Chefrenek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 misiaczek napisał(a):Mam tylko nadzieję,że Emisi nie bedzie przeszkadzać,ze Olus jest jednojajeczny :evil_lol:.Ale co tam...do miłości platonicznej 2 nie są potrzebne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Oluś jest bezjajeczny.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
tanina Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Chefrenek napisał(a):Oluś jest bezjajeczny.:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Olek jest jednojajeczny, ale to nie odejmuje mu męskości:lol: Quote
Chefrenek Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Aaaaaaaaaaa to coś mi się pomyliło. Na jedno jajo też może dziewczyny podrywać. Quote
Mada&Teodor Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 D0minika, Wszystkiego Najlepszego !!! Quote
olekg89 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 oleczek jest tak samo uroczy jak ja :) Ale ja mam 2 jaja :P Quote
D0minika Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Dzięki dziewczyny :loveu::loveu::loveu: Quote
Hebulka Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Chefrenek napisał(a):Może Hebcia lubi niedoświadczonych. Możesz mu puścić film "40-letni prawiczek". Bardzo lubi,niedoświadczonych i nieśmiałych....:evil_lol: ;) Quote
D0minika Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Wy mi się tu już nie śmiejcie z Ola :mad: Będę Wam dozować zdjęcia :diabloti: Biegamy dziś po chaszczach: Quote
Chefrenek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 [quote name='D0minika']Wy mi się tu już nie śmiejcie z Ola :mad: Będę Wam dozować zdjęcia :diabloti: Biegamy dziś po chaszczach: Co ty nam tu Olka dozujesz :mad: :mad: :mad: Quote
Mada&Teodor Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Chefrenek napisał(a):Co ty nam tu Olka dozujesz :mad: :mad: :mad: No właśnie, co to ma znaczyć :mad: :mad: :mad: Dawać wiecej fot Olka :evil_lol: :evil_lol::evil_lol: Quote
misiaczek Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 A już go odzyskałaś? :) Biedactwo z Oleczka,ile to musi maluszek kilometrów przebiec,zeby te parę deko stracić :mad: :evil_lol:. Quote
tanina Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 :evil_lol: Tak, Olo to pies o wielu ksywkach:lol: Quote
D0minika Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 No już :diabloti: Zdjęcia z przedwczorajszego spacerku, bo dziś się nam aparat rozładował :placz: A taka śliczna pogoda :placz: Mały portret: Mordunia :loveu: Jęzorek :lol: No idziemy dalej, nie rób już tych zdjeć! Kozica :cool3: Obślinione maleństwo :loveu: Biegneeeee! Quote
Chefrenek Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='D0minika'] Ale pocieszny pyszczek.:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Mada&Teodor Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 No tak jęzorek musi być zawsze na wieszchu :loveu: Cudniaste zdjęcia :multi: Mam nadzieje, Dominika, że strzelisz Olowi sesje z tymi pluszakami od misiaczka ;) Quote
misiaczek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] Mam nadzieje, Dominika, że strzelisz Olowi sesje z tymi pluszakami od misiaczka ;) A niech by spróbowała nie strzelić :mad: :mad: :mad: ;). Quote
Pugsy Malone Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Ucałowania dla Ola!!! Koleżanka go znalazła przypadkiem i dała mi namiary. Nie miałam czasu,żeby przeczytać wszystkie posty , więc nie wiem, czy ktoś was już zapraszał na Mopsie Forum? Wpadnijcie do nas i przedstawcie klopsowe śliczności!!!:eviltong: http://mopsyforum.mojeforum.net/index.php Quote
D0minika Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Strzelę Olkowi sesję z pluszaczkami ( w dupkę mu też postrzelam przy okazji :diabloti:), tylko najpierw muszę się zmobilizować i naładować aparatowe akumulatorki :oops: ALe dobra wiadomość jest taka, że Olek jeszcze żadnego nie zjadł :lol: nessie00 dzięki za zaproszenie! Jak znajdę czas, to na pewno do Was zajrzę! Na razie nie mam go na ani pół forum więcej :evil_lol: Quote
Chefrenek Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Przecież pomsiki nie niszczą zabawek Quote
Recommended Posts