Jump to content
Dogomania

Olusiowo - mopsikowa - Willusiowa galeria!

Recommended Posts

Posted

No to zdjęcia Ola z ostatnich spacerów:

Olo z trochę większymi kolegami :lol:

Olo biegający

Olo z jakąś obcą babą :evil_lol:

Olo z Willusiem przebranym za pittbula :evil_lol:

Willy w znienawidzonym kagańcu

I Willus sam :(

Olo przy ulubionych ostatnio, górach siana :D

Olo romantyczny na romantycznym tle :evil_lol:

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nowe odsłony Olusia :loveu:

Może buziaczka? :evil_lol:

Ech ciężkie jest to życie... :lol:

To zdjęcie mnie powala dosłownie :loveu:

Mops wyczynowy

Na liściach miękko się siedzi ;)

Posted

Nikt nie chce Ola podziwiać... :shake:

Ale i tak mam nowe zdjęcie, przynajmniej Karolina na wygnaniu sobie poogląda :lol:

Olus w nowych szeleczkach (przystojny, nie? :lol:)

Ja mu zdjęcie, a on mi język... ;)

Olo smyrany :evil_lol:

Aparatu jeszcze nie obwąchałem :diabloti:

tu Olo lekko asymetryczny ;)

I nasz pilot :loveu:

Posted

Dominika fajnie, że założyłas galerię, bo Karolina by się chyba ociągała do konca życia :mad:

Olusiowe zdjęcia są super :loveu: bede stałym gościem tej galerii :loveu:

Posted

zaba14 napisał(a):
Dominika fajnie, że założyłas galerię, bo Karolina by się chyba ociągała do konca życia :mad:

Ona się ze wszystkim tak ociąga :lol: To juz legendarne w rodzinie jest :evil_lol:

Jutro wieczorem będą foty Olusia z dzisiejszego spaceru z nową koleżanka :loveu:

Tak nawiasem, to koleżanka, z sosnowieckiego schroniska, razem z Willym jechała do domu...

Posted

olekg18 napisał(a):
Olo to jedyny mopsik którego znam , który bawi się z psami i rusza się i nie waży 15 kg no i chodzi na długie spacerki!
A ta fota w śniegu wyrąbista!

Dementuje te obrzydliwe plotki o Olu :evil_lol:

Olo bawi się z psami raz na sto lat, nigdy ze szczeniorami młodymi, bo skaczą na niego barbarzyńcy a księciunio tego nie lubi :diabloti:

Olo sie nie rusza, tylko przetacza, rano jak wstaję na zajęcia, to łaskawie podnosi jedno oko i rejestruje, ze mu się więcej miejsca zwolniło w łóżku, a wstawac nie ma zamiaru :mad:

Poza tym, Olo to wredny drań, który uwielbia stawiać się na psy, które są zamknięte na dobzre ogrodzonym terenie :mad::mad::mad: Kiedyś stawiał się też na te na smyczach, do czasu aż musiałam mu ogonek wyciągać z paszczy jednego :diabloti:

A co do wagi, to niedawno blisko mu było do 10 kg, ale zaaplikowaliśmy mu diete drastyczną i mieści się w górnych granicach normy :diabloti:

Posted

Echm ale D0minika zrobiła reklame Olowi:lol: Ale trochę bzdurek napisała:shake: Olo bawi się z psami, ale wybranymi, co dowodzą zamieszczone fotki z Apią. Na spacerach biega, ale z D0miniką się wlecze i jeszcze jej nie słucha (dobry piesek:evil_lol:). Ja cały czas odchudzam psa, ale koffana D0minika zawsze podkarmia psa, bo tak bidnie się patrzy...:diabloti:

Posted

No żesz kurde!

Jakim ja to jestem rozpieszczaczem psa, najniżej stojącą osobą w stadzie, bo nawet bidny Olo się mnie nie słucha :evil_lol: Siostruni się za to słucha jak cholera, jak ona go woła to przychodzi do najbardziej się wleczącej w stadzie :evil_lol:

Posted

D0minika napisał(a):
No żesz kurde!

Jakim ja to jestem rozpieszczaczem psa, najniżej stojącą osobą w stadzie, bo nawet bidny Olo się mnie nie słucha :evil_lol: Siostruni się za to słucha jak cholera, jak ona go woła to przychodzi do najbardziej się wleczącej w stadzie :evil_lol:

Z pierwszym zdaniem się zgadzam:lol: Ale z drugim już nie, bo siostrunia opowiada bzdury:lol:

Posted

Hej dziewczyny :cool3: mój Dawid dziś prawie sie rozpływał w sklepie jak zobaczył szcznieka mopsa :evil_lol: tylko mowił że szkoda ze mu jezyk nie wystaje :evil_lol: :evil_lol:

A wy tutaj gadu gadu, zamiast zdjecia wklejac :cool3:

Posted

Kurcze, szkoda że dzis nie wzięłam aparatu na spacer, bo scenierie mielismy piekną a Olo tak mi akrobacił na zwalonym drzewie :loveu:

Ale specjalnie dla zaby, wygrzebałam z naszego archiwum:

Olo nauczył się pisac swoje imie :evil_lol:

Kasztanożerca

W objęciach Karoliny (niezwykle szczęśliwy :diabloti:)

Ziom :evil_lol: