Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo Was przepraszam,że działacie tu same.
Ale mam poważne problemy zdrowotne i niestety nie mam dostępu do internetu.
Nie gniewajcie się na mnie za zawalanie niektórych spraw,ale ciężko mi się tu dostać.
Postaram się na wieczór jakoś dostać do neta i rozsyłać wątek.

Posted

Erica napisał(a):
Ło matko, sporo ma dziewczyna długu... Zjem śniadanie i biorę się za bazarek.

Czy ona ma aktualne ogłoszenia?

nie ma ogloeszen, a allegro jej odnwilam i mi usuneli, bo teraz sie wycwanili i usuwaja ogloszenia,u mnie z czasem tez kiepsko, ogloszenia bardzo potrzebne, mam troche drobiazgow na bazarek, ale to musialabym komus wyslac, moge porobic fotki, ale wystawieniem bazarku i rozsylaniem fantow sie nie zajme.

Posted

Ja też nazbierałam trochę fantów - książki i ciuchy. Jakby ktoś mógł z tego zrobić bazarek... Powysyłać mogę potem już sama, tylko administracyjnie i reklamowo to nie dam rady bazarku pociągnąć, bo nie mam czasu... Opis i zdjęcia dostarczę.

Posted

Makrela napisał(a):
Ja też nazbierałam trochę fantów - książki i ciuchy. Jakby ktoś mógł z tego zrobić bazarek... Powysyłać mogę potem już sama, tylko administracyjnie i reklamowo to nie dam rady bazarku pociągnąć, bo nie mam czasu... Opis i zdjęcia dostarczę.

moze ktos pomoc?

Posted

Bazarek ode mnie: http://www.dogomania.pl/threads/222333-do-14.02-Eklektycznie-Bi%C5%BCuteria-r%C4%99cznie-tworzona-dla-ONki-Livci-na-hotelik?p=18550725#post18550725

Trwało to dłużej niż miało :oops: Net mi się upierdliwie rozłącza.

Makrela - Ja mogę. Zaraz Ci podam maila na PW :)

monika083 - Słyszałam, że teraz allu odsyła wszystkie ogłoszenia na Tablicę.
Jak nie znajdziesz nikogo do bazarku do środy, to wyślij mi PW. O ile uporam się z zaległościami w pracy, to wezmę go na siebie. Możemy tak zrobić?

Posted

Pliszka napisał(a):
Czy ona jest ogłaszana? Może kupić jakiś pakiecik ogłoszeń?

ogloszenia bardzo by sie przydaly, ja odnawiam jej kilka jesli dostaje przypomnienie na maila, poza tym nie ma ogloszen,

Posted

Spieszę donieść, że Livka na moim bazarku "zarobiła" coś ok. 200zł. Teraz tylko na szybko ( i na "śpiące oko" ) zsumowałam, jutro policzę dokładnie.

Posted

Erica napisał(a):
Spieszę donieść, że Livka na moim bazarku "zarobiła" coś ok. 200zł. Teraz tylko na szybko ( i na "śpiące oko" ) zsumowałam, jutro policzę dokładnie.

super! :) :)

Posted

Erica napisał(a):

rewelacja:) to uregulujemy grudzien i troche stycznia ,jeszcze doszllo kilka deklaracji , na weekend zaktualizuje, wystawilabym kilka rzeczy, ale musze wyslac komus do polski fanty, ja bede chyba dopiero na swieta wielkanocne w pl,a mam baaaardzo duzo nowych rzeczy na bazarek, z ktorych napewno bylby tez fajny dochod.

Posted

OK, policzyłam a potem ... sprawdziłam 3 razy. Wyszło mi 241 zł. Bardzo proszę o sprawdzenie moich wyliczeń na wątku bazarkowym. Mam straszną migrenę, a nawet i bez tego u mnie o matematyczną wtopę nie trudno. :oops:

Jak zbiorę komplet wpłat to przeleję - na to konto z 2 postu?

Posted

Erica napisał(a):
OK, policzyłam a potem ... sprawdziłam 3 razy. Wyszło mi 241 zł. Bardzo proszę o sprawdzenie moich wyliczeń na wątku bazarkowym. Mam straszną migrenę, a nawet i bez tego u mnie o matematyczną wtopę nie trudno. :oops:

Jak zbiorę komplet wpłat to przeleję - na to konto z 2 postu?

tak, to konto, super, wyjdziemy pomalu na prosta.

nie wiem w koncu czy ktos wzial sie za te ogloszenia?

Posted

Wygląda na to, że nikt nie robi ogłoszeń.

Klaudia - na prawdę nie trzeba mi dziękować. Ja zwyczajnie lubię pomagać, taka juz dziwna jestem ;)

Mam już komplet wpłat na koncie ( dziś dotarły ostatnie 3). Jutro wszystko policzę - kilka osób wpłaciło z nadwyżką i zrobię przelew.

Posted

Uwaga, uwaga. Zgłosiła się do mnie rodzina w sprawie Livi. Ma zaraz przyjechać oglądnąć dziewczynę.
Warunki: kojec do południa chyba do 16 bo jest tam jakaś działalność a później luźno na ogrodzie. Jak bardzo zimno to w domu. Czy w takie warunki odpowiadają opiekunkom Livi? Mnie się ten kojec nie podoba ale to ja pobieram co miesiąc haracz.