Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 154
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teleportacja psiny będzie chyba najlepszym rozwiązaniem ;) ludzie mnie osłabiają chcą psa i mają problem z transportem to tak mały pies ,że można go przewieźć wszystkimi dostępnymi środkami transportu. Przepraszam z góry za tą wypowiedź nie chcę nikogo urazić ale takie jest moje zdanie

Posted

Jak wszystko dobrze się ułoży za tydzień - trzy psiaki pojadą do swoich domków: Maszńka, Sarunia i Radarek - wszystkie w jednym kierunku - dogrywamy wielorodzinną adopcję - TEGO JESZCZE NIE BYŁO:evil_lol::loveu:

Posted

nie nie wszystkie dojednego ale akuratnie wszystkie w te same okolice.Umówieni jesteśmy w Rzeszowie z trzema rodzinami na odbiór psiaków w niedziele. Mamnadzieję, że wszystko będzie ok.

Deklarację Agusizet przelewam na konto Asi na kastrację Radarka.

Aga bardzo dziękuję

Posted

Radarek po kastracji chyba nie zauważył róznicy, bo już u weta wybierał się na wiejską wycieczkę. biegał nawet po schodkach. razem z przejazdem wyszło 45zł. Teraz mieszka razem z Sarą i Martinem,( też po zabiegach) w budynku biurowym. Sara bardziej osłabiona po sterylce niż inne sunie wcześniej. Mam nadzieję, że jutro będzie juz radośniejsza.

Posted

Trzymam kciuki za wszystkie psiaki i niech jada w niedziele szczesliwie do domkow :kciuki:

Moze Basiu jak bedziesz w niedziele w Rzeszowie, to zagladniesz do Foczki?

Posted

hotelterier5 napisał(a):
Radarek po kastracji chyba nie zauważył róznicy, bo już u weta wybierał się na wiejską wycieczkę. biegał nawet po schodkach. razem z przejazdem wyszło 45zł. Teraz mieszka razem z Sarą i Martinem,( też po zabiegach) w budynku biurowym. Sara bardziej osłabiona po sterylce niż inne sunie wcześniej. Mam nadzieję, że jutro będzie juz radośniejsza.

Trzymam kciuki za psiaczki!

Posted

Radarek dojechał szczęśliwie do domku, w Rzeszowie naszczekał na nowego Pana, u swojej Pani nowej na rękach siedział. Był wystraszony. Dzwoniłam już dwa razy - dojechali szczęśliwie, Radarek ma do dyspozycji ponad 1 ha do biegania, jeszcze jest lekko wystraszony, ale juz zwiedził domek, był także na polu.
Wizytę poadopcyjną zrobimy za niedługo. Córka Państwa zarejestrowała się na FB więc przyśle zdjęcia.
Państwo dali 50 zł
W związku z tym, że zrobiliśmy ponad 260 km tą kwotę przeznaczyłam na paliwo. Tak samo jak 20 zł od Pana do którego zawieźlismy Hipcia /czarnego szczeniaczka/. Resztę pokryłam z własnej kieszeni.