lata. Problemem dla ludzi jest chyba ta jej przebyta operacja, ale przyszly dom musi o tym przeciez wiedziec, Quote
BUDRYSEK Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 ja rowniez uwazam ze musi trafic do domu w zeszlym tygodniu byla audycja o niej w radio...ale bez odzewu :( Quote
LILUtosi Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Jest młoda. Jakieś 3 lata max. Wydaje mi się że ludzi odstrasza ta operacja i że boją się że będą problemy. Były dwa domki ale bez windy ze schodami a Livia na starość po schodach nie powinna wchodzić. Też się dziwię bo dla mnie Livia jest uosobieniem piękna owczarków. Takie owczarki bym rozmnażała a nie te kontowane, które mam cały czas wrażenie że zaraz będą siadać. Quote
tamb Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 http://www.dziennikpolski24.pl/pl/po-godzinach/przygarnij-zwierzaka/1211915-livia-prosi-o-dom.html Quote
BUDRYSEK Posted March 8, 2012 Posted March 8, 2012 dzwoniły 2 domu...1 do budy...odpada! drugi - Pan z Czernichowa k/K-kowa, ma huskiego 4 lata, wynajmuje dom, jest ogrodzony, zgadza sie na wizyte i to jak najszybciej, jak bedzie ok to chcialby zeby Livcia przyjechala na weekend zeby zoabczyc czy doagadaj sie razem? Husky bez problemu jest do suczek, Ona tez do samcow mieszkaliby w 1 pokoju w domu jezeli uwazacie ze warto dom spr to trzeba szybko kogos poszukac na wizyte...namiar podam na pw Quote
LILUtosi Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 Pytanie co do drugiego domu. Co jeśli przestanie wynajmować dom? Gdzie się podzieje z dwoma psami? I czy mieszkanie w jednym pokoju to kiedy? Kiedy Pan jest w domu? A jak go nie ma? Quote
BUDRYSEK Posted March 9, 2012 Posted March 9, 2012 LILUtosi napisał(a):Pytanie co do drugiego domu. Co jeśli przestanie wynajmować dom? Gdzie się podzieje z dwoma psami? I czy mieszkanie w jednym pokoju to kiedy? Kiedy Pan jest w domu? A jak go nie ma? Pan mowil, ze jezeli bedzie koniecznosc zmiany domu to tez wynajmie dom 1 pokoj w domu jest tylko do dyspozycji psow ale odezwal sie jeszcze 1 dom ze Skawiny i jak dla mnie ten bylby lepszy Panstwo maja dom wlasny, oboje sa po 50-tce, rok temu umarł Ich Psiak na raka :( czekaja na wizyte wyrazili sie tak mniej wiecej...ze niektorzy uwazaja to za nienormalne ale Oni nie wyobrazaja sobie zeby pies mieszkal w budzi czy w kojcu, ma mieszkac tylko i wylacznie z Nimi, na kanapie ma spac Quote
LILUtosi Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Brzmi nie żle, szkoda tylko że tak daleko - ciężko bedzie odwiedzać moją Liviusie. Quote
azalia Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Ale się o sunieczkę domki biją,niech idzie do najlepszego i będzie szczęśliwa i bardzo kochana. Quote
BUDRYSEK Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 dziewczyny pytajcie o ta wizyte w Skawinie...moj net dzisiaj ledwo chodzi Quote
tamb Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 Wtatara na wątku krakowskim zareagowała na prośbę o wizytę http://www.dogomania.pl/threads/32052-Wątek-Krakowskich-Zwierzaków/page662 . Tylko teraz jest chora. Quote
wojtuś Posted March 11, 2012 Posted March 11, 2012 BUDRYSEK napisał(a): ale odezwal sie jeszcze 1 dom ze Skawiny i jak dla mnie ten bylby lepszy Panstwo maja dom wlasny, oboje sa po 50-tce, rok temu umarł Ich Psiak na raka :( czekaja na wizyte wyrazili sie tak mniej wiecej...ze niektorzy uwazaja to za nienormalne ale Oni nie wyobrazaja sobie zeby pies mieszkal w budzi czy w kojcu, ma mieszkac tylko i wylacznie z Nimi, na kanapie ma spac Ze Skawiny jest margoth137, być może to ten sam domek, który nie zdecydował się na starszego pieska Romusia, do wizyty p/a wtedy nie doszło, ale warto pójść i sprawdzić ten domek, poproście Kochani margoth137 i prześlijcie proszę jej namiary na ten domek, pewnie też i zajrzy wtedy tu na wątek:) Quote
iwoniam Posted March 12, 2012 Posted March 12, 2012 widzę, że na moją prośbę dopytaliście wojtusia - mówiłam, że on wszystkich zna ;) w razie czego jak pisalam na PW - pozdr ! Quote
Recommended Posts