Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny - zrobilam remanent w szafach i mam troche rzeczy, w ktore na pewno juz nigdy sie nie zmieszcze. :shake:
Niestety, nie mam ani jak zrobic zdjec, ani w ogole jak sie tym zajac. Moglabym natomiast zrobic paczke i wyslac komus, kto wystawilby bazarek na Kastora - znajde chetnego?... :lol:

Posted

[quote name='Anemon']Dziewczyny - zrobilam remanent w szafach i mam troche rzeczy, w ktore na pewno juz nigdy sie nie zmieszcze. :shake:
Niestety, nie mam ani jak zrobic zdjec, ani w ogole jak sie tym zajac. Moglabym natomiast zrobic paczke i wyslac komus, kto wystawilby bazarek na Kastora - znajde chetnego?... :lol:[/QUOTE]

A jak dużo jest tych rzeczy? Pytam, bo nie wiem czy zmieszczę w pawlaczu na czas wystawiania :lol:

Posted

Licze:
- 5 spodniczek
- "garniturek", czyli spodniczka z marynarka
- 3 pary spodni
- 2 sukienki
- 1 marynarka
- 5 bluzek/koszulek/body
- 1 kurtka cienka
- 1 chustka/apaszka
Wg mnie bez przesady, zalezy jaki masz pawlacz... Na moje oko w sredni karton sie to zmiesci.

Posted

[quote name='Anemon']Licze:
- 5 spodniczek
- "garniturek", czyli spodniczka z marynarka
- 3 pary spodni
- 2 sukienki
- 1 marynarka
- 5 bluzek/koszulek/body
- 1 kurtka cienka
- 1 chustka/apaszka
Wg mnie bez przesady, zalezy jaki masz pawlacz... Na moje oko w sredni karton sie to zmiesci.[/QUOTE]

Dooobra, najwyżej mnie TŻ z domu wyrzuci, to mi założycie wątek, ze szukam DT :evil_lol: Podam Ci adres na PW.

Posted

Kastorek trochę pokazał rogi, były małe przepychanki, ale codziennie zaczęliśmy ćwiczyć musztrę i jest ok.
Ćwiczy jak owczarek (z taka szybkością): siad, waruj, noga, do mnie.
Najgorzej wychodzi to ostatnie jak pójdzie w ogród polować. ;)
Przychodzi jak załatwi swoje sprawy. Ale ja się nie poddaję!

Reasumując: cudo, wymagające odpowiedniej ręki, tak jak większość molosów. :D

Posted

taki fajny pies..
Kto chce fajnego psa?

Ja pytałam mojego byłego TZta- bo on ma dobra reke do takich właśnie egzemplarzy - a nasza jędzowata Leksunia (*) go ubóstwiała i jego tylko słuchała, wiec na pewno dałby rade, ale on na razie nie ma mozliwosci mieć żadnego psa- a gdy juz bedzie miał możliwosc to na pewno Kastor bedzie miał juz dawno swój wspaniały dom!
Caly czas pamietam o Kastorze, ale on naprawde musi juz tylko dobrze trafic, bez żadnych pomyłek..:( Wiec i o taki wyjatkowy dom niełatwo..

Posted

Każdego dnia coraz bardziej mnie zachwyca jego charakter i każdego dnia coraz bardziej żałuję, ze nie może zostać u mnie.

Kastor dzisiaj naubliżał nowemu koledze, który zamieszkał w boksie obok.
Krzyknęłam na niego i odpuścił(od razu), a potem wygłosiłam do niego mowę umoralniającą, kazałam mu siadać i warować.
Był bardzo skruszony i warując usiłował podawać mi łapę. :D
No i jak go nie kochać?!...

• 2 weeks later...
Posted

Kastor w kapeluszu, bo we środę miał kastrację:

Okazało się, że po 4 miesiącach na wsi, w Wwie w pierwszych momentach zachował się jak dzikus i chciał zjeść jamnika, który mu ubliżał.
Żadne komendy do niego nie trafiały.
Potem kawałek się przeszliśmy i było już nieco lepiej.
Ale chyba musimy wymyślić jakieś możliwości spacerów w mieście.