psot123 Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 HUSKI SUCZKA MA OKOŁO 1,5 ROKU JEST WYSTERYLIZOWANAMŁODA PRZYJAZNA LEKKO WYCOFANA I PRZESTRASZONA NOWĄ SYTUACJĄ, WYCIĄGNIĘTA Z BOKSU BARDZO UCIESZONA ŁADNIE CHODZI NA SMYCZY DAJE SIĘ GŁASKAĆ NAWET POKAZAŁA BRZUCH DO POGŁASKANIA NIE CHCIAŁA WRACAĆ DO BOKSU :((( NIE JEST JEJ TAM DOBRZE MA CO JEŚĆ I GDZIE SPAĆ ALE NIE MA CZŁOWIEKA KTÓRY BY PRZYTULIŁ :((( BARDZO POTRZEBUJE DOMU Quote
Ty$ka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Boziu! Jaka chudzinka! :( Parę zdjęć jest niedostępnych. To malamutka... Quote
Ty$ka Posted April 20, 2011 Posted April 20, 2011 Czy ona ma powyżej roku? Wygląda jak paromiesięczny szczenior... (tak 8-9 miesięczny). Czy to ta sucz, o której już mi kiedyś wspominałaś? A miałabyś możliwość ją wyczesać? Bo cóż... niezbyt ładnie się na zdjęciach prezentuje... Ale dziękuję za to, że dajesz nam znać :). Quote
psot123 Posted April 20, 2011 Author Posted April 20, 2011 Ty$ka napisał(a):Czy ona ma powyżej roku? Wygląda jak paromiesięczny szczenior... (tak 8-9 miesięczny). Czy to ta sucz, o której już mi kiedyś wspominałaś? A miałabyś możliwość ją wyczesać? Bo cóż... niezbyt ładnie się na zdjęciach prezentuje... Ale dziękuję za to, że dajesz nam znać :). tak to ona zachowuje się jeszcze jak szczeniak została oceniona na 1,5 roku jest chudziutka bo dopiero niedawno była sterylizowana i jeszcze nie nabrała ciałka - ale pracujemy nad tym, co do wyczesania w ostatnim tygodniu była wyczesywana przez wolontariuszy - ładnie to zniosła :) ale jak to na wiosnę lnieje więc będziemy co chwilę wyczesywać - tutaj naprawdę o zwierzaki dbamy i pracownicy i wolontariusze - fakt zdjęcia nie wyszły ładnie ale lepsze to niż nic :-) wrzucisz na haski może ktoś zechce tego szczeniora - bo to naprawdę szczenior na oko tak jak mówisz 8-9 ms. więcej bym jej nie dała taki wzrok i zachowanie ma szczenięce Quote
Ty$ka Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Na AM i HA ma już fanów. Jej adopcją zajmą się malamuty. Dla wszystkich jest szczeniaczkiem i to jakim uroczym :). Chuda jest, ale nie tak strasznie jak to wygląda - przyjrzałam jej się bliżej i tragedii nie ma. Szpice tak linieją, więc nie marudzę ;P. Widzę, że pracownicy bardzo dbają - chociażby Ty jesteś wielką miłośniczką i wiele robisz. Dziękuję Ci za to :). Quote
Ty$ka Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 Sunia nazywa się Hana i szukamy transportu do Wieliczki :) Quote
Ty$ka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Ewa, ponawiam pytanie: Czy masz możliwość sprawdzić ją do kotów? Dzwonią już domki, mamy fajny domek dla malamuta, ale DS z dwoma kotami... ;) Quote
psot123 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Ty$ka napisał(a):Ewa, ponawiam pytanie: Czy masz możliwość sprawdzić ją do kotów? Dzwonią już domki, mamy fajny domek dla malamuta, ale DS z dwoma kotami... ;) Podobno sunia została już zaadoptowana - potwierdzę na 100 % w sobotę i dla Kirki też prawie mam już DS :) Quote
psot123 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Ty$ka napisał(a):Mam nadzieję, że DS sprawdzany pod okiem AM? dla Kirki sama sprawdzę co do Hany - nie wiem adoptował ktoś "z ulicy" Quote
Ty$ka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 :/ uuu.... Kirke - mam nadzieję, że znajdziesz odpowiedni dom. Ale ktoś z zewnątrz czy po ogłoszeniach AM? Quote
psot123 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Ty$ka napisał(a)::/ uuu.... Kirke - mam nadzieję, że znajdziesz odpowiedni dom. Ale ktoś z zewnątrz czy po ogłoszeniach AM? przez fundację odezwała się pani z okolic Lublina jak się uda to do niej dzisiaj pojadę Quote
Ty$ka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 A to to wiem ;). Dziewczyny mnie wtajemniczyły :). Quote
psot123 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Ty$ka napisał(a):A to to wiem ;). Dziewczyny mnie wtajemniczyły :). super ! :) Quote
Ty$ka Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Trzymam kciuki za Kirke... Niestety, Bolek nie ma szczęścia... Quote
psot123 Posted April 26, 2011 Author Posted April 26, 2011 Ty$ka napisał(a):Trzymam kciuki za Kirke... Niestety, Bolek nie ma szczęścia... a gdzie on jest? nie mogę znaleźć? Quote
Ty$ka Posted April 28, 2011 Posted April 28, 2011 Bolek - Nasz Bolek vel Misio Yogi... :) Już podnoszę jego wątek ;). Quote
psot123 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Ty$ka']Bolek - Nasz Bolek vel Misio Yogi... :) Już podnoszę jego wątek ;).[/QUOTE] a czy on jest gdzieś poza dogomanią? może go wrzucić do owczarków? sama nie wiem.... Quote
Ty$ka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ewa, to przecież nasz Bolek: malamut, wilczasty... Sama go ogłaszałaś... Przecież jest na dgm i nawet podnosiłam jego temat... Quote
psot123 Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='Ty$ka']Ewa, to przecież nasz Bolek: malamut, wilczasty... Sama go ogłaszałaś... Przecież jest na dgm i nawet podnosiłam jego temat... tak tak przepraszam za zamieszanie myślałam że go gdzieś jeszcze ogłaszałaś ja go spróbuję wrzucic na owczarki w potrzebie Quote
Ty$ka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Ale przecież to nie owczarek - Kret to owczarek, Bolek to malamut. Mówię o Bolku, tym Bolku: [url]http://www.dogomania.pl/threads/204522-Pi%C4%99kny-pies-mix-huski-wilczur-wilk-do-adopcji-w-schronisku-w-Lublinie[/url] Quote
Recommended Posts