monika083 Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 tez jestem ciekawa jak tam nasza Ksiezniczka,za dwa tygodnie ruszymy z akcja szukania domku dla pieknosci. Quote
LILUtosi Posted June 25, 2011 Posted June 25, 2011 Livia na czas pooperacyjny została przeniesiona do domu. Ma nieduży pokoik w którym zbytnio nie pohasa. Dostała dużą wędzoną kość którą z nudów obskubuje. Trzy razy dziennie jest puszczana na gród na małe co nieco. Robi co trzeba i wraca szczęśliwa do domu. Taka jest wdzięczna że może z nami w domu. Rana wygląda dobrze. Żadnych zaczerwień, ani opuchnięcia. Noga w trakcie chodzenia jakby wisiała. Nie obciąża jej. Jak zwykle ma duży apetyt za to jest spokojniejsza. Quote
monika083 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 bidulka kochana. Jestem spokojna, bo jest w dobrych rekach:) Ucaluj ja Lilu od cioteczek.Mysle, ze za jakis tydzien mozna ruszac juz z ogloszeniami. Quote
bela51 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Trzymam kciuki za calkowite wyzdrowienie slicznej sunieczki. Quote
monika083 Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 slicznotka kochana:) Lilu czy pieniazki za operacje dotarly? Quote
LILUtosi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Tak Moniu, dotarły. Jeszcze raz dziękuje. Jutro lekarzowi zapłacę. Quote
beka Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Jak Diunka, która była pod moja opieka, była po operacji (taka sama - usuniecie głowki) to lekarz wet zalecił spacery, codziennie na smyczy zacząc od 15 min i stopniowo wydłużać. Zeby koniecznie chodziła. Diuna dostawała również leki przeciwbólowe żeby od razu obciążala łapke, ale tu zdania sa podzielone. Pieknota :) Quote
LILUtosi Posted June 26, 2011 Posted June 26, 2011 Tak, tylko ta operacja była bardziej skomplikowana. Tam było sporo zwichnięć i złamań, trzeba było wszystko na nowo składać. Quote
monika083 Posted July 1, 2011 Posted July 1, 2011 tak, pouzupelniam wszystko wieczorkiem lub jutro rano, przelalam lilu za czerwiec . Quote
LILUtosi Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Niunia strasznie się zmieniła w domu. Jest bardziej stabilna, nie taka wyrywna, szczęśliwa. Chodzi ze wszystkimi psami i nie ma z nimi zatargów. Słodka i posłuszna. Quote
azalia Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Sunia pięknie wygląda w warunkach domowych,typowy kanapowiec,a skoro zmieniła się na korzyść i jest szczęśliwa to już wiadommo że powinna mieszkać w domu,oczywiscie najlepiej z dużym ogrodem,a co! Quote
LILUtosi Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 No bo przecież w bloku są schody ;-) Szkoda że tak mało domków z ogrodem. Quote
monika083 Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 [quote name='LILUtosi']No bo przecież w bloku są schody ;-) Szkoda że tak mało domków z ogrodem.[/QUOTE] Lilu a nie chcialabys takiej Livci u siebie na stale..;) Pauje tam do Was! Quote
LILUtosi Posted July 2, 2011 Posted July 2, 2011 Monia, wiesz że nie mogę każdego pieska zostawić u siebie. Mam już swoje 4 na utrzymaniu i jednego na bezpłatnym owczarka co mu ogłoszenia robiłaś. To już sporo. Każdy pies powinien mieć swojego własnego Pana, a nie dzielić się z 5 innymi psami. Ale Livia jest bardzo ładnym psem i łagodnym. Powinna znaleźć najlepszy pod słońcem domek. Quote
monika083 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='LILUtosi']Monia, wiesz że nie mogę każdego pieska zostawić u siebie. Mam już swoje 4 na utrzymaniu i jednego na bezpłatnym owczarka co mu ogłoszenia robiłaś. To już sporo. Każdy pies powinien mieć swojego własnego Pana, a nie dzielić się z 5 innymi psami. Ale Livia jest bardzo ładnym psem i łagodnym. Powinna znaleźć najlepszy pod słońcem domek.[/QUOTE] wiem..wiem.. masz racje, ona znajdzie szybko dom, tylko,zeby to byl bardzo dobry dom. Quote
LILUtosi Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Zapłaciłaś mi za dużo bo Pani Edyta wpłaciła na bidy bezpośrednio na moje konto 50zł z czego 35 miało iść na livie. Quote
monika083 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='LILUtosi']Zapłaciłaś mi za dużo bo Pani Edyta wpłaciła na bidy bezpośrednio na moje konto 50zł z czego 35 miało iść na livie.[/QUOTE] no faktycznie, widzisz wpisywalam to w poscie rozliczeniowym a i tak zle wysllam, to nic, to juz bedzie na lipiec. Quote
jagpie Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 cze4ść sunieczko, mam nadzieję ze już wkrótce znajdziesz domek dla siebie :-) Quote
Recommended Posts