Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

HUSKI SUCZKA MA OKOŁO 1,5 ROKU

JEST WYSTERYLIZOWANAMŁODA PRZYJAZNA LEKKO WYCOFANA I PRZESTRASZONA NOWĄ SYTUACJĄ, WYCIĄGNIĘTA Z BOKSU BARDZO UCIESZONA ŁADNIE CHODZI NA SMYCZY DAJE SIĘ GŁASKAĆ NAWET POKAZAŁA BRZUCH DO POGŁASKANIA NIE CHCIAŁA WRACAĆ DO BOKSU :((( NIE JEST JEJ TAM DOBRZE MA CO JEŚĆ I GDZIE SPAĆ ALE NIE MA CZŁOWIEKA KTÓRY BY PRZYTULIŁ :((( BARDZO POTRZEBUJE DOMU

Posted

Czy ona ma powyżej roku? Wygląda jak paromiesięczny szczenior... (tak 8-9 miesięczny). Czy to ta sucz, o której już mi kiedyś wspominałaś?
A miałabyś możliwość ją wyczesać? Bo cóż... niezbyt ładnie się na zdjęciach prezentuje... Ale dziękuję za to, że dajesz nam znać :).

Posted

Ty$ka napisał(a):
Czy ona ma powyżej roku? Wygląda jak paromiesięczny szczenior... (tak 8-9 miesięczny). Czy to ta sucz, o której już mi kiedyś wspominałaś?
A miałabyś możliwość ją wyczesać? Bo cóż... niezbyt ładnie się na zdjęciach prezentuje... Ale dziękuję za to, że dajesz nam znać :).

tak to ona zachowuje się jeszcze jak szczeniak została oceniona na 1,5 roku jest chudziutka bo dopiero niedawno była sterylizowana i jeszcze nie nabrała ciałka - ale pracujemy nad tym, co do wyczesania w ostatnim tygodniu była wyczesywana przez wolontariuszy - ładnie to zniosła :) ale jak to na wiosnę lnieje więc będziemy co chwilę wyczesywać - tutaj naprawdę o zwierzaki dbamy i pracownicy i wolontariusze - fakt zdjęcia nie wyszły ładnie ale lepsze to niż nic :-)
wrzucisz na haski może ktoś zechce tego szczeniora - bo to naprawdę szczenior na oko tak jak mówisz 8-9 ms. więcej bym jej nie dała taki wzrok i zachowanie ma szczenięce

Posted

Na AM i HA ma już fanów. Jej adopcją zajmą się malamuty. Dla wszystkich jest szczeniaczkiem i to jakim uroczym :).
Chuda jest, ale nie tak strasznie jak to wygląda - przyjrzałam jej się bliżej i tragedii nie ma. Szpice tak linieją, więc nie marudzę ;P. Widzę, że pracownicy bardzo dbają - chociażby Ty jesteś wielką miłośniczką i wiele robisz. Dziękuję Ci za to :).

Posted

Ewa, ponawiam pytanie:
Czy masz możliwość sprawdzić ją do kotów?

Dzwonią już domki, mamy fajny domek dla malamuta, ale DS z dwoma kotami... ;)

Posted

Ty$ka napisał(a):
Ewa, ponawiam pytanie:
Czy masz możliwość sprawdzić ją do kotów?

Dzwonią już domki, mamy fajny domek dla malamuta, ale DS z dwoma kotami... ;)

Podobno sunia została już zaadoptowana - potwierdzę na 100 % w sobotę i dla Kirki też prawie mam już DS :)

Posted

Ty$ka napisał(a):
:/ uuu....
Kirke - mam nadzieję, że znajdziesz odpowiedni dom. Ale ktoś z zewnątrz czy po ogłoszeniach AM?

przez fundację odezwała się pani z okolic Lublina jak się uda to do niej dzisiaj pojadę

Posted

[quote name='Ty$ka']Bolek - Nasz Bolek vel Misio Yogi... :) Już podnoszę jego wątek ;).[/QUOTE]
a czy on jest gdzieś poza dogomanią? może go wrzucić do owczarków? sama nie wiem....

Posted

[quote name='Ty$ka']Ewa, to przecież nasz Bolek: malamut, wilczasty... Sama go ogłaszałaś... Przecież jest na dgm i nawet podnosiłam jego temat...

tak tak przepraszam za zamieszanie myślałam że go gdzieś jeszcze ogłaszałaś ja go spróbuję wrzucic na owczarki w potrzebie

Posted

Ale przecież to nie owczarek - Kret to owczarek, Bolek to malamut.

Mówię o Bolku, tym Bolku:
[url]http://www.dogomania.pl/threads/204522-Pi%C4%99kny-pies-mix-huski-wilczur-wilk-do-adopcji-w-schronisku-w-Lublinie[/url]