Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Livia na czas pooperacyjny została przeniesiona do domu. Ma nieduży pokoik w którym zbytnio nie pohasa. Dostała dużą wędzoną kość którą z nudów obskubuje. Trzy razy dziennie jest puszczana na gród na małe co nieco. Robi co trzeba i wraca szczęśliwa do domu. Taka jest wdzięczna że może z nami w domu. Rana wygląda dobrze. Żadnych zaczerwień, ani opuchnięcia. Noga w trakcie chodzenia jakby wisiała. Nie obciąża jej. Jak zwykle ma duży apetyt za to jest spokojniejsza.

Posted

Jak Diunka, która była pod moja opieka, była po operacji (taka sama - usuniecie głowki) to lekarz wet zalecił spacery, codziennie na smyczy zacząc od 15 min i stopniowo wydłużać. Zeby koniecznie chodziła. Diuna dostawała również leki przeciwbólowe żeby od razu obciążala łapke, ale tu zdania sa podzielone.
Pieknota :)

Posted

Niunia strasznie się zmieniła w domu. Jest bardziej stabilna, nie taka wyrywna, szczęśliwa. Chodzi ze wszystkimi psami i nie ma z nimi zatargów. Słodka i posłuszna.

Posted

Sunia pięknie wygląda w warunkach domowych,typowy kanapowiec,a skoro zmieniła się na korzyść i jest szczęśliwa to już wiadommo że powinna mieszkać w domu,oczywiscie najlepiej z dużym ogrodem,a co!

Posted

[quote name='LILUtosi']No bo przecież w bloku są schody ;-)
Szkoda że tak mało domków z ogrodem.[/QUOTE]

Lilu a nie chcialabys takiej Livci u siebie na stale..;)

Pauje tam do Was!

Posted

Monia, wiesz że nie mogę każdego pieska zostawić u siebie. Mam już swoje 4 na utrzymaniu i jednego na bezpłatnym owczarka co mu ogłoszenia robiłaś. To już sporo. Każdy pies powinien mieć swojego własnego Pana, a nie dzielić się z 5 innymi psami. Ale Livia jest bardzo ładnym psem i łagodnym. Powinna znaleźć najlepszy pod słońcem domek.

Posted

[quote name='LILUtosi']Monia, wiesz że nie mogę każdego pieska zostawić u siebie. Mam już swoje 4 na utrzymaniu i jednego na bezpłatnym owczarka co mu ogłoszenia robiłaś. To już sporo. Każdy pies powinien mieć swojego własnego Pana, a nie dzielić się z 5 innymi psami. Ale Livia jest bardzo ładnym psem i łagodnym. Powinna znaleźć najlepszy pod słońcem domek.[/QUOTE]

wiem..wiem.. masz racje, ona znajdzie szybko dom, tylko,zeby to byl bardzo dobry dom.

Posted

[quote name='LILUtosi']Zapłaciłaś mi za dużo bo Pani Edyta wpłaciła na bidy bezpośrednio na moje konto 50zł z czego 35 miało iść na livie.[/QUOTE]

no faktycznie, widzisz wpisywalam to w poscie rozliczeniowym a i tak zle wysllam, to nic, to juz bedzie na lipiec.