olix4 Posted December 13, 2006 Posted December 13, 2006 Azylowce kochane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;( czemu nikt Was nie chce? ;/ Quote
siekowa Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 MANGA ADOPTOWANA!!! :crazyeye: :multi: :multi: :multi: Młoda, śliczna suczka. Gdy trafiła do azylu była bardzo znerwicowana, nieufna w stosunku do ludzi, lecz nieśmiało szukała kontaktu. Wielu wolontariuszy oswajało ją, przemogła się i teraz jest bardzo sympatyczną, skorą do zabaw psiną.Uwielbia biegać. Nie lubi mężczyzn (widocznie jakiś musiał ją bardzo skrzywdzić) W azylu od 27.05.2005r. znaleziona w Otwocku i umieszczona w lecznicy, potem przewieziona do azylu. Manga jest wspaniałą psiną,uwielbia ludzi ale osoba,która chciałaby ją adoptować musiałaby wcześniej zapoznać się z nią (kilka wizyt) Quote
pumcia02 Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 a w środę mają przyjechac ludzie po Franię Quote
lothia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 to ja z innej beczki ale pochwalę przedszkole mojego synka - były zbierane drobniaki na "Psiego Anioła", dzieciaki uzbierały prawie 350zł za które ma być zkupione żarełko dla podopiecznych Quote
siekowa Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 :-o super!bardzo dziękujemy :multi: Quote
lothia Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 asik89 napisał(a)::-o super!bardzo dziękujemy :multi: mam nadzieję że nie pomyliłam i to do Was idzie żarełko[albo już poszło, nie wiem bo chorujemy] ale zapamietałam że w Falenicy, w środę Matyś idzie do przedszkola, jak będzie jeszcze rozliczenie to się upewnie wiem że to nie dużo ale dla dzieciaków to sporo i widząc po Matysiu [pokazałm mu psiaki na Waszej stronce] strasznie to przeżywa Może zobaczyć komu pomógł, myślę że to też pozytywne doswiadczenie dla dzieci, więc wszyscy na tym skozystają:lol: sprawdziłam, napewno do Psiego Anioła Quote
pumcia02 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 podniosę Twój jeden wątek a ty podnies moich 8 :) Quote
pumcia02 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 nareszcie :) ekipa biurowa się rozchodzi :) Quote
siekowa Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 KLEA (nr 431) ADOPTOWANA!!! Młoda, średniej wielkości, śliczna sunia o bardzo "optymistycznym nastawieniu do życia". Mogłaby się wiecznie bawić, biegać i skakać. Jej wymarzonym właścicielem jest ktoś kto systematycznie biega. Pomogłaby przy podciąganiu wynników :smile: Może przeskoczyć ogrodzenie, dlatego nie powinna być trzymana na podwórku. Psy jej z reguły nie przeszkadzają, ale nie zawsze ma ochote na ich towarzystwo. W azylu jest od 07.08.2005r. przybłąkała się na działkę pod Radzyminem skąd została przywieziona do azylu Uwaga: jakoś na początku września 2006r. znaleźli się zainteresowani. Mieli przyjechać za pare dni po przygotowaniach domu na przyjęcie suni. Nie przyjechali... http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35079 No niesamowity czas poprostu!taka jestem happy :multi: :multi: :multi: Quote
halbina Posted December 26, 2006 Posted December 26, 2006 Niunia kochana, jak wszystkie aniołeczki! Quote
siekowa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 ADOPTOWANY Liluś... ma piękną bialusieńką sierść z brązowymi plamkami... ale charakterek nie jest taki bialusieńki :-D nie lubi innych psów i nie akceptuje wszystkich facetów :evil_lol: Uwielbia spacerki, jest na nich bardzo grzeczniutki. Robi się coraz śmielszy i bardziej przytulasty. początkowo był nieco niedostępny. Być może wcześniejsze życie spędzał na kanapie i nie potrafi się przystosować do innego życia... Przebywa w Azylu pod Psim Aniołem w Falenicy Quote
halbina Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Co z tym Allegro? mam coś napisać? o którym psiaku? Quote
siekowa Posted December 28, 2006 Author Posted December 28, 2006 no właśnie jak narazie to kilka psów było wystawianych przez Millady i Agusiazet za co bardzo im dziękuje,jeśli możesz wystawić choć jednego psiaka to bardzo proszę tylko,że troche marne opisy mają Quote
halbina Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Niech spełniają się marzenia, niech sie smutek w radość zmienia, życie płynie miodem, mlekiem, zdrowia niech przybywa z wiekiem... na ten Nowy Rok! Życzymy Wam wszystkim, czworo- i dwunożni członkowie wielkiego dogomaniackiego stada, żeby w Nowym Roku 2007 żadne stworzenie nie głodowało ani nie cierpiało z winy człowieka, aby każdy potrzebujący pies czy kot znajdował wspaniały kochający dom i odpowiedzialnego opiekuna, dla którego stanie się dozgonnym przyjacielem i członkiem rodziny i żeby na tym Forum panowały wiara, nadzieja i miłość, bo one nadają sens życiu! Bąbel, Platon, Byron, Junior i pańcia Halina Quote
siekowa Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 tak allegro jednak by się przydało Quote
Kostek Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 asik to poprosze opisy i foty na maila najlepiej s.postek@wp.pl i wystawie lobuziaki Quote
siekowa Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 dzięki serdeczne :) teraz zaczełyśmy się zastanawiać czy nie lepiej byłoby dać wspólną aukcje informacyjną z naszymi psimi aniołkami bo takich psów co bardzo zależałoby nam na ich wystawieniu jest sporawo więc lepiej wymyślimy jakiś wspólny tekst Quote
asiuniap Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Moim zdaniem pojedyncze aukcje są skuteczniejsze. Quote
Recommended Posts