Jump to content
Dogomania

Olusiowo - mopsikowa - Willusiowa galeria!

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

D0minika napisał(a):
Sesje siedzące:

Na trawie

Na bunkrze:

Model nie jest zbyt cierpliwy ;)

Patrzcie jaki śliczny jestem :loveu:

(i się uśmiecham :lol:)

(i ziewam :diabloti:)

Ojj śłiczne fotki :loveu::loveu::loveu:
PS SOrka, ze tak dawno nie zgalądalam, ale obiecuje popraweee !!

Posted

A my od piątku się bujamy na wystawie w Spodku :lol: Oluś niestety musi zostać w domu ;) Mopsiki i buldożki i reszta ozdóbek dopiero jutro są, ale wczoraj, gdy szłyśmy oglądać teriery, to pierwsze psy jakie zobaczyłyśmy to były mopsy :loveu: I nawet mam zdjęcie jednej buldożki francuskiej, takiego podrostka, super jest :loveu: Chcecie zobaczyć? :cool3:

Posted

Buldozia :loveu:

Generalnie nie podobało mi się na ozdóbkach, biedne niektóre psiaki, widać że nie są hodowane z miłości, zaniedbane i smutne.

Na terierach w piątek tego nie zauważyłam, nie wiem, może to wynika z tego że ozdóbki popularniejsze i da się na nich więcej zarobić? :shake:

Posted

Olowi nie w głowie emerytura :cool3:

Mam parę foteczek z zeszłego weekendu, ale muszę naładować baterie w aparacie żeby je zgrać :oops: a potem znaleźć czas żeby je wstawić :oops: Postaram się w środę, bo dziś ani we wtorek już nie da rady :oops:

Posted

Witam!
Olo jest teraz na spacerze z siostrą, więc zdjęcia będą wstawione później. Jeszcze troszkę musicie poczekać dziewczyny.
Echm a ja tęsknię za chrumczakiem i dopiero go zobaczę w święta:placz:

Posted

Jako że dziś sobota i piękna pogoda to postanowiliśmy się przejechać nad jeziorko - Pogorię :loveu:
Najpierw była prawie godzinna droga samochodem. Oluś był bardzo, bardzo nieszczęśliwy, bo zadecydowaliśmy, że siedzi sam na tylnym siedzeniu a nie ślini mnie na moich kolanach :evil_lol:
Zobaczcie ten wyrzut:

Na szczęście :evil_lol: przeszło mu od razu jak go wypuściliśmy z samochodu, wyskoczył jak torpeda z samochodu i od razu poczuł się panem całej plaży :lol:, chciał obsikać i przekopać każde ziarenko piasku, ale zła Dominika mu nie pozwoliła :mad: :evil_lol:

Potem przybiegł do nas kolega:

Baaardzo chciał się pobawić:

Ale Olo stwierdził, że takie wielkoludy to nie dla niego :diabloti::

Olowi na szczęście nie strzelił do łepetynki żaden głupi pomysł, żeby się wykąpać w lodowatej wodzie :evil_lol: Ale i tak byłam zabezpieczona na taki wypadek :razz:
Pospacerowaliśmy za to po plaży trochę, pobliskim lesie i parku:

Niedawno wróciliśmy do domu, Olek spałaszował obiadek i teraz słodko śpi:

I śni o tym jak fajnie było:

Posted

misiaczek napisał(a):

Olek,to taki towarzyski do psów jak moja Misia :evil_lol:.Lubi...ale przez okno ;) :evil_lol:.

Taaa, przez okno to drze japę do wszystkich :mad: A jak przyjdzie co do czego to ucieka do pańci :evil_lol: