dusje Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 O matko! Biedna Gapcia Zojeczka :-( Handziu,jesli pojdzie do Zadry na kilka dni to wyjdzie z tego strachu.Te inne sunie daly jej niezle popalic :shake: Zobaczysz, jak tylko wyjdzie na wolnosc -bedzie lepiej sie czula i pewniej :lol: Mozna by rzec,ze i tak w pore nadeszla odsiecz.Bedzie dobrze :cool3: Jesli Pani Gabrysia poswieci jej troszke czasu i niunia bedzie jedyna psinka w domciu -wszystko sie ulozy :lol: Trzymaj sie malenka :loveu: Jeszcze troszeczke ;) P.S. tez zaluje,ze musiala sie tyle nacierpiec i naczekac, ale jak tu pomoc kazdemu psu,jak dokonywac wyboru,ktory pierwszy? :-( Quote
gabrisia1 Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Przeczytałam ostatnie wpisy,tym bardziej nie zrezygnuję z Zojeczki.Mam nadzieję że nic grożnego jej się nie stało i trochę się uspokoi.O prócz tych złych wiadomości czy dowiedziała się Pani czegoś więcej o Zojeczce.POZDRAWIAM Quote
dusje Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 gabrisia1 napisał(a):Przeczytałam ostatnie wpisy,tym bardziej nie zrezygnuję z Zojeczki.Mam nadzieję że nic grożnego jej się nie stało i trochę się uspokoi.O prócz tych złych wiadomości czy dowiedziała się Pani czegoś więcej o Zojeczce.POZDRAWIAM Pani Gabrysiu :lol: Jak ja sie ciesze,ze trwa Pani mocno w swojej decyzji :multi: Na dogo czasami cisza ale to nie znaczy,ze nic nie robimy ;) Dzialamy poza,zeby jak najlepiej zorganizowac wszystko i zapiac na ostatni guzik :lol: Wieczorkiem powinny byc juz nowe informacje dotyczace Zojeczki :loveu: Quote
Tola Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Nie było mnie znowu troche a tu takie wiesci - bardzo sie cieszę, ze mała ma domek i to tak troskliwy. Juz dawniej pisałam, ze sunia trafiła do boksu z kolezanką z kwarantanny i obie trzymały się razem. Kolezanka jednak po paru dniach znalażła dom, a nasza Gabi zaczęła chowac sie przed innymi suczkami. Przy ostatniej mojej wizycie było juz bardzo zle, gabi wyraznie bała sie pozostałych suzcek i miała ku temu powody - za kazdym razem jak próbowała wyjsc z budy - była atakowana. Moze załozyc suni oddzielny wątek? Quote
dusje Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Osobny wateczek Zojeczki,tak nazwala ja Pani Gabrysia,bardzo pomocny :cool3: prosimy o podanie linka :lol: Quote
dusje Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Jasieczek pojedzie do Owieczki a my czekamy na link do watku Zojeczki :multi: Quote
Tola Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 dusje napisał(a):Jasieczek pojedzie do Owieczki a my czekamy na link do watku Zojeczki :multi: Juz się robi:cool3: Czy pisał juz tu ktos, ze jestescie cudowne:cool3: Quote
Tola Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Wątek Zojki http://www.dogomania.pl/threads/208807-Mała-dłogowłosa-Zojka-gryziona-w-boksie-przez-inne-suki-jest-nadzieja...?p=16988055#post16988055 Zapraszam Quote
dusje Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 [quote name='Tola']Wątek Zojki http://www.dogomania.pl/threads/208807-Mała-dłogowłosa-Zojka-gryziona-w-boksie-przez-inne-suki-jest-nadzieja...?p=16988055#post16988055 Zapraszam Zapraszamy Pani Gabrysiu :lol: Quote
Tola Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 handzia napisał(a):Wróciłam już. Co do innych psiaków to potem wstawię zdjęcia. Biedaków nie brak :shake: handzia - a mozesz tez wrzucic zdjęcia na zamojski? Quote
Tola Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 Jest jeszcze taki piesek - bardzo urodziwy, ale troche większy niz nasze maluszki Quote
Owieczka Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 cioteczki kochane !!!! ja to wszystko tylko skwituję tak : Pamietacie naszą pogryziona Lorcię ?? http://www.dogomania.pl/threads/185849-Pogryziona-chora-ksieżniczka-Lorcia-już-w-swoim-DOMKU-) zapraszam gabrysia1 i reszte cioteczek do poczytania całego wątku... To dopiero była zastraszona psina!! Bała się dotyku i własnego cienia. A teraz szczęśliwa sunieczka najnormalniejsza na świecie :P Quote
handzia Posted June 2, 2011 Author Posted June 2, 2011 Owieczko dziękuje Ci bardzo za podtrzymywanie na duchu :) Quote
KateBono Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Przepraszam za offa. Zapraszam na bazarek dla krecików: http://www.dogomania.pl/threads/2089...-do-godz.20.00 Quote
dusje Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Wlasnie otrzymalam info od KateBono,ze pieniazki za transporcik juz do Niej dotarly.Jeszcze raz dziekuje Kate za pomoc :lol::multi: Quote
Owieczka Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 dusje napisał(a):Wlasnie otrzymalam info od KateBono,ze pieniazki za transporcik juz do Niej dotarly.Jeszcze raz dziekuje Kate za pomoc :lol::multi: Przyłączam się do podziękowań :) Quote
Owieczka Posted June 30, 2011 Posted June 30, 2011 Wklejam rozliczenie z watku Puni bo one z Lorką były we dwie za cene jednej :) 250 zł - hotelik /m-c ( 30 dni ) + Jedzenie = 300 zł /za m-c - dwie suczki Wychodzi 10 zł/ doba za 2 szt - czyli 5 zł za jedną z czego: Lorcia - 37 dni = 185 zł - ( 19 dni opłacone za Lusię/ 8 zł doba ) - 152 zł = 33 zł Punia - 7 dni = 35 zł Razem hotelik: 68 zł Sterylka Puni: 250 zł ( resztę kosztów jak paliwo i inne drobne opłaty za badania itp biorę na siebie ) 58 zł - za weta, za Lorkę (wizyta u weta, odrobaczenie i fiprex - 30 zł) i Punię (wizyta u weta i usg 28 zł) Razem: 376 zł Wpłaty: dusje - 137,94 handzia - 58 zł - za weta, za Lorkę (wizyta u weta, odrobaczenie i fiprex - 30 zł) i Punię (wizyta u weta i usg 28 zł) Sterylkowa skarbonka - 250,38 ( zwrot za sterylke Puni ) Razem: 446,32 446,32 - 376,00 = 70,32 :) Quote
KateBono Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 Cioteczki , Lorcia ma się dobrze, z kotami żyje w zgodzie a 13 października będzie miała sterylkę.Wklejam fotki i wiadomość sms jaką dostałam od pani Renaty: "Wieczorna sjesta.Lorka ma umówioną sterylkę na czwartek. Pozdrawiam.Renata S." Quote
handzia Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 No cudnie, właśnie wczoraj sobie myślałam, jak tam Lorcia, a tu proszę ;) Pewnie Państwo się martwią, tak ja przy pierwszej sterylce... Ale na pewno wszystko będzie dobrze, sunie zazwyczaj dobrze to znoszą ;) Warunki wspaniałe, przy pańcu się wygrzewa :) Miło popatrzeć :)Pozdrowienia dla Lorci i Państwa Lorciowego ;) Trzymam kciuki 13-go i proszę o relację potem :) Quote
Joodith Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Sielanka :) a Kocio to sobowtór mojej Bułki ;) Quote
Tola Posted October 10, 2011 Posted October 10, 2011 Cudnie widzieć Lorcię w domowym ciepełku:) Quote
KateBono Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Lorka czuje się dobrze po sterylce , wklejam sms-a i fotki z opóźnieniem - dostałam je w dniu sterylki 13.10 i ..........przepraszam :oops: " Już wchodzi na kanapę więc jest ok." Quote
handzia Posted October 20, 2011 Author Posted October 20, 2011 Dzięki Kate :loveu: super, że już po wszystkim :) Królewna ślicznie wygląda, nawet po zabiegu ;) Pod kocykiem i na kanapie, czy może być piękniejszy widok? Bardzo dziękuję państwu za taki wymarzony domek dla Lorci :loveu: Quote
Recommended Posts