magda z. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 cieszę się, że chociaz tak mogłam pomóc. Quote
furciaczek Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Asiu, w poniedzialek machne przelewik. Moze ktos jeszcze ma jakies fanty bazarkowe? Quote
kaskadaffik Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Co tam u Kastorka słychać, prsiłam o konto już dawno, ale nie dostałam.. Quote
joaaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 U Kastorka wszystko w porządku, tylko zimno. ;) Wychodzi na dwór i szybko wraca, nauczył się od Mańki skakania na klamkę, więc jak zaraz słychać, że ma dosyć. Ćwiczenia na razie odłożyliśmy do cieplejszych dni, więc trochę ma luźniej. Stan finansów Kastora: za październik do zapłacenia 100zł za listopad do zapłacenia 500zł za grudzień do zapłacenia 500zł z styczeń do zapłacenia 500zł razem: 1600zł Muszę napisać, że już długo tak nie pociągnę, bo niestety, Kastor nie jest jedyny, który nie płaci. :( Quote
furciaczek Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 Jutro Ci Asiu 200zl przeleje...wiecej nie wyskrobie:( Czy ktos sie moze dorzucic? Kasiu doszlo PW z nr konta? Quote
AniaB Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 a czy Państwo zainteresowani Kastorkiem odezwali sie jeszcze? Czy poddali sie na podstawie opisu charakteru? Quote
furciaczek Posted February 7, 2012 Author Posted February 7, 2012 AniaB napisał(a):a czy Państwo zainteresowani Kastorkiem odezwali sie jeszcze? Czy poddali sie na podstawie opisu charakteru? Do mnie juz sie nie odezwali... Quote
joaaa Posted February 7, 2012 Posted February 7, 2012 (edited) Do mnie się też nikt nie odzywał. :( Kurcze, gdyby nie był kotożercą i gdyby mnie było na to stać, to bym go zostawiła. Ale co za życie dla psa w boksie, bo nie mogę wpuścić go "na pokoje" ze względu na kota, nie mówiąc o małych i średnich staruszkach które mieszkają w kuchni. Ale z psami małymi jestem w stanie go dogadać, a z kotem nie podejmuje się, jednego kota już straciłam. No i jeszcze Feniks, mój dog, a z nim też raczej się nie dogada. No i proza finansowa. Nie jestem w stanie w tej chwili utrzymać 6 psa, gdyby moich czworo tymczasowiczów poszło do adopcji, to wtedy mogłabym pomyśleć. A on ma na prawdę wspaniały charakter, taki misiak, ale też trzeba wiedzieć jak się z nim dogadać. Edited February 7, 2012 by joaaa Quote
furciaczek Posted February 9, 2012 Author Posted February 9, 2012 Dzieki uprzejmosci Kago mozemy zbierac pieniazki dla Kastora na konto Fundacji Zwierzaki w Potrzebie. Zaraz podam nr konta. Quote
Kago Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ludzicy, ponieważ u Kastora rośnie dług. Wpłaty podzieliłam na pół na Bońka i Kastora czyli KastOR ma do tyłu 1550,-, Bono jest na bieżąco. Uprzejmie informuję, że jeśli ktoś chciałby wesprzeć cc oty 1% - może to zrobić przez Fundację Zwierzaki w Potrzebie KRS 0000278981 - Radzymińskie Forum Cel szczegółowy " Zwierzaki w Potrzebie - cc" To co jest BARDZO ważne to cel szczegółowy !!! Tylko z prawidłowo opisanego celu szczegółowego pieniądze trafią do nas czyli do cc. Z kolei jeśli ktoś chciałby dokonać wpłat na rzecz Kastora, Bono lub dług Arniego poza 1% podaję subkonto dla cc 72144013870000000012586345 Nordea Bank z dopiskiem dla którego psa lub ogólnie cc, wtedy będę dzielić po równo na cc-oty pod naszą opieką Quote
kaskadaffik Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Było pytanie do mnie czy dostałam numer konta. Nie, nie dostałam, nie mam pojęcia o co chodzi, ale nic mi nie dosżło... Poprosze jeszcze raz z pełnym adresem. Quote
joaaa Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Kago napisał(a):Ludzicy, ponieważ u Kastora rośnie dług. Wpłaty podzieliłam na pół na Bońka i Kastora czyli KastOR ma do tyłu 1550,-, Bono jest na bieżąco. Uprzejmie informuję, że jeśli ktoś chciałby wesprzeć cc oty 1% - może to zrobić przez Fundację Zwierzaki w Potrzebie KRS 0000278981 - Radzymińskie Forum Cel szczegółowy " Zwierzaki w Potrzebie - cc" To co jest BARDZO ważne to cel szczegółowy !!! Tylko z prawidłowo opisanego celu szczegółowego pieniądze trafią do nas czyli do cc. Z kolei jeśli ktoś chciałby dokonać wpłat na rzecz Kastora, Bono lub dług Arniego poza 1% podaję subkonto dla cc 72144013870000000012586345 Nordea Bank z dopiskiem dla którego psa lub ogólnie cc, wtedy będę dzielić po równo na cc-oty pod naszą opieką To ja uzupełnię dane do wpłat dla Kastora (z dopiskiem dla Kastora): 72 1440 1387 0000 0000 1258 6345 FUNDACJA "ZWIERZAKI W POTRZEBIE" UL. LEGIONÓW 55/1 05-200 WOŁOMIN Gosiu, może wstaw do pierwszego postu. Quote
agaga21 Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 bazarek na kastorka http://www.dogomania.pl/threads/223387-***DZIDZIUSIOWO-ZAPRASZA!-na-CC-i-bullowate-do-końca-lutego?p=18671951#post18671951 Quote
saraisa Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 przerażająca ta kwota zadłużenia :( słuchajcie ja mam na prawdę dużo fantów na bazarek - dosłownie wszystko; ciuchy, figurki, biżuteria, książki, filmy, drobiazgi... gdy tylko ktoś ze śląska zaoferował się zrobić bazarek, albo gdyby ktoś miał możliwość odebrania tych wszystkich rzeczy ze śląska... ja niestety na prawdę czasowo nie dam rady :/ ale bardzo chętnie Wam wszystko oddam, gdybyście mieli jakąś możliwość to piszcie śmiało ;) Quote
joaaa Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Rozmawiałam z Iząi Avanti, ona jest ze śląska i powiedziała, że może zrobić bazarek. Kartorek ma się świetnie. Powrócił do ulubionych polowań na działce. Czas też urozmaica sobie awanturami z dziadkiem kaukazem z Korabiewic, który zamieszkał w budzie w kojcu. Tak sobie panowie poubliżają, podjudzani przez Mańkę, ale już ich to trochę nudzi, więc nie trwa to zbyt długo i Kastor odchodzi, a dziadek chowa się do budy. A Mańka siedzi pod kojcem i szczeka, szczeka, i szczeka, a oni maja ją głęboko. :evil_lol: Kastora trzeba teraz zaszczepić. Quote
kaskadaffik Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Kastorku, że jeszcze Cię nikt nie wypatrzył.... Zapraszamy na nasz nowy bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/222203-Dla-psów-zabawki-smycze.Swiąteczne-ozdoby-misz-masz-18-03-12 Quote
agaga21 Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 z mojego bazarku jedynie 70-parę złotych będzie dla kastorka :( myślałam że uzbiera się więcej ale kiepsko się sprzedawały dziecięce ubranka. Quote
agaga21 Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 proszę o dane do przelewu na kastora, mam parę złotych z bazarku dla niego Quote
furciaczek Posted March 30, 2012 Author Posted March 30, 2012 agaga21 napisał(a):proszę o dane do przelewu na kastora, mam parę złotych z bazarku dla niego Na konto Fundacji najlepiej: 72 1440 1387 0000 0000 1258 6345 FUNDACJA "ZWIERZAKI W POTRZEBIE" UL. LEGIONÓW 55/1 05-200 WOŁOMIN Ja sie wybieram w odwiedziny do Kastorka, przywioze wor karmy chociaz. Asiu on Boscha je? I czy Boniaczek to samo dostaje czy jakas inna? Quote
agaga21 Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 furciaczek napisał(a):Na konto Fundacji najlepiej: 72 1440 1387 0000 0000 1258 6345 FUNDACJA "ZWIERZAKI W POTRZEBIE" UL. LEGIONÓW 55/1 05-200 WOŁOMIN Ja sie wybieram w odwiedziny do Kastorka, przywioze wor karmy chociaz. Asiu on Boscha je? I czy Boniaczek to samo dostaje czy jakas inna? dzięki, wpłaciłam 77zł. jak dojdzie to proszę o potwierdzenie tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/223387-***DZIDZIUSIOWO-JU%C5%BB-ZAMKNI%C4%98TE******b%C4%99dziemy-rozlicza%C4%87****?p=18671951#post18671951 Quote
joaaa Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Odświeżam wątek, bo Kastor nadal szuka domu. Było paru chętnych, ale nikogo sensownego. Ponieważ rzeczywistość była taka, jaka była, to Kastor jest w tej chwili u mnie (od marca) na zasadzie BDT, mam tylko dostawać karmę (na karmę), ale prawdę mówiąc, ostatnio z tym też nie bardzo. Dług za poprzedni okres został. Miał jechać do Ginger, z molosów, gdzie mieszkałby w podobnych warunkach jak u mnie. Miałby do towarzystwa suczkę, z którą, jak rozmawiałyśmy z Ginger, nie wiadomo, czy by się dogadał. Zmieniając miejsce zaliczałby kolejny (już czwarty, a właściwie piąty, biorąc pod uwagę poprzedni hotel) dom, gdzie byłby tylko tymczasowo. Myślę, że dla niego nie byłoby to dobre, zresztą dla żadnego psa takie przerzucanie nie jest dobre. Z drugiej strony miałby możliwość socjalizacji z miastem, bo u mnie siedzi na głuchej wsi, ale to chyba równoważyłoby kolejnego miejsca. A Ginger też mogła wziąć kolejnego korsiaka na tymczas. Uzupełniam zdjęcia. :) I znowu Kastor powrócił do swojego ulubionego zajęcia, czyli polowanka. Oczywiście najpierw trzeba wytropić i wykopać, zjeść się przeważnie nie uda, ale samo gonienie i tropienie jest jak wiadomo najlepsze. :D Quote
Recommended Posts