Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

O matko! Biedna Gapcia Zojeczka :-(

Handziu,jesli pojdzie do Zadry na kilka dni to wyjdzie z tego strachu.Te inne sunie daly jej niezle popalic :shake: Zobaczysz, jak tylko wyjdzie na wolnosc -bedzie lepiej sie czula i pewniej :lol: Mozna by rzec,ze i tak w pore nadeszla odsiecz.Bedzie dobrze :cool3:

Jesli Pani Gabrysia poswieci jej troszke czasu i niunia bedzie jedyna psinka w domciu -wszystko sie ulozy :lol:

Trzymaj sie malenka :loveu: Jeszcze troszeczke ;)

P.S. tez zaluje,ze musiala sie tyle nacierpiec i naczekac, ale jak tu pomoc kazdemu psu,jak dokonywac wyboru,ktory pierwszy? :-(

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przeczytałam ostatnie wpisy,tym bardziej nie zrezygnuję z Zojeczki.Mam nadzieję że nic grożnego jej się nie stało i trochę się uspokoi.O prócz tych złych wiadomości czy dowiedziała się Pani czegoś więcej o Zojeczce.POZDRAWIAM

Posted

gabrisia1 napisał(a):
Przeczytałam ostatnie wpisy,tym bardziej nie zrezygnuję z Zojeczki.Mam nadzieję że nic grożnego jej się nie stało i trochę się uspokoi.O prócz tych złych wiadomości czy dowiedziała się Pani czegoś więcej o Zojeczce.POZDRAWIAM

Pani Gabrysiu :lol: Jak ja sie ciesze,ze trwa Pani mocno w swojej decyzji :multi:
Na dogo czasami cisza ale to nie znaczy,ze nic nie robimy ;) Dzialamy poza,zeby jak najlepiej zorganizowac wszystko i zapiac na ostatni guzik :lol:

Wieczorkiem powinny byc juz nowe informacje dotyczace Zojeczki :loveu:

Posted

Nie było mnie znowu troche a tu takie wiesci - bardzo sie cieszę, ze mała ma domek i to tak troskliwy.
Juz dawniej pisałam, ze sunia trafiła do boksu z kolezanką z kwarantanny i obie trzymały się razem.
Kolezanka jednak po paru dniach znalażła dom, a nasza Gabi zaczęła chowac sie przed innymi suczkami.
Przy ostatniej mojej wizycie było juz bardzo zle, gabi wyraznie bała sie pozostałych suzcek i miała ku temu powody - za kazdym razem jak próbowała wyjsc z budy - była atakowana.
Moze załozyc suni oddzielny wątek?

Posted

dusje napisał(a):
Jasieczek pojedzie do Owieczki a my czekamy na link do watku Zojeczki :multi:

Juz się robi:cool3:
Czy pisał juz tu ktos, ze jestescie cudowne:cool3:

Posted

handzia napisał(a):
Wróciłam już.
Co do innych psiaków to potem wstawię zdjęcia. Biedaków nie brak :shake:

handzia - a mozesz tez wrzucic zdjęcia na zamojski?

• 2 weeks later...
Posted

dusje napisał(a):
Wlasnie otrzymalam info od KateBono,ze pieniazki za transporcik juz do Niej dotarly.Jeszcze raz dziekuje Kate za pomoc :lol::multi:

Przyłączam się do podziękowań :)

• 3 weeks later...
Posted

Wklejam rozliczenie z watku Puni bo one z Lorką były we dwie za cene jednej :)

250 zł - hotelik /m-c ( 30 dni ) + Jedzenie = 300 zł /za m-c - dwie suczki
Wychodzi 10 zł/ doba za 2 szt - czyli 5 zł za jedną
z czego:
Lorcia - 37 dni = 185 zł - ( 19 dni opłacone za Lusię/ 8 zł doba ) - 152 zł = 33 zł
Punia - 7 dni = 35 zł

Razem hotelik: 68
Sterylka Puni: 250 zł ( resztę kosztów jak paliwo i inne drobne opłaty za badania itp biorę na siebie )
58 zł - za weta, za Lorkę (wizyta u weta, odrobaczenie i fiprex - 30 zł) i Punię (wizyta u weta i usg 28 zł)
Razem: 376 zł

Wpłaty:

dusje - 137,94
handzia - 58 zł - za weta, za Lorkę (wizyta u weta, odrobaczenie i fiprex - 30 zł) i Punię (wizyta u weta i usg 28 zł)
Sterylkowa skarbonka - 250,38 ( zwrot za sterylke Puni )
Razem: 446,32

446,32 - 376,00 = 70,32 :)

• 3 months later...
Posted

Cioteczki , Lorcia ma się dobrze, z kotami żyje w zgodzie a 13 października będzie miała sterylkę.Wklejam fotki i wiadomość sms jaką dostałam od pani Renaty:

"Wieczorna sjesta.Lorka ma umówioną sterylkę na czwartek. Pozdrawiam.Renata S."

Posted

No cudnie, właśnie wczoraj sobie myślałam, jak tam Lorcia, a tu proszę ;) Pewnie Państwo się martwią, tak ja przy pierwszej sterylce... Ale na pewno wszystko będzie dobrze, sunie zazwyczaj dobrze to znoszą ;)
Warunki wspaniałe, przy pańcu się wygrzewa :) Miło popatrzeć :)Pozdrowienia dla Lorci i Państwa Lorciowego ;)
Trzymam kciuki 13-go i proszę o relację potem :)

• 2 weeks later...
Posted

Lorka czuje się dobrze po sterylce , wklejam sms-a i fotki z opóźnieniem - dostałam je w dniu sterylki 13.10 i ..........przepraszam :oops:

" Już wchodzi na kanapę więc jest ok."

Posted

Dzięki Kate :loveu: super, że już po wszystkim :) Królewna ślicznie wygląda, nawet po zabiegu ;) Pod kocykiem i na kanapie, czy może być piękniejszy widok? Bardzo dziękuję państwu za taki wymarzony domek dla Lorci :loveu: