LadyS Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 I drugi bazar słodyczowo-herbatowy: http://www.dogomania.pl/threads/212716 Quote
Anemon Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Dziewczyny - zrobilam remanent w szafach i mam troche rzeczy, w ktore na pewno juz nigdy sie nie zmieszcze. :shake: Niestety, nie mam ani jak zrobic zdjec, ani w ogole jak sie tym zajac. Moglabym natomiast zrobic paczke i wyslac komus, kto wystawilby bazarek na Kastora - znajde chetnego?... :lol: Quote
LadyS Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Anemon']Dziewczyny - zrobilam remanent w szafach i mam troche rzeczy, w ktore na pewno juz nigdy sie nie zmieszcze. :shake: Niestety, nie mam ani jak zrobic zdjec, ani w ogole jak sie tym zajac. Moglabym natomiast zrobic paczke i wyslac komus, kto wystawilby bazarek na Kastora - znajde chetnego?... :lol:[/QUOTE] A jak dużo jest tych rzeczy? Pytam, bo nie wiem czy zmieszczę w pawlaczu na czas wystawiania :lol: Quote
Anemon Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Licze: - 5 spodniczek - "garniturek", czyli spodniczka z marynarka - 3 pary spodni - 2 sukienki - 1 marynarka - 5 bluzek/koszulek/body - 1 kurtka cienka - 1 chustka/apaszka Wg mnie bez przesady, zalezy jaki masz pawlacz... Na moje oko w sredni karton sie to zmiesci. Quote
LadyS Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Anemon']Licze: - 5 spodniczek - "garniturek", czyli spodniczka z marynarka - 3 pary spodni - 2 sukienki - 1 marynarka - 5 bluzek/koszulek/body - 1 kurtka cienka - 1 chustka/apaszka Wg mnie bez przesady, zalezy jaki masz pawlacz... Na moje oko w sredni karton sie to zmiesci.[/QUOTE] Dooobra, najwyżej mnie TŻ z domu wyrzuci, to mi założycie wątek, ze szukam DT :evil_lol: Podam Ci adres na PW. Quote
furciaczek Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Doszly wplaty od Rudzi z bazarku 110zl i od Agusiaz 50zl Dziekujemy!!! Quote
joaaa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Kastorek trochę pokazał rogi, były małe przepychanki, ale codziennie zaczęliśmy ćwiczyć musztrę i jest ok. Ćwiczy jak owczarek (z taka szybkością): siad, waruj, noga, do mnie. Najgorzej wychodzi to ostatnie jak pójdzie w ogród polować. ;) Przychodzi jak załatwi swoje sprawy. Ale ja się nie poddaję! Reasumując: cudo, wymagające odpowiedniej ręki, tak jak większość molosów. :D Quote
wilczy zew Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 joaaa napisał(a):Najgorzej wychodzi to ostatnie jak pójdzie w ogród polować. ;) Przychodzi jak załatwi swoje sprawy. Ale ja się nie poddaję! Dzielna osoba z Ciebie ;) Quote
AniaB Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 taki fajny pies.. Kto chce fajnego psa? Ja pytałam mojego byłego TZta- bo on ma dobra reke do takich właśnie egzemplarzy - a nasza jędzowata Leksunia (*) go ubóstwiała i jego tylko słuchała, wiec na pewno dałby rade, ale on na razie nie ma mozliwosci mieć żadnego psa- a gdy juz bedzie miał możliwosc to na pewno Kastor bedzie miał juz dawno swój wspaniały dom! Caly czas pamietam o Kastorze, ale on naprawde musi juz tylko dobrze trafic, bez żadnych pomyłek..:( Wiec i o taki wyjatkowy dom niełatwo.. Quote
LadyS Posted August 20, 2011 Posted August 20, 2011 Bazarek w połowie dla Kastora z rzeczami od cioteczki Anemon :loveu: http://www.dogomania.pl/threads/213094 Quote
kaskadaffik Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Ja Kastorka odwiedzam i zapomniałam, że obiecałam grosik przelać, jutro się poprawiam !!! Przy okazji podniesienia , zapraszam: http://www.dogomania.pl/threads/213245-Kalosze-szkolny-plecak-pi%C3%B3rniki-smycze-szelki-i-inne-cuda-!!29.08ROBIMY?p=17481500#post17481500 Quote
joaaa Posted August 21, 2011 Posted August 21, 2011 Każdego dnia coraz bardziej mnie zachwyca jego charakter i każdego dnia coraz bardziej żałuję, ze nie może zostać u mnie. Kastor dzisiaj naubliżał nowemu koledze, który zamieszkał w boksie obok. Krzyknęłam na niego i odpuścił(od razu), a potem wygłosiłam do niego mowę umoralniającą, kazałam mu siadać i warować. Był bardzo skruszony i warując usiłował podawać mi łapę. :D No i jak go nie kochać?!... Quote
Inez de Villaro Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 To jest zagadka czemu on nie idzie do domu? Czy ma ogłoszenia? Może za mało? Quote
furciaczek Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 Dzisiejsze znalezisko....tydzien sie fantastycznie zaczal http://www.dogomania.pl/threads/213323-Kot-z-wypadku-znaleziony-przy-drodze-prosze-o-wsparcie-na-leczenie! Quote
joaaa Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 Ogłoszeń to on ma sporo, ale chyba wakacje. A jak ktos się zgłosi, to albo się nie nadaje, albo jego partner się nie nadaje. ;) Quote
joaaa Posted September 2, 2011 Posted September 2, 2011 Kastor w kapeluszu, bo we środę miał kastrację: Okazało się, że po 4 miesiącach na wsi, w Wwie w pierwszych momentach zachował się jak dzikus i chciał zjeść jamnika, który mu ubliżał. Żadne komendy do niego nie trafiały. Potem kawałek się przeszliśmy i było już nieco lepiej. Ale chyba musimy wymyślić jakieś możliwości spacerów w mieście. Quote
AniaB Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 z bazarków dla kastorka uzbiera sie 105 zł:) Do kogo wysłąc pieniazki, jak juz wszystkie wpłyną? Do furciaczka? Bo to konto tylko mam:) Quote
joaaa Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Tak, do Furciaczek. :) Kastorek dziękuje!!! Quote
AniaB Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 jaki kastor jest piekny.. piekny.. a w tym abazurku to juz szczególnie:).. ech jakbym go chetnie adoptowała..kurcze.. Quote
joaaa Posted September 3, 2011 Posted September 3, 2011 Kurcze, ja też! Cudowny pies dla kogoś kto będzie umiał z nim postępować. I żeby nie jadł kotów.... Nie wiem jak się z nim rozstanę... Quote
Recommended Posts