Aska7 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Bazarek dla Oneczki http://www.dogomania.pl/threads/207351-Komputerowe-ma%C5%82e-co-nieco-na-leczenie-ONKI-do-15.05. Podrzucajcie trochę, bo w weekend będę mało na dogo. Quote
BUDRYSEK Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='beka']Budrysku doszła kasa? doszla, dzieki :) mam na koncie 50 zl od Isiak i 40 zl od Figanadrzewie :) bardzo dziekujemy :) Quote
monika083 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 podrzuce sunie! Budrysku ,ja moge prowadzic jej finanse...Stasiu pojechal, moze cioteczki zgodza sie na nia cos z jego kasiorki przeznaczyc. Quote
olivetshka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Zapisuję piękną sunię. A imię... Może Livia? Liv... Quote
monika083 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='olivetshka']Zapisuję piękną sunię. A imię... Może Livia? Liv...[/QUOTE] dzieki za przybycie:) Livia..pieknie!! Pasuje do tej pieknej suni. Quote
LILUtosi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='olivetshka']Zapisuję piękną sunię. A imię... Może Livia? Liv...[/QUOTE] Więc tak zostanie. Liwia, Liwka. Zwyciężczyni i pomysłodawczyni wygrywa możliwość wpłacenia datku na Liwie. :diabloti: :evil_lol: Quote
monika083 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='LILUtosi']Więc tak zostanie. Liwia, Liwka. Zwyciężczyni i pomysłodawczyni wygrywa możliwość wpłacenia datku na Liwie. :diabloti: :evil_lol:[/QUOTE] ja bym nawet powiedziala, ze wygrywa Livie:D Quote
olivetshka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Hehe, oj ciotki, ciotki... Datek przekażę, proszę o nr konta ;) Quote
grzenka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Zapiszę Liweczkę.Moją deklarację 30 zł dla Stasia mogę podzielić po równo na Liwię i na Kaję. Quote
LILUtosi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='grzenka']Zapiszę Liweczkę.Moją deklarację 30 zł dla Stasia mogę podzielić po równo na Liwię i na Kaję.[/QUOTE]. Super, jedna i druga potrzebująca deklaracji. Ale też zbieramy jednorazowe na operację, jakby ktoś miał jakieś"boki". W sumie to można by allegro jej zrobić na operację + wydarzenie. Tak bym chciała jej ulżyć w tym chodzeniu. Ona jest taka pełna życia i radości. Quote
LILUtosi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='olivetshka']Hehe, oj ciotki, ciotki... Datek przekażę, proszę o nr konta ;)[/QUOTE] :multi::loveu: Dziękujmy cioeczko, nie dość że ładne imię onka zyskała to jeszcze grosik będzie. To się chyba nazywało wyłudzenie :razz: Quote
beka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 A jak sie czuje po sterylce? I kiedy mozna ja operowac ? (moja wetka zaleca co najmniej 2 tyg miedzy narkozami) Quote
LILUtosi Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Nie tak szybko. Na razie fundusze zbieramy. Po moim wecie wszystko się goi jak na psie. On blizny zostawia na 3-4 cm. Szwy są rozpuszczalne. Nawet kołnierzy nie muszę kupować. Quote
olivetshka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 podsyłam świeżutki wątek o paskudnym pseudo ONków w wielkopolskiem - proszę, zaglądnijcie, psy żyją w koszmarnych warunkach: http://www.dogomania.pl/threads/207462-pseudohodowla-ko%C5%82o-Pi%C5%82y-9-ps%C3%B3w-w-syfie Quote
BUDRYSEK Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 znalazlam na watku Miko.....w ciezkim stanie :( http://www.dogomania.pl/threads/205655-Uratowany-z-rzeki-czekał-cały-dzień-na-brzegu-na-pomoc-gminy!-Na-próżno/page11 Quote
olivetshka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='LILUtosi']:multi::loveu: Dziękujmy cioeczko, nie dość że ładne imię onka zyskała to jeszcze grosik będzie. To się chyba nazywało wyłudzenie :razz:[/QUOTE] Jak zwał, tak zwał - ważne, że skuteczne ;) Quote
jagpie Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 cześć, chciałabym pomóc, poproszę o numer konta, może nie będzie to duża sumka, ale grosik do grosika i mam nadzieję ze się uda nazbierać! Quote
BUDRYSEK Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='jagpie']cześć, chciałabym pomóc, poproszę o numer konta, może nie będzie to duża sumka, ale grosik do grosika i mam nadzieję ze się uda nazbierać![/QUOTE] paulinken jest ksiegowa...chyba ? :) Quote
monika083 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='BUDRYSEK']paulinken jest ksiegowa...chyba ? :)[/QUOTE] BUDRYSKU, paulinken chyba nawet na tym watku nieobecna:) ja oferowalam poprowadzic finanse suni, ale czekam na Twoje zdanie. Quote
paulinken Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Budrysek mi dopiero przesłała wątek i poprosiła o księgowanie ;) Ale widzę, Moniko, że Ty jesteś chętna :) Quote
Recommended Posts