Jump to content
Dogomania

Olusiowo - mopsikowa - Willusiowa galeria!

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chefrenek napisał(a):
Kurczę wszystkie mopsy tak robią. A jak na niego patrzysz to chce cię złapać za nos? Tak dla zabawy.

Jak był mały to tak robił :evil_lol: Ostatnio się z nim bawiłam i akurat się nachyliłam żeby go złapać za grubą łapcię, a Olo podskoczył i mnie walnął nochalem w wargę, boli do dziś :mad:

misiaczek napisał(a):
A na filmiku to ja nie widzę,żeby ktoś go cmokał :cool3:.Tylko biedaczek podaskakuje do cmokania i nic :p.

Bo to jest Olo wycmokany, a nie wycałowany :eviltong:

Posted

[quote name='Mada&Teodor'] D0minika, pamiętasz, że jesteśmy umówione na wypożyczenie Ola ? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Pewnie :evil_lol: Już myślałam o tym, za pomocą PKP można przesłać paczki. Zapakuję go w karton, zorbię z 3 dziurki i wysyłam :diabloti:

Posted

D0minika napisał(a):
Pewnie :evil_lol: Już myślałam o tym, za pomocą PKP można przesłać paczki. Zapakuję go w karton, zorbię z 3 dziurki i wysyłam :diabloti:

A pamiętacie, że kiedyś była taka sprawa, że jakaś baba małego labka pocztą wysłała.

Posted

Chefrenek napisał(a):
A pamiętacie, że kiedyś była taka sprawa, że jakaś baba małego labka pocztą wysłała.

Pamiętam :shake: :shake: :shake:
I najgorsze, że ta kobieta nie mial sobie nic do zarzucenia, bo poczta polska oferuje wysylke zwierzat.

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Pamiętam :shake: :shake: :shake:
I najgorsze, że ta kobieta nie mial sobie nic do zarzucenia, bo poczta polska oferuje wysylke zwierzat.

O kurcze :crazyeye: Naprawdę świry chodza po ziemi...

A dla wszystkich wielbicieli Ola będzie dziś wieczorem niespodzianka :multi:

Posted

D0minika napisał(a):
O kurcze :crazyeye: Naprawdę świry chodza po ziemi...

A dla wszystkich wielbicieli Ola będzie dziś wieczorem niespodzianka :multi:

Uchyl trochę rąbka tajemnicy, co to będzie, bo ciekawość mnie już zrzera :evil_lol:

Posted

misiaczek napisał(a):
Może fotka Olusia w paczce z trzema dziurkami ???:hmmmm:

Niestety, nie mam jeszcze na stanie takiej dużej paczki :cool3:

A niespodzianka zaraz będzie :multi:

Posted

Proszę wziąść pod uwagę stan mojego skanera i stan mojego ówczesnego aparatu :oops: Proszę o wyrozumiałość :oops:

Olo na tych zdjęciach miał niecały roczek :loveu:

Najpierw zdjątka z innym dzieciakiem :cool3:

Posted

Teraz z pozdrowieniami dla wszystkich, którzy uważają, ze mopsy to leniuchy które mieszkają na kanapie :diabloti:

Olo po drodze na Śnieżne Kotły

Zgadnijcie, kto zawsze był pierwszy w schronisku? :diabloti:

I Olo w odpowiednim dla niego miejscu - zakuty w dyby :diabloti:

Posted

A teraz coś dla koneserów :diabloti: - Olo minutę przed moim wyjściem na studniówkę :lol: Niestety fufaczek się nie załapał, mimo ze wyglądał przystojnie :loveu:

Posted

Mada&Teodor napisał(a):
Rany, ale superasta niespodzianka :multi: :multi: :multi:
No zakochałam się w Nim na AMEN :loveu: :loveu: :loveu:

Dzięki :loveu:
Mi też było fajnie przypomnieć sobie stare czasy, aż się wzruszyłam ;) Chociaż skanować mi się strasznie nie chciało :evil_lol:

Posted

misiaczek napisał(a):
Słodki był z Olusia maluszek :loveu:.
W jakim wieku zaczął jełopkować,bo jak był mały to nie wyglądał na jełopka? :evil_lol:.

Jak się roztył :evil_lol: A tak serio, to chyba jak 2 lata skończył? Wtedy mu zaczęła klata rosnąć na poważnie, a nogi były dalej takie chudziutkie no i się zaczeło :diabloti:

Posted

olekg18 napisał(a):
jaki on był słodki!Jest dlaej ,ale teraz taka kluseczka ,a wtedy szczypioreczek:D

Ale się nabrałyscie na mojego żarcika:P

Nikt się nie nabrał na żarcika :mad:

A Olo faktycznie teraz całkiem inaczej wygląda, jak patrzę na te zdjęcia, to taki śmieszny dla mnie jest :evil_lol: Jakaś taka główka mała, udko chude, nie wiem czy to mój pies był czy nie :diabloti: