Erica Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Wczoraj zrobiłam przelew z bazarku na konto podane w pierwszym poście - 251,10zł. Zapomniałam wczoraj napisać tu... Quote
monika083 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 [quote name='LILUtosi']Będzie za grudzień :cool3:[/QUOTE] bedzie , bedzie i za styczen tez cos wpadnie;) Erica, pieniazki juz na koncie, bardzo dziekujemy, Jutro po pracy pouzupelniam i zrobie przelew. Quote
LILUtosi Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 Jak kogoś to interesuje to byli państwo - Livia była urocza, przytulała się do syna. Maja dać znać czy się decydują. Livia siedziała by w kojcu do 17 a później ogród. Quote
monika083 Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 (edited) [quote name='LILUtosi']Jak kogoś to interesuje to byli państwo - Livia była urocza, przytulała się do syna. Maja dać znać czy się decydują. Livia siedziała by w kojcu do 17 a później ogród. pewnie, ze interesuje.To czekamy na decyzje, to gdzies kolo Ciebie Lilu? mialabys tam ''wglad'' A tak poza tym to podpytam czy odbierzesz te fanciki bazarkowe od mojej mamy? Zostawilam tam jeszcze dla Ciebie jakis kubraczek i inne dla psiakow, moze sie przyda :) a tu bazarek w polowie na Livie, prosze o podrzucanie. http://www.dogomania.pl/threads/223399-Nowki-(i-nie-tylko-)od-ZLOTOWKI!!!-ciuszki-ksiazki-.do-4.03.20.00 Edited February 23, 2012 by monika083 Quote
Erica Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 monika083 - Prosze o potwierdzenia otrzymania przelewu na wątku bazarkowym, żebym mogła go odesłać do zamknięcia http://www.dogomania.pl/threads/222333-do-14.02-Eklektycznie-Bi%C5%BCuteria-r%C4%99cznie-tworzona-dla-ONki-Livci-na-hotelik Czyli jak Państwo zdecydują się na Livkę to sunia będzie się przeprowadzać czy potrzebna jest jeszcze jakaś decyzja? Czy państwo wiedzą o przebytej operacji? Quote
LILUtosi Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Tak wiedzą. Państwo są na tak. Trzeba im zrobić wizytę przedadopcyjną. Państwo mi się podobali ale mnie się nie podoba to że ona bedzie do 17 w kojcu siedzieć. Ale nie ja jestem właścielką psa. Ja jestem z nią mocno zwiazana i chcialabym dla niej domek z ogrodem bez zamykania. Niech dziewczyny działają. Quote
Erica Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Mi też ten kojec się nie podoba. Mam psa po operacji złożenia kolana i wiem, że kiedy siedzi na dworze kiedy jest zimno/ wieje to łapa go boli. Quote
LILUtosi Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Pani niby powiedziała że jak bedzie dobrze o bedą ją brac do domu, ale wiecie jak to jest. Oni chcą mieć dużego psa żeby było go widac żeby traszył wyglądem. To w domu raczej nie bedzie go widac. Quote
monika083 Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 eeeee to caly czas mialaby byc na zewnatrz? teraz dopiero dokladnie przeczytalam, myslalam, ze tylko pod czas nieobecnosci domownikow, hmm Quote
LILUtosi Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 Też tak myślę, ale jak się tam na wizytę nikt nie wybierze to się dokładnie nie dowiemy. To kto chętny - Ząbkowice śląskie. Quote
BUDRYSEK Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Livia ma dzisiaj imieniny...moze ktos zrobi maly prezencik i podaruje troche grosza bo ma masakryczne dlugi!!!:-( Quote
monika083 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 przelalam za grudzien reszte, to juz troche do przodu, jeszcze za styczen czesc bedzie, ale to w sobote pouzupelniam, bo teraz mam glupie zmiany i na nic czasu. Quote
Klaudus__ Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Więc pilnie trzeba kogoś na wizytę znaleźć. Chociaż szczerze powiem,że u Lilu jest tak rozpieszczana,że nie wiem jak zmieni swoje przyzwyczajenia - w sensie,że tutaj w łóżku śpi,a tam w budzie?? No,ale bez wizyty nie możemy nawet spekulować. Trzeba szukać kogoś i zobaczymy jak wizyta wypadnie. Quote
monika083 Posted February 29, 2012 Posted February 29, 2012 [quote name='Klaudus__']Więc pilnie trzeba kogoś na wizytę znaleźć. Chociaż szczerze powiem,że u Lilu jest tak rozpieszczana,że nie wiem jak zmieni swoje przyzwyczajenia - w sensie,że tutaj w łóżku śpi,a tam w budzie?? No,ale bez wizyty nie możemy nawet spekulować. Trzeba szukać kogoś i zobaczymy jak wizyta wypadnie. Klaudia, moze zmien tytul, ze szukamy na wp w zabkowicach, poza tym ten tytul tez juz nieaktualny, Quote
Klaudus__ Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 Niezawodna Mari napisała "ogonek albo fiorstenbock, gisel4 - z okolic Dzierżoniowa - to już niedaleko" Net niestety działa mi fatalnie,ale zaraz postaram się ich poszukać i zapytać. Quote
tamb Posted March 1, 2012 Posted March 1, 2012 Zaznaczam wątek do ogłoszenia. Bakusiowa mi przypomniała. Quote
Klaudus__ Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Napisałam pw z zapytaniem o możliwość zrobienia wizyty do osób ,które wskazała Marii - niestety było to dwa dni temu i żadnego odzewu... :roll: Quote
LILUtosi Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Pani dzwoni do mnie po kilka razy kiedy zamknę temat. I czy sunia do niej przyjedzie. Co mam powiedzieć? Quote
tamb Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Livia jest przewidziana na przyszły tydzień w Dzienniku Polskim w Krakowie. Jakby znalazła dom, wycofam ją z gazety. Wizyta przedadopcyjna wszystko wyjaśni. Osobiście nie wydaję psów do budy. Quote
Klaudus__ Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Ja też nie wydaję psów do budy,ale Pani powiedziała,że sunia nie mieszkałaby w budzie. Nadal żadna z osób zapytanych o wizytę nie odpisała. Szukam dalej. Quote
LILUtosi Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Dla mnie to wyglada tak - uwaga mogłam zle zrozumieć: Od Rana do 17 (do zamknięcia firmy) kojec. Teren jes otwarty więc albo Livia będzie straszyć klientów, wychodzić po za ulicę albo dla jej i bezpieczeństwa klientów siedzieć w kojcu. Po 17 firmę przy domu się zamyka i wtedy Livia bedzie puszczona. Na noc może spać w domu w jakiśm przeznaczonym do tego miejscu. Jak się dogada w tym miejscu z rezydentem. Rezydent chodzi gdzie chce - ulica, firma - jest łagodny i mały. Quote
bakusiowa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Takiej psinki która jest po operacji do kojca bym nie dała. Quote
Klaudus__ Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Zapraszam na bazarek m.in dla naszej Pannicy - cegiełki wiosenne. http://www.dogomania.pl/threads/224070-Cegie%C5%82kowe-oznaki-wiosny-na-sprzeda%C5%BC-dla-psiak%C3%B3w-w-potrzebie.-Do-18.03.2012 Quote
Recommended Posts