Jump to content
Dogomania

Olusiowo - mopsikowa - Willusiowa galeria!

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mada&Teodor']misiaczek, juz sie poprawiam - NASZEGO ulubieńca

Czekam, a właściwie czekamy razem z misiaczkiem z niecierpliwością :loveu:
noo...to juz inaczej brzmi ;):lol:

[quote name='D0minika']

A teraz mój jełopek najsłodszy :loveu: :loveu:

W ogóle Karolina mi dziś porywa Ola na tydzień i nie wiem jak wytrzymam bez niego :placz: Z jednej strony się cieszę, że odpocznę trochę od jego marudzenia :diabloti:,a z drugiej nie wiem jak bez marudzenia wytrzymam :placz:
O kurde...Olka porywają :shock::eek2: :-x naszego jełopka :-x:-x.
I co my bedziemy przez tydzień oglądać ?:motz:Oluś nie daj się chłopie :painting:,chyba że ciotka Karolina jakieś fotki wstawi :motz:.

Posted

misiaczek napisał(a):
I co my bedziemy przez tydzień oglądać ?:motz:Oluś nie daj się chłopie :painting:,chyba że ciotka Karolina jakieś fotki wstawi :motz:.

Nie bedzie fotek :placz: A ja już tęsknie za moja marudką i jełopkiem :placz:

Posted

misiaczek napisał(a):
Dominika,porób więc fotek Olusiowi na tydzień i wklejaj 1 x dziennie po 1 jełopku :).

Trzeba było to powiedzieć zanim Olo pojechał :mad:

Mam najświeższe wieści z frontu: Olo podobno zadomowił się na Karolinowym łóżku i śpi sobie teraz słodko, tylko co chwila łypie czy go Karolina nie zostawi samego :roll:
I podobno się spodobał współlokatorce Karoliny... Niech no mi go spróbuje porwać jeszcze ona :mad:

Mam nadzieję, że Karolina mi tu zda codzienny raport z poczynań Olkowych :mad:

Posted

misiaczek napisał(a):
noo...to juz inaczej brzmi ;):lol:

D0minika napisał(a):
Nie bedzie fotek :placz:

Qurde i jak mamy przezyć ten tydzień bez zdjęc Olusia :-( :-( :-(
W takim razie poprosimy o jakieś foty z Olusiowego archiwum :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Qurde i jak mamy przezyć ten tydzień bez zdjęc Olusia :-( :-( :-(
W takim razie poprosimy o jakieś foty z Olusiowego archiwum :cool3: :cool3: :cool3:

Zdjęcia z archiwum w ogóle muszę zeskanować, ale to jak będe miała trochę czasu, bo teraz egzamin za egzaminem i czasu nie mam :-(

A jak ja przezyje tydzień bez Olusia? :placz: Olo teraz podobno na spacerku, a Karolinę w nopcy obudził, bo głodny był, bo ta zołza mu zapomniała dac jeść :diabloti:

Posted

D0minika napisał(a):
Olo teraz podobno na spacerku, a Karolinę w nopcy obudził, bo głodny był, bo ta zołza mu zapomniała dac jeść :diabloti:

Olo był głodny, bo mu mało żarcia dałam - świniak musi się odchudzać:shake:

A my teraz właśnie wróciliśmy z długiego spacerku i pies padł:multi:

Posted

Tanina,opiekuj się dobrze Oleczkiem ;).Bo to nasz ulubieniec.A Ty mu intensywne odchudzanko fundujesz i widoku fałdeczek nas pozbawiasz ;) :evil_lol:.
Juz kiedys miałm się Ciebie zapytać,czy w Twoim awatarku to Oleczek czy może inny mopsik? ;)

Posted

misiaczek napisał(a):
Tanina,opiekuj się dobrze Oleczkiem ;).Bo to nasz ulubieniec.A Ty mu intensywne odchudzanko fundujesz i widoku fałdeczek nas pozbawiasz ;) :evil_lol:.
Juz kiedys miałm się Ciebie zapytać,czy w Twoim awatarku to Oleczek czy może inny mopsik? ;)

Oleczek ma tu jak w niebie- dużo spacerków i mało żarcia:evil_lol:
Na awatarku jest Olo.

Posted

:hmmmm: Bardzo mnie ciekawi dlaczego Oleczek,który jest Dominki,jest w Twoim avatarku i w podpisie ;).I dlaczego Dominika pisze,ze jej Oleczka porywasz?Weszę tu jakąś teorię spiskową dziejów :mad:.Zdradźcie dziewczyny czy czasami Tanina nie jest "tą siostrą" o której wspominała parę razy Dominika :razz:.Tak to jest jak jakieś konszachty uskuteczniacie a inni ciekawi dogomaniacy czyt.misiaczek ;) nie wiedzą o co chodzi :evil_lol:.

Posted

misiaczek napisał(a):
:hmmmm: Bardzo mnie ciekawi dlaczego Oleczek,który jest Dominki,jest w Twoim avatarku i w podpisie ;).I dlaczego Dominika pisze,ze jej Oleczka porywasz?Weszę tu jakąś teorię spiskową dziejów :mad:.Zdradźcie dziewczyny czy czasami Tanina nie jest "tą siostrą" o której wspominała parę razy Dominika :razz:.Tak to jest jak jakieś konszachty uskuteczniacie a inni ciekawi dogomaniacy czyt.misiaczek ;) nie wiedzą o co chodzi :evil_lol:.

Nie chcę palnąć jakiejś gafy :oops: , ale wydaje mi się, że to może być "ta siostra".

Posted

olekg18 napisał(a):
Dominika Czarek pogryzł Ola i Olo pojechał do szycia :( Przepraszam bardzo :(

Heheheh czuje w tym palec Karoliny :diabloti: Jakby ktoś pogryzł Ola, to już miałabym go na głowie, bez obawy :evil_lol: Poza tym rozmawiałam z Karoliną po spacerze i Olo był cały i zdrowy :evil_lol: I drugie poza tym, Czarek zna Ola, Olo zna Czarka i się nie gryzą :evil_lol: Więc ktoś tu sobie chyba jaja robi... :mad:
Może ostatnio jestem przemęczona, ale nie aż tak niekumata :diabloti:

A karolina, która porywa Ole, to "ta siostra" :diabloti: