AniaB Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 a ja zapraszam na bazarek dla naszej suni CC Soni, która niedługo straci DT:( Prosimy o pomoc i licytacje.. http://www.dogomania.pl/threads/215808-Dla-łasuchów!-Krakowski-Kredens-i-oryginalne-Mozartkugeln-na-sunie-CC-do-17.10. Quote
AniaB Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 i jeszcze dwa...dla cc Soni: pendrive 4 GB, rozdzielacz do USB, zestaw długopisów w etui, ,plecak RC, miseczki RC, rekawice bokserskie http://www.dogomania.pl/threads/2158...9#post17778819 kosmetyki Vichy, Collistar, Yves Rocher http://www.dogomania.pl/threads/2158...-do-16.10.2011 zapraszamy bardzo serdecznie - pieniazki bardzo potzrebne... prosimy tez bardzo o podnoszenie... Quote
furciaczek Posted November 22, 2011 Author Posted November 22, 2011 Mielismy domek zainteresowany Kasotorkiem ale niestety zbyt malo doswiadczony, pojedzie tam sympatyczna sucza. Sytuacja finansowa Kastora jest dramatyczna, ja od siebie moge dac tylko 200zl w tym miesiacu...potrzebne jeszcze 300zl... Quote
furciaczek Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Niestety w kwestii odpowiedniego domu cisza totalna. Po swietach trzeba znowu zrobic pakiet ogloszen chlopakowi...oby wtedy ktos normalny sie odezwal. Mamy zadluzenie na kwote 1350zl liczac grudzien...dramat po prostu. Czy ktos moze zrobic allegro cegielkowe?? Moze bazarek... Prosimy o pomoc :( Quote
furciaczek Posted December 26, 2011 Author Posted December 26, 2011 Podnosze... Asiu, masz jakies nowe zdiecia Kastorka? Quote
joaaa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Kastorek ma się świetnie, tylko bardzo potrzebuje swojego człowieka. Uwielbia bawić się ze mną, biegać, skakać. Tylko domu nie ma... Quote
joaaa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 No, rewelacja, piękne i super zrobione!!! :) Było więcej zdjęć, ale coś nie wyszły, bo aparat odmawia współpracy. Ale mam nadzieję, że następne wyjdą. Kago zrobiła mi przelew na 100zł (prezent dla Kastora od Reńki z molosów), więc stan długu Kastora wygląda następująco: 250zł za październik, 500zł za listopad. Quote
furciaczek Posted December 28, 2011 Author Posted December 28, 2011 joaaa napisał(a):No, rewelacja, piękne i super zrobione!!! :) Było więcej zdjęć, ale coś nie wyszły, bo aparat odmawia współpracy. Ale mam nadzieję, że następne wyjdą. Kago zrobiła mi przelew na 100zł (prezent dla Kastora od Reńki z molosów), więc stan długu Kastora wygląda następująco: 250zł za październik, 500zł za listopad. 7 stycznia po kredycie moim zrobie Ci przelew, mam nadzieje przynajmniej te 300zl wygrzebac. Quote
joaaa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Ok, na razie mamy co jeść, chociaż bywało ciężko jak kilka psów nie płaciło. Ale sama to znasz. ;) Może ktoś mógłby zrobić np. allegro cegiełkowe, a cegiełka to np. tapeta z Kastorem, z tych zdjęć co robiła Fur u mnie. Quote
joaaa Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 No właśnie miałam telefon w sprawie Kastora, który bardzo podoba się panu z wyglądu. Ale miałby to być jego pierwszy pies w życiu, pan ma 27 lat, w domu nie miał nigdy psa, ale w rodzinie(dalszej) były jakieś mniejsze. Pan dużo czytał w necie na temat cane corso i chciałby właśnie tą rasę, bo wyczytał same pozytywy. Zasugerowałam panu, że może niekoniecznie Kastor jako pierwszy pies w życiu. Poprosiłam, żeby przejrzał jeszcze na stronie adopcyjnej i zajrzał tez na molosy. Pan rozmawiał też wcześniej z Fur. Prosiłąm, żeby skontaktował się z Tobą. Stan finansów Kastora: za październik do zapłacenia 250zł za listopad do zapłacenia 500zł za grudzień do zapłacenia 500zł Quote
furciaczek Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 Bede robic bazrek dla chlopaka, moze ma ktos jakies rzeczy do dorzucenia?? Quote
magda z. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 furciaczek napisał(a):Bede robic bazrek dla chlopaka, moze ma ktos jakies rzeczy do dorzucenia?? ja mam 2 spódnice i 2 sukienki - nie zeszły na moim bazarku, może na Twoim szybciej pójdą. Mogę je do Ciebie wysłać, jutro będę i tak na pocztę szła z bazarkiem własnie. Quote
furciaczek Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 magda z. napisał(a):ja mam 2 spódnice i 2 sukienki - nie zeszły na moim bazarku, może na Twoim szybciej pójdą. Mogę je do Ciebie wysłać, jutro będę i tak na pocztę szła z bazarkiem własnie. Bede ogromnie wdzieczna!! Quote
magda z. Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 furciaczek napisał(a):Bede ogromnie wdzieczna!! To puść mi adres na pw, ja w Gdańsku mam mniejsze pole manewru, w b-cu to można było jesczze poza bazarkowo poszaleć wśród znajomych. Quote
magda z. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 Furciaczku a adres to kiedy podeslesz;) Quote
furciaczek Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 [quote name='magda z.']Furciaczku a adres to kiedy podeslesz;)[/QUOTE] Smskiem wyslalam, a nie doszlo? Moze cholera do innej Magdy hmm To na PW wysylam dla pewnosci:) Quote
magda z. Posted January 14, 2012 Posted January 14, 2012 [quote name='furciaczek']Smskiem wyslalam, a nie doszlo? Moze cholera do innej Magdy hmm To na PW wysylam dla pewnosci:)[/QUOTE] To sms'em nie dotarło.... Ale juz mam;) Quote
AniaB Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 furciaczku, nie umiem sie do Ciebie dodzwonić:( Wczoraj zadzwonił do mnie pan chetny na Sońke (która cały czas wisi na adopcjach cc, a domek ma od listopada:)). Ponieważ mój tymczasowy Dodo nie nadaje sie poki co do adopcji, przekazałam Panu telefon do Ciebie.. Pan miał wcześniej MN - a Kastora widział na stronce adopcji.. I Kastorek wpadł mu w oko:) dziewczyny, moze to bedzie dobry domek? pan jest spod warszawy..Mogę również wam wysłać numer do tego Pana.. Pan ma na imie Kamil.. Quote
furciaczek Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Aniu, Pan do mnie dzwonil dzisiaj. Rozmawial tez z Asia. Trzeba zrobic wizyte PA, jak bedzie Ok to cala rodzinka przyjedzie poznac Kastora. Co bedzie dalej, zobaczymy:) Madziu doszly rzeczy na bazarek, bardzo dziekuje:) Jakos na dniach wystawie. Quote
joaaa Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Pan sprawia wrażenie dobre. Jedno tylko mnie martwi, bo pan mieszka z rodzicami i dziewczyną, że tata pana czuje lęk przed dużymi, pewnymi siebie psami. No ale zobaczymy jak się rozwinie. Mają przemyśleć na spokojnie. Stan finansów Kastora: za październik do zapłacenia 100zł (dostałam 150zł na początku stycznie) za listopad do zapłacenia 500zł za grudzień do zapłacenia 500zł Quote
AniaB Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 hmmm.. A jesli nie Kastor, to może by mu Malage zaproponować? Ja pisałam o tym na wątku psów swiętokrzyskich specjalnej troski. Bo nie wiem nic o innych corsiakach które teraz sa do adopcji.. Quote
Recommended Posts