Korenia Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 [quote name='Hebulka']Wspaniały OLUŚ :loveu::loveu::loveu::loveu: Ten jęzorek na wierzchu jak śpi jest THE BEST Dokładnie... jęziorek jest fenomenalny :loveu: Quote
misiaczek Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Mój ulubiony języczek wystawiony :loveu:. Widzisz Dominika,jak wszystkim sie podoba :evil_lol:.A mówiłaś kiedyś,ze wstyd Wam robi tak go wywalając :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ;). Quote
Mada&Teodor Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ależ on jest fantastyczny i ten jego wystawiony jezyk ... :loveu: :loveu: :loveu: Olo jest the best :multi: :multi: :multi: Quote
D0minika Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='Hebulka']Ten jęzorek na wierzchu jak śpi jest THE BEST [quote name=' Korenia'] Dokładnie... jęziorek jest fenomenalny [quote name='Mada&Teodor'] Ależ on jest fantastyczny i ten jego wystawiony jezyk ... [quote name='misiaczek']Mój ulubiony języczek wystawiony :loveu:. Widzisz Dominika,jak wszystkim sie podoba:evil_lol:.A mówiłaś kiedyś,ze wstyd Wam robi tak go wywalając . Dziękujemy bardzo :loveu: Jednak, co do języka, to po ulicach chodzą też "normalni" ludzie, którzy pytają: "a jego ten języczek nie boli?", "O rany! za długi mu urósł" albo "fuuuj, jaki jęzor na wierzuchu"... :roll: A teraz kilka zdjęć Ola z wczorajszego spacerku. Prawie mi się udało go ująć :diabloti: Na tym zdjęciu widać, jak Oluś wygina przednie łapki. Ostatnio coś coraz częściej to robi i oblizuje je i gryzie... Chyba czeka nas wizyta u weterynarza, bo wygląda na to, że ze stawami nie dzieje się najlepiej :placz: Trochę więksi kumple Ola Łapanie uciekiniera :angryy: Pospacerowe odpoczywanko z języczkiem na wierzchu: Quote
misiaczek Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='D0minika']Dziękujemy bardzo :loveu: Jednak, co do języka, to po ulicach chodzą też "normalni" ludzie, którzy pytają: "a jego ten języczek nie boli?", "O rany! za długi mu urósł" albo "fuuuj, jaki jęzor na wierzuchu"... :roll: Dominika my jesteśmy normalni inaczej a oni są nienormalni zwyczajnie :evil_lol:. Spacerkowe fotki fajowe,ale Olek jakoś mi w łóżku bardziej pasuje ;). Mam nadzieję,że Oleczka stawy nie bolą i to nic powaznego :shake:. Quote
Hebulka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 [quote name='D0minika'] Na tym zdjęciu widać, jak Oluś wygina przednie łapki. Ostatnio coś coraz częściej to robi i oblizuje je i gryzie... Chyba czeka nas wizyta u weterynarza, bo wygląda na to, że ze stawami nie dzieje się najlepiej :placz: Emi też czasem stanie tak jakby te łapki były gumowe,zwłaszcza jak się gdzieś zapatrzy,wtedy kazda w inną stronę. Oluś ma dysplazje na przednie łapeczki,czy zle coś zapamiętałam ??:roll: Quote
D0minika Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 misiaczek napisał(a):Dominika my jesteśmy normalni inaczej a oni są nienormalni zwyczajnie :evil_lol:. Spacerkowe fotki fajowe,ale Olek jakoś mi w łóżku bardziej pasuje ;). Mam nadzieję,że Oleczka stawy nie bolą i to nic powaznego :shake:. No ja wiem, że my normalnie, ale tych nienormalnych więcej niestety :evil_lol: Olek to mi najbardziej pasuje w jakiejś klatce żeby nie mógł marudzić :lol: Hebulka napisał(a): Emi też czasem stanie tak jakby te łapki były gumowe,zwłaszcza jak się gdzieś zapatrzy,wtedy kazda w inną stronę. Oluś ma dysplazje na przednie łapeczki,czy zle coś zapamiętałam ??:roll: No właśnie on te łapki strasznie wygina ostatnio i znowu zaczyna je mamlać i mnie to martwi :shake: W poniedziałek, najpóźniej we wtorek się do weta wybieramy... A Olo ma lekką dysplazję, którą (ponoć...) da się zniwelować odpowiednią dietą... Do tego dochodzą jakieś schorzenia reumatyczne. Wszystko na przednie łapki :shake: A teraz jest wilgotno i Olkowi chyba dają się łapki we znaki :-( Quote
D0minika Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Siostrunia przyjechała do nas na weekend, to wreszcie będą porządne zdjęcia Olątka :loveu: Najpierw ze spacerku, patrzcie jaki dzielny :cool3: Prawie jak agility :diabloti: Najpierw rozbieg: Pokonujemy przeszkodę: I bieg do pańci :evil_lol: Quote
D0minika Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Głupkowanie z Karoliną :evil_lol: Wspinamy się: Ufff, udało się :cool3: Kundel bury, kundel bury, penetruje wszystkie dziury :lol::lol: Quote
D0minika Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Struś pędziwiatr :cool3: ` Jeszcze coś? :cool3: Quote
D0minika Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 I na koniec, zabawa z rękawiczką Najpierw nieufnie ją obwąchamy: A potem... ATAAAAAAAAAAK!!! :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Cali Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Hej.Superowy ten Olus-zdjecia extra-wlasnie ostatnio na targu w Oswiecimiu spotkalismy pania spacerujaca z identycznym mopsikiem,troche nam poopowiadala o nim,dala poglaskac.Bedziemy sledzic wasza galeryjke;) Quote
Hebulka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Wspaniałe zdjęcia :multi::multi::multi: Uwielbiam tego klopsika :loveu::loveu: Quote
Mada&Teodor Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 D0minika, superaste zdjęcia, a te z rękawiczką - rewelka :loveu: :loveu: :loveu: Quote
misiaczek Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 [quote name='D0minika'] Oluś mnie nie zawiódł. Wystawił języczek... ...i pokazał dupkę :evil_lol:. Quote
D0minika Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 [quote name=' Chefrenek']Ale Oluś ma przygody. Oj ma, ma :cool3: Dobrze, że ostatnio same pozytywne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='Cali']Hej.Superowy ten Olus-zdjecia extra-wlasnie ostatnio na targu w Oswiecimiu spotkalismy pania spacerujaca z identycznym mopsikiem,troche nam poopowiadala o nim,dala poglaskac.Bedziemy sledzic wasza galeryjke;) Bardzo nam miło :cool3: Zapraszamy jak najczęściej :) [quote name='Hebulka']Wspaniałe zdjęcia :multi::multi::multi: Uwielbiam tego klopsika :loveu::loveu: My też :loveu: A co do klopsika, to Oluś ostatnio schudł :multi::multi::multi: [quote name='Mada&Teodor']D0minika, superaste zdjęcia, a te z rękawiczką - rewelka :loveu: :loveu: :loveu: Nawet czasem Olowi zdarza się być wdzięcznym modelem ;) [quote name='misiaczek']Oluś mnie nie zawiódł. Wystawił języczek... ...i pokazał dupkę :evil_lol:. Oj dupkę i języczek to on bardzo chętnie pokazuje :diabloti: Quote
Chefrenek Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 DUŻO MIŁOŚCI W DNIU ŚWIĘTEGO WALENTEGO ŻYCZY KLAUDIA Quote
Mada&Teodor Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Z okazji Walentynek, życzymy bardzo dużo MIŁOŚCI i SZCZĘSCIA !!! Magda z Teodorem :) Quote
D0minika Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dzięki dziewczyny za życzenia :loveu: Ja wszystkim odwiedzającym Ola życzę żeby mieli dzień zakochanych na co dzień :cool3: misiaczek napisał(a):Da-wać fotki,da-wać fotki :mad:. Mam z 3 pstryknięte, wstawię jutro, bo dziś już ledwo żyje :placz: Quote
Mada&Teodor Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 D0minika napisał(a): Mam z 3 pstryknięte, wstawię jutro, bo dziś już ledwo żyje :placz: No to czekamy na te 3 foty z niecierpliwością :lol: :lol: :lol: Quote
D0minika Posted February 15, 2007 Author Posted February 15, 2007 No to fotki :cool3: W Walentynki Oluś wyglądał przez okno... Sprawdzał czy któraś dziewczyna go nie odwiedzi... Ale żadna się nie pojawiła... Żeby poprawić mu humorek wzięliśmy go na spacerek... Oluś przed chwilą pojechał z Karoliną i wraca dopiero w sobotę :roll: Patrzcie jakiego dzikiego kwiatka dostałam :loveu: Quote
Recommended Posts