Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Makrela napisał(a):
Wysłałam właśnie przelew na 200zł - za grudzień i styczeń.
Poszukam jakiś fantów na bazarek.

super, bardzo dziękujemy :)

kto jeszcze moze pomoc?
prosze rowniez o ogloszenia

Posted

to tak , lisopad oplacony, nawet w listopadzie przelam 10zl wiecej , wiec przechodzi na grudzien, za grudzien trzeba uregulowac 393zl , a na konie mamy obecnie 255zl,wiec nawet po przelniu tego wszystkiego co mamy , zostanie 138 dlugu.Do tej pory latalam te braki z konta Ramba, po przelaniu drugiej raty za listopad nie zostalo tam uz nic:(

Lilu ile kosztowaloby to RTG pooperacyjne?

Posted

Lilu, dwiedz sie dokladnie i napisz ,:knuje: jesli do 100zl to pokryje te koszty (po 15-stym) w koncu ja bylam glownym prowodyrem tej operacji.I jak cos juz robic to do konca, lepiej teraz kontrolowac niz cos byloby nie tak po adopcji, zaraz ureguluje allegro, bo nie mialam netu i nie moglam zaplacic i odnowie Livii, zrobie jej tez kilka ogloszen, bo nabawilam sie jelitowki :placz:i jestem na chorobowym.

Posted

ogloszenia Livii juz aktywne i jest pierwsze zapytanie:

Dobry wieczór.Czy ogłoszenie o oddaniu suczki Livii jest nadal aktualne?poszukuję psa w trym typie,wcześniej miałam owczarka,który został uśpiony z powodu wady serca.Znam rasę i jej potrzeby.Wprawdzie nie mam domu z ogrodem,mieszkam we Wrocławiu,ale blisko dużych terenów wybiegowych.Mam dwóch synów w wieku 13 i 15 lat.którzy wychodzą na spacery.Ja w chwili obecnej nie pracuję i jestem w stanie opiekować się zwierzakiem w domu.Pozdrawiam.

kto moglby odpisac tej Pani?

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='BUDRYSEK']Livcia jest bez pieniedzy, w hotelu rosnie dlug...bardzo prosze o pomoc Livci...bo zaraz okaze sie ze grozi Jej eksmisja :([/QUOTE]

przeleje jutro za Tora i za Livie to co mamy,trzeba wykupic jej ogloszenia, chybaze jakas dobra duszyczka robi na dogo za free? Ja niestety nie mam kompletnie czasu.Allegro jej zrobie.

Z tym domkiem nie wyszlo, bo to w bloku, na ktoryms pietrze..ona nie powinna biegac po schodach, szkoda jej zdrowia.

Posted

Oprócz tego domku, korespondowałam jeszcze z jedną panią, dom z dziećmi. Pani miała przyjechać z rodziną ale nie odezwała się już od tamtego czasu. Taki trochę zapał słomiany.