Alicja Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 joaaa napisał(a):No tak, tylko jakoś się nie ustawiają... i to własnie dziwne Quote
furciaczek Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Bardzo dziwne...zazwyczaj o blekity to mialam tyle telefonow ze nie ogarnialam...a teraz kompletna cisza! Quote
Alicja Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Martens napisał(a):Może to jakiś kryzys z powodu wakacji...? oby ...........:( Quote
marget Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 On jest cudowny,czytam ten post i po prostu nie mogę uwierzyć ze jeszcze nie ma domu.Może wydarzenie na FB .to piękny pies może wpadnie komuś w oko. Quote
furciaczek Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 Prosimy o pomoc!! Moze ma ktos cos co mozna na bazarku wystawic?? Quote
Rudzia-Bianca Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Ja mam zaległą wpłatę z bazarku , do dwóch dni powinnam się porozliczać ze wszystkich bazarków . Quote
paulinken Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 Dorzucę się dla Kastora. Dacie konto? Czy dać Tobie, fur, do łapy? Quote
furciaczek Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 [quote name='paulinken']Dorzucę się dla Kastora. Dacie konto? Czy dać Tobie, fur, do łapy?[/QUOTE] Jak da rade to na konto, dziekuje! Czy ktos moze pomoc w rozsylaniu watku?? Ja nie wyrabiam ze wszystkim:placz: Quote
Rudzia-Bianca Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 Na konto furciaczek przelałam 67 zł . W sumie na bazarku dla Kastora uzbierało się 110 zł , ale zgodnie z umową z furciaczek - nie wpłaciła ona na moim innym bazarku 43 zł ( 36 zł kartki + 7 zł przesyłka ) i o tyle mniej wpłacam na jej konto . Czyli w sumie po dołożeniu zaległych 43 zł przez furciaczek do tej kwoty będzie 110 zł dla Kastora . Proszę o potwierdzenie wpłaty 110 zł na wątku bazarkowym . http://www.dogomania.pl/threads/208133-ZAM%C3%93W-SOBIE-KARTK%C4%98-na-Czarka-i-Kastora-do-15.06-godz.-23.00-OTWARTE-ZAPRASZAMY Mam nadzieję że nie zamieszałam strasznie z tłumaczeniem o co chodzi ;) Quote
AniaB Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 mam fanty na bazarek dla Kastorka - tylko czy któras z cioteczek mogłaby pomóc w wystawieniu? Ja wszystko przygotuje, tylko nie mam w domu internetu i nie mogłabym pilotować bazarku a wiem ze wieczorami najwiecej sie dzieje.. Quote
LadyS Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='AniaB']mam fanty na bazarek dla Kastorka - tylko czy któras z cioteczek mogłaby pomóc w wystawieniu? Ja wszystko przygotuje, tylko nie mam w domu internetu i nie mogłabym pilotować bazarku a wiem ze wieczorami najwiecej sie dzieje..[/QUOTE] Chętnie pomogę, bo wiem, że fura zaganiana. Quote
AniaB Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 a podasz mi swojego e-maila czy wysłać zdjecia na pw? dzieki wielkie, moze uda nam sie wspomóc kastorka.. Quote
LadyS Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='AniaB']a podasz mi swojego e-maila czy wysłać zdjecia na pw? dzieki wielkie, moze uda nam sie wspomóc kastorka.. Mój mail: psyipsiaki@gmail.com - wyślij mi foty, opisy i proponowane ceny, to wystawię od razu dziś, w ciągu paru godzin :) Quote
AniaB Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 ladySwllow - wysłałm, tylko ze wszystko ma ca 6 MB mam nadzieje ze nie zapchałam Ci skrzynki:oops: napisz proszę czy odebrałaś i czy wszystko jest właściwie opisane.. Nie dołączyłam wątku Kastorka, teraz sobie dopiero zobnaczyłam.. Ale to chyba nie bedzie problem?:lol: Quote
LadyS Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='AniaB']ladySwllow - wysłałm, tylko ze wszystko ma ca 6 MB mam nadzieje ze nie zapchałam Ci skrzynki:oops: napisz proszę czy odebrałaś i czy wszystko jest właściwie opisane.. Nie dołączyłam wątku Kastorka, teraz sobie dopiero zobnaczyłam.. Ale to chyba nie bedzie problem?:lol:[/QUOTE] Wszystko super opisane, wystawię dziś, bo mam jeszcze jeden bazar zaległy, więc akurat hurtowo wystawię i dwa od Ciebie :) Skrzynka moja przeżywała gorsze rzeczy, nie przejmuj się :evil_lol: A z dołączeniem wątku sobie jakoś poradzę :diabloti: Quote
agusiazet Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Przelałam 50 zł dla Kastorka na konto Furciaczkowej! Quote
LadyS Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 Pierwszy bazar koszulkowy, zapraszamy z AniąB do zakupów i podnoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/212710 Quote
Recommended Posts