Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LILUtosi']Będzie za grudzień :cool3:[/QUOTE]

bedzie , bedzie i za styczen tez cos wpadnie;)
Erica, pieniazki juz na koncie, bardzo dziekujemy,
Jutro po pracy pouzupelniam i zrobie przelew.

Posted (edited)

[quote name='LILUtosi']Jak kogoś to interesuje to byli państwo - Livia była urocza, przytulała się do syna. Maja dać znać czy się decydują. Livia siedziała by w kojcu do 17 a później ogród.

pewnie, ze interesuje.To czekamy na decyzje, to gdzies kolo Ciebie Lilu? mialabys tam ''wglad''
A tak poza tym to podpytam czy odbierzesz te fanciki bazarkowe od mojej mamy? Zostawilam tam jeszcze dla Ciebie jakis kubraczek i inne dla psiakow, moze sie przyda :)

a tu bazarek w polowie na Livie, prosze o podrzucanie.
http://www.dogomania.pl/threads/223399-Nowki-(i-nie-tylko-)od-ZLOTOWKI!!!-ciuszki-ksiazki-.do-4.03.20.00

Edited by monika083
Posted

Tak wiedzą. Państwo są na tak. Trzeba im zrobić wizytę przedadopcyjną. Państwo mi się podobali ale mnie się nie podoba to że ona bedzie do 17 w kojcu siedzieć. Ale nie ja jestem właścielką psa. Ja jestem z nią mocno zwiazana i chcialabym dla niej domek z ogrodem bez zamykania. Niech dziewczyny działają.

Posted

Pani niby powiedziała że jak bedzie dobrze o bedą ją brac do domu, ale wiecie jak to jest. Oni chcą mieć dużego psa żeby było go widac żeby traszył wyglądem. To w domu raczej nie bedzie go widac.

Posted

Więc pilnie trzeba kogoś na wizytę znaleźć.
Chociaż szczerze powiem,że u Lilu jest tak rozpieszczana,że nie wiem jak zmieni swoje przyzwyczajenia - w sensie,że tutaj w łóżku śpi,a tam w budzie??
No,ale bez wizyty nie możemy nawet spekulować.
Trzeba szukać kogoś i zobaczymy jak wizyta wypadnie.

Posted

[quote name='Klaudus__']Więc pilnie trzeba kogoś na wizytę znaleźć.
Chociaż szczerze powiem,że u Lilu jest tak rozpieszczana,że nie wiem jak zmieni swoje przyzwyczajenia - w sensie,że tutaj w łóżku śpi,a tam w budzie??
No,ale bez wizyty nie możemy nawet spekulować.
Trzeba szukać kogoś i zobaczymy jak wizyta wypadnie.

Klaudia, moze zmien tytul, ze szukamy na wp w zabkowicach, poza tym ten tytul tez juz nieaktualny,

Posted

Niezawodna Mari napisała "ogonek albo fiorstenbock, gisel4 - z okolic Dzierżoniowa - to już niedaleko"
Net niestety działa mi fatalnie,ale zaraz postaram się ich poszukać i zapytać.

Posted

Livia jest przewidziana na przyszły tydzień w Dzienniku Polskim w Krakowie. Jakby znalazła dom, wycofam ją z gazety. Wizyta przedadopcyjna wszystko wyjaśni. Osobiście nie wydaję psów do budy.

Posted

Dla mnie to wyglada tak - uwaga mogłam zle zrozumieć: Od Rana do 17 (do zamknięcia firmy) kojec. Teren jes otwarty więc albo Livia będzie straszyć klientów, wychodzić po za ulicę albo dla jej i bezpieczeństwa klientów siedzieć w kojcu. Po 17 firmę przy domu się zamyka i wtedy Livia bedzie puszczona. Na noc może spać w domu w jakiśm przeznaczonym do tego miejscu. Jak się dogada w tym miejscu z rezydentem. Rezydent chodzi gdzie chce - ulica, firma - jest łagodny i mały.