dusje Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Ja tez ogromnie dziekuje, Kate Bono :lol: Dziekuje Panstwu Lorci za cudowny domeczek,za milosc i opiekuncze dlonie :loveu: Cudna ta nasza Lorcia :loveu: Widac,ze do szczescia niczego jej nie brakuje i ze w swoim domeczku u boku rodziny czuje sie bardzo potrzebna i bezpieczna :lol: Pozdrawiam serdecznie Rodzine i przesylam moc mizianek dla kochanej Lorci :loveu: Quote
KateBono Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Cioteczki poznajecie tę panienkę: Z pozdrowieniami od Lorki, kotów i pańciostwa! " Loreczka ma już swojego fryzjera. Nie pokazała się wpełnej krasie bo nie lubi pozować i denerwuje się się gdy słyszy "pstryk"Ale wogóle to "pieknota" w naszej okolicyi ona wie o tym.Pozdrawiam serdecznie." Quote
handzia Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 Ale piękna, zadbana Lorcia :loveu: Miód na moje serce :multi: Ledwo ją poznałam :) Bardzo się cieszę, że u niej wszystko w porządku, niedawno tak sobie myślałam, co tam słychać u niej, a tu taka niespodzianka :) Dzięki Kate :) Quote
dusje Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Cudowna Lorcia :loveu: a Panciostwo na medal :multi:Pozdrawiam serdecznie wspaniala rodzine :lol: Quote
zadra Posted July 25, 2012 Posted July 25, 2012 Szukamy osoby do sprawdzenia domu w Komorowie,powiat pruszkowski -20 km od centrum Warszawy Quote
KateBono Posted May 21, 2014 Posted May 21, 2014 (edited) Ciocie pamiętacie jeszcze Lorcię? Rozmawiałam ostatnio z Panią Renatą - Lorcia - mała gwiazdeczka i pupilek :lol: ma się dobrze, waży 11 kg, jest zdrowa. Chociaż ma domek z ogródkiem to pilnuje swoich godzin spacerków :evil_lol: Edited May 21, 2014 by KateBono Quote
handzia Posted May 21, 2014 Author Posted May 21, 2014 Ja oczywiście pamiętam :loveu:, osobiście zabierałam ją ze schronu ;) uff, ale się przestraszyłam, kiedy zobaczyłam wpis na jej wątku.... Ale tutaj akurat dobre wieści :) Bardzo się cieszę, że Lorcia nadal szczęśliwa :multi: dziękuję Kate za wiadomość :) Quote
Recommended Posts