misiaczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Olek-grubolek-śliczniolek :loveu:. A na filmiku to ja nie widzę,żeby ktoś go cmokał :cool3:.Tylko biedaczek podaskakuje do cmokania i nic :p. Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Chefrenek napisał(a):Kurczę wszystkie mopsy tak robią. A jak na niego patrzysz to chce cię złapać za nos? Tak dla zabawy. Jak był mały to tak robił :evil_lol: Ostatnio się z nim bawiłam i akurat się nachyliłam żeby go złapać za grubą łapcię, a Olo podskoczył i mnie walnął nochalem w wargę, boli do dziś :mad: misiaczek napisał(a): A na filmiku to ja nie widzę,żeby ktoś go cmokał :cool3:.Tylko biedaczek podaskakuje do cmokania i nic :p. Bo to jest Olo wycmokany, a nie wycałowany :eviltong: Quote
Chefrenek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 D0minika napisał(a): Bo to jest Olo wycmokany, a nie wycałowany :eviltong: Łapiesz za słówka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Moja piękna mordeczka :loveu: :loveu: :loveu: D0minika, pamiętasz, że jesteśmy umówione na wypożyczenie Ola ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 [quote name='Mada&Teodor'] D0minika, pamiętasz, że jesteśmy umówione na wypożyczenie Ola ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pewnie :evil_lol: Już myślałam o tym, za pomocą PKP można przesłać paczki. Zapakuję go w karton, zorbię z 3 dziurki i wysyłam :diabloti: Quote
Chefrenek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 D0minika napisał(a):Pewnie :evil_lol: Już myślałam o tym, za pomocą PKP można przesłać paczki. Zapakuję go w karton, zorbię z 3 dziurki i wysyłam :diabloti: A pamiętacie, że kiedyś była taka sprawa, że jakaś baba małego labka pocztą wysłała. Quote
Mada&Teodor Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Chefrenek napisał(a):A pamiętacie, że kiedyś była taka sprawa, że jakaś baba małego labka pocztą wysłała. Pamiętam :shake: :shake: :shake: I najgorsze, że ta kobieta nie mial sobie nic do zarzucenia, bo poczta polska oferuje wysylke zwierzat. Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Pamiętam :shake: :shake: :shake: I najgorsze, że ta kobieta nie mial sobie nic do zarzucenia, bo poczta polska oferuje wysylke zwierzat. O kurcze :crazyeye: Naprawdę świry chodza po ziemi... A dla wszystkich wielbicieli Ola będzie dziś wieczorem niespodzianka :multi: Quote
Mada&Teodor Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 D0minika napisał(a):O kurcze :crazyeye: Naprawdę świry chodza po ziemi... A dla wszystkich wielbicieli Ola będzie dziś wieczorem niespodzianka :multi: Uchyl trochę rąbka tajemnicy, co to będzie, bo ciekawość mnie już zrzera :evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Może fotka Olusia w paczce z trzema dziurkami ???:hmmmm: Quote
Mada&Teodor Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 misiaczek napisał(a):Może fotka Olusia w paczce z trzema dziurkami ???:hmmmm: :turn-l::turn-l::turn-l::turn-l: Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 misiaczek napisał(a):Może fotka Olusia w paczce z trzema dziurkami ???:hmmmm: Niestety, nie mam jeszcze na stanie takiej dużej paczki :cool3: A niespodzianka zaraz będzie :multi: Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Proszę wziąść pod uwagę stan mojego skanera i stan mojego ówczesnego aparatu :oops: Proszę o wyrozumiałość :oops: Olo na tych zdjęciach miał niecały roczek :loveu: Najpierw zdjątka z innym dzieciakiem :cool3: Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Szczylątko domowe :lol: Mój książe :cool3: "Noo daj mi cukierka" :diabloti: Spanko we wszystkich możliwych pozycjach :diabloti: Quote
Mada&Teodor Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Rany, ale superasta niespodzianka :multi: :multi: :multi: No zakochałam się w Nim na AMEN :loveu: :loveu: :loveu: Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Teraz roczny Olek na spacerku :loveu: Patrzcie jak ładnie robi ukłon :lol: I ciągnie na górę :evil_lol: A tu się opala :cool3: Małpeczka :loveu: Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Teraz z pozdrowieniami dla wszystkich, którzy uważają, ze mopsy to leniuchy które mieszkają na kanapie :diabloti: Olo po drodze na Śnieżne Kotły Zgadnijcie, kto zawsze był pierwszy w schronisku? :diabloti: I Olo w odpowiednim dla niego miejscu - zakuty w dyby :diabloti: Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 A teraz coś dla koneserów :diabloti: - Olo minutę przed moim wyjściem na studniówkę :lol: Niestety fufaczek się nie załapał, mimo ze wyglądał przystojnie :loveu: Quote
misiaczek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Słodki był z Olusia maluszek :loveu:. W jakim wieku zaczął jełopkować,bo jak był mały to nie wyglądał na jełopka? :evil_lol:. Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Mada&Teodor napisał(a):Rany, ale superasta niespodzianka :multi: :multi: :multi: No zakochałam się w Nim na AMEN :loveu: :loveu: :loveu: Dzięki :loveu: Mi też było fajnie przypomnieć sobie stare czasy, aż się wzruszyłam ;) Chociaż skanować mi się strasznie nie chciało :evil_lol: Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 misiaczek napisał(a):Słodki był z Olusia maluszek :loveu:. W jakim wieku zaczął jełopkować,bo jak był mały to nie wyglądał na jełopka? :evil_lol:. Jak się roztył :evil_lol: A tak serio, to chyba jak 2 lata skończył? Wtedy mu zaczęła klata rosnąć na poważnie, a nogi były dalej takie chudziutkie no i się zaczeło :diabloti: Quote
olekg89 Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 jaki on był słodki!Jest dlaej ,ale teraz taka kluseczka ,a wtedy szczypioreczek:D Ale się nabrałyscie na mojego żarcika:P Quote
D0minika Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 olekg18 napisał(a):jaki on był słodki!Jest dlaej ,ale teraz taka kluseczka ,a wtedy szczypioreczek:D Ale się nabrałyscie na mojego żarcika:P Nikt się nie nabrał na żarcika :mad: A Olo faktycznie teraz całkiem inaczej wygląda, jak patrzę na te zdjęcia, to taki śmieszny dla mnie jest :evil_lol: Jakaś taka główka mała, udko chude, nie wiem czy to mój pies był czy nie :diabloti: Quote
Chefrenek Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ale z niego chucherko było. A teraz brzucho się zaokrągliło, pojawił się zarost...jednym słowem - chłop się z niego zrobił. Quote
Hebulka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Ale słodziaczek malusi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts