Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MANGA ADOPTOWANA!!! :crazyeye: :multi: :multi: :multi:
Młoda, śliczna suczka. Gdy trafiła do azylu była bardzo znerwicowana, nieufna w stosunku do ludzi, lecz nieśmiało szukała kontaktu. Wielu wolontariuszy oswajało ją, przemogła się i teraz jest bardzo sympatyczną, skorą do zabaw psiną.Uwielbia biegać. Nie lubi mężczyzn (widocznie jakiś musiał ją bardzo skrzywdzić)
W azylu od 27.05.2005r. znaleziona w Otwocku i umieszczona w lecznicy, potem przewieziona do azylu.

Manga jest wspaniałą psiną,uwielbia ludzi ale osoba,która chciałaby ją adoptować musiałaby wcześniej zapoznać się z nią (kilka wizyt)

Posted

to ja z innej beczki ale pochwalę przedszkole mojego synka -
były zbierane drobniaki na "Psiego Anioła", dzieciaki uzbierały prawie 350zł za które ma być zkupione żarełko dla podopiecznych

Posted

asik89 napisał(a):
:-o super!bardzo dziękujemy :multi:

mam nadzieję że nie pomyliłam i to do Was idzie żarełko[albo już poszło, nie wiem bo chorujemy] ale zapamietałam że w Falenicy, w środę Matyś idzie do przedszkola, jak będzie jeszcze rozliczenie to się upewnie
wiem że to nie dużo ale dla dzieciaków to sporo i widząc po Matysiu [pokazałm mu psiaki na Waszej stronce] strasznie to przeżywa
Może zobaczyć komu pomógł, myślę że to też pozytywne doswiadczenie dla dzieci, więc wszyscy na tym skozystają:lol:

sprawdziłam, napewno do Psiego Anioła

Posted

KLEA (nr 431) ADOPTOWANA!!!

Młoda, średniej wielkości, śliczna sunia o bardzo "optymistycznym nastawieniu do życia". Mogłaby się wiecznie bawić, biegać i skakać. Jej wymarzonym właścicielem jest ktoś kto systematycznie biega. Pomogłaby przy podciąganiu wynników :smile: Może przeskoczyć ogrodzenie, dlatego nie powinna być trzymana na podwórku. Psy jej z reguły nie przeszkadzają, ale nie zawsze ma ochote na ich towarzystwo.
W azylu jest od 07.08.2005r. przybłąkała się na działkę pod Radzyminem skąd została przywieziona do azylu
Uwaga: jakoś na początku września 2006r. znaleźli się zainteresowani. Mieli przyjechać za pare dni po przygotowaniach domu na przyjęcie suni. Nie przyjechali...
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35079

No niesamowity czas poprostu!taka jestem happy :multi: :multi: :multi:

Posted

ADOPTOWANY
Liluś... ma piękną bialusieńką sierść z brązowymi plamkami... ale charakterek nie jest taki bialusieńki :-D nie lubi innych psów i nie akceptuje wszystkich facetów :evil_lol: Uwielbia spacerki, jest na nich bardzo grzeczniutki. Robi się coraz śmielszy i bardziej przytulasty. początkowo był nieco niedostępny. Być może wcześniejsze życie spędzał na kanapie i nie potrafi się przystosować do innego życia...
Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Falenicy

Posted

no właśnie jak narazie to kilka psów było wystawianych przez Millady i Agusiazet za co bardzo im dziękuje,jeśli możesz wystawić choć jednego psiaka to bardzo proszę tylko,że troche marne opisy mają

Posted

Niech spełniają się marzenia,
niech sie smutek w radość zmienia,
życie płynie miodem, mlekiem,
zdrowia niech przybywa z wiekiem...
na ten Nowy Rok!

Życzymy Wam wszystkim, czworo- i dwunożni członkowie wielkiego dogomaniackiego stada, żeby w Nowym Roku 2007 żadne stworzenie nie głodowało ani nie cierpiało z winy człowieka, aby każdy potrzebujący pies czy kot znajdował wspaniały kochający dom i odpowiedzialnego opiekuna, dla którego stanie się dozgonnym przyjacielem i członkiem rodziny i żeby na tym Forum panowały wiara, nadzieja i miłość, bo one nadają sens życiu!
Bąbel, Platon, Byron, Junior i pańcia Halina

Posted

dzięki serdeczne :) teraz zaczełyśmy się zastanawiać czy nie lepiej byłoby dać wspólną aukcje informacyjną z naszymi psimi aniołkami bo takich psów co bardzo zależałoby nam na ich wystawieniu jest sporawo więc lepiej wymyślimy jakiś wspólny tekst