aro Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Czy ktoś myślał o tych wystawach ? Jednego dnia krajówka, a drugiego międzynarodowa. http://www.vdh-thueringen.de/cacib11/index.html Chyba się dzisiaj zgłosimy ;) Będziemy jechać z Warszawy. Quote
Lofty Posted June 20, 2011 Posted June 20, 2011 No i na szczęście po wystawie !!! Na tak koszmarnie zorganizowanej wystawie dawno nie byłam, czułam się jak nie w Niemczech:( Psa miałam opłaconego ponad miesiąc przed wystawą a oni kazali mi płacić jeszcze raz i wyjaśniać w Dortmundzie gdzie jest przelew :( W sobotę na ringu obsługa kompletnie nie wiedziała po ca są karty, jak je wypełniać a tłumacz który miał tłumaczyć okazało się że właściwie nie zna angielskiego:( Sędzina daje psu BOBa a gospodarz ringu przy wydawaniu kart udawadnia że tego BOBa nie było, po prostu kabaret:( W niedzielę niewiele lepiej, zmiana sędziego co prawda zapowiedziana była około tydzień przed wystawą tylko taki drobiazg, organizatorzy zapomnieli powiadomić tego nowo wyznaczonego że ma dodatkowe dwie rasy do sędziowania:( Generalnie jakiś horror :( Na szczęście Desperado osłodził mi te wszystkie nerwowe momenty :) 18.06 CAC - VDH, CAC, BOB i BOG III 19.VI CACIB - VDH, CAC, CACIB, BOB, BOG II Wróciliśmy koszmarnie zmęczeni ale bardzo zadowoleni :) Quote
Zeliika Posted June 22, 2011 Posted June 22, 2011 Gratulacje! Nam również dobrze poszło, chociaż bez aż tak spektakularnych sukcesów :) za to na ringu był porządek i nie było problemu z dokumentami. 18.06 CAC - VDH, CAC (55 rodezjanów) 19.06 CACIB - VDH, CAC, CACIB (61 rodezjanów) dzięki temu mój Apacz spełnił warunki do uzyskania tytułów Championa Niemiec i Interchampiona :) Quote
Lofty Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Zeliika napisał(a):Gratulacje! Nam również dobrze poszło, chociaż bez aż tak spektakularnych sukcesów :) za to na ringu był porządek i nie było problemu z dokumentami. 18.06 CAC - VDH, CAC (55 rodezjanów) 19.06 CACIB - VDH, CAC, CACIB (61 rodezjanów) dzięki temu mój Apacz spełnił warunki do uzyskania tytułów Championa Niemiec i Interchampiona :) Gratulacje !!! pozostaje zazdrościć kompetentnej obsługi na ringu, u nas naprawdę przez te dwa dni był totalny "burdel" :( Quote
Zeliika Posted June 23, 2011 Posted June 23, 2011 Dzięki :) W zeszlym roku bylam w Erfurcie z koleżanką od maltańczyków i tam dopiero w ringu byl horror - sedziowac usilowala pani z obslugi ringu z ramienia tamtejszego klubu, aż sędzia zwrócił jej uwagę! Quote
aro Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 A u nas było normalnie. Poza tym, bardzo fajny i prosty pomysł miał DTK: zamiast rozet były butelki szampana ;) My pierwszego dnia polegliśmy za łysą klatę, a drugiego CACIB. Gratulki dla polskiej ekipy !! Quote
Recommended Posts