Mada&Teodor Posted March 16, 2007 Posted March 16, 2007 Super fotaszki, a te wie chyba najlepsze :loveu: :loveu: :loveu: Z Ola to niezły modelinek jest :) Quote
Juszes Posted March 17, 2007 Posted March 17, 2007 D0minika napisał(a):Sesje siedzące: Na trawie Na bunkrze: Model nie jest zbyt cierpliwy ;) Patrzcie jaki śliczny jestem :loveu: (i się uśmiecham :lol:) (i ziewam :diabloti:) Ojj śłiczne fotki :loveu::loveu::loveu: PS SOrka, ze tak dawno nie zgalądalam, ale obiecuje popraweee !! Quote
D0minika Posted March 17, 2007 Author Posted March 17, 2007 A my od piątku się bujamy na wystawie w Spodku :lol: Oluś niestety musi zostać w domu ;) Mopsiki i buldożki i reszta ozdóbek dopiero jutro są, ale wczoraj, gdy szłyśmy oglądać teriery, to pierwsze psy jakie zobaczyłyśmy to były mopsy :loveu: I nawet mam zdjęcie jednej buldożki francuskiej, takiego podrostka, super jest :loveu: Chcecie zobaczyć? :cool3: Quote
D0minika Posted March 19, 2007 Author Posted March 19, 2007 Buldozia :loveu: Generalnie nie podobało mi się na ozdóbkach, biedne niektóre psiaki, widać że nie są hodowane z miłości, zaniedbane i smutne. Na terierach w piątek tego nie zauważyłam, nie wiem, może to wynika z tego że ozdóbki popularniejsze i da się na nich więcej zarobić? :shake: Quote
Mada&Teodor Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Ale śliczna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Juszes Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Przesliczna, lubie psiaki w takie "krowie łatki" :multi::multi::multi: =** Quote
Mada&Teodor Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 tanina napisał(a):A gdzie zdjęcia Olusia?:placz: Zadam to samo pytanie - gdzie sa fotki Ola ? ? ? :mad: Quote
Chefrenek Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Olo pewnie na emeryturę poszedł to i fotek nie ma. Quote
D0minika Posted March 26, 2007 Author Posted March 26, 2007 Olowi nie w głowie emerytura :cool3: Mam parę foteczek z zeszłego weekendu, ale muszę naładować baterie w aparacie żeby je zgrać :oops: a potem znaleźć czas żeby je wstawić :oops: Postaram się w środę, bo dziś ani we wtorek już nie da rady :oops: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 26, 2007 Posted March 26, 2007 Witaj Dominika...Oluś jest śliczny i śpi do góry brzuszkiem tak jak mój Maxiu:loveu: :loveu: :loveu: posmyraj go po brzusiu odemnie;) Quote
misiaczek Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 D0minika napisał(a): Postaram się w środę, bo dziś ani we wtorek już nie da rady :oops: :hmmmm: Czy dzis mamy srodę? Juz się nie moge doczekać Oleczka :loveu:. Quote
*Ania...Niuf* Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 misiaczek napisał(a)::hmmmm: Czy dzis mamy srodę? Juz się nie moge doczekać Oleczka :loveu:. środa od samego rana;) czekam:p Quote
tanina Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 Witam! Olo jest teraz na spacerze z siostrą, więc zdjęcia będą wstawione później. Jeszcze troszkę musicie poczekać dziewczyny. Echm a ja tęsknię za chrumczakiem i dopiero go zobaczę w święta:placz: Quote
D0minika Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Echm środa była i dogo mi zastrajkowało :placz: Na szczęście już działa i zaraz wstawiam zdjęcia Ola z dzisiaj! :multi: Quote
D0minika Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Jako że dziś sobota i piękna pogoda to postanowiliśmy się przejechać nad jeziorko - Pogorię :loveu: Najpierw była prawie godzinna droga samochodem. Oluś był bardzo, bardzo nieszczęśliwy, bo zadecydowaliśmy, że siedzi sam na tylnym siedzeniu a nie ślini mnie na moich kolanach :evil_lol: Zobaczcie ten wyrzut: Na szczęście :evil_lol: przeszło mu od razu jak go wypuściliśmy z samochodu, wyskoczył jak torpeda z samochodu i od razu poczuł się panem całej plaży :lol:, chciał obsikać i przekopać każde ziarenko piasku, ale zła Dominika mu nie pozwoliła :mad: :evil_lol: Potem przybiegł do nas kolega: Baaardzo chciał się pobawić: Ale Olo stwierdził, że takie wielkoludy to nie dla niego :diabloti:: Olowi na szczęście nie strzelił do łepetynki żaden głupi pomysł, żeby się wykąpać w lodowatej wodzie :evil_lol: Ale i tak byłam zabezpieczona na taki wypadek :razz: Pospacerowaliśmy za to po plaży trochę, pobliskim lesie i parku: Niedawno wróciliśmy do domu, Olek spałaszował obiadek i teraz słodko śpi: I śni o tym jak fajnie było: Quote
Chefrenek Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Ale fajna historia i zdjątka. A ten pies to mu się pewnie nie podobał bo nie dziewucha :) Quote
Hebulka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Hurrrra......jest Emisiowy narzeczony - podróżnik :loveu::loveu: Śliczniutkie te zdjęcia i widać ,że Oluś mega happy :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
tanina Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 :loveu: Mój kofany Oluś:loveu: Taką ma biedną minkę, kiedy go pies zachęca do zabawy:roll: Quote
misiaczek Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Ale Oluś fajną podróż odbył :multi:. Słońce,plaża...ach :lol:. Olek,to taki towarzyski do psów jak moja Misia :evil_lol:.Lubi...ale przez okno ;) :evil_lol:. Quote
D0minika Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 misiaczek napisał(a): Olek,to taki towarzyski do psów jak moja Misia :evil_lol:.Lubi...ale przez okno ;) :evil_lol:. Taaa, przez okno to drze japę do wszystkich :mad: A jak przyjdzie co do czego to ucieka do pańci :evil_lol: Quote
Recommended Posts