Jump to content
Dogomania

Olusiowo - mopsikowa - Willusiowa galeria!

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chefrenek napisał(a):
Ale z niego chucherko było. A teraz brzucho się zaokrągliło, pojawił się zarost...jednym słowem - chłop się z niego zrobił.

No niestety, Oluś to już nie mój maleńki synuś, kiedyś to świata poza mamusią nie widział...;) A teraz? Tylko na dziewczyny lata :cool3:

Hebulka napisał(a):
Ale słodziaczek malusi :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:: loveu:

Dziękujemy :loveu:

Mada&Teodor napisał(a):
Ja poprosze częściej takie niespodzianki z Olusiem :loveu:
Bo bardzo mi sie podobuje :loveu:

Postaramy się w ramach możliwości :diabloti:

Posted

:turn-l: :turn-l: :turn-l: A D0minika ma dość Ola :turn-l: :turn-l: :turn-l:
Biedaczysko przez tydzień w akademiku przypomniał sobie na jakie spacerku chodził i teraz rozpiera go energia i siostrunia nie daje sobie z nim radę:evil_lol: No i chce mi go do akademika przywieźć:evil_lol:

Posted

tanina napisał(a):
Biedaczysko przez tydzień w akademiku przypomniał sobie na jakie spacerku chodził i teraz rozpiera go energia i siostrunia nie daje sobie z nim radę:evil_lol: No i chce mi go do akademika przywieźć:evil_lol:

Mam dość Ola, to fakt :evil_lol: Nie rozpiera go teraz żadna energia, zachowuje się jak zwykle :cool3: Tylko odpoczęłam tydzien od jego słodkiego marudzenia i teraz ciężko się przestawić :evil_lol:

Posted

tanina napisał(a):

D0minika napisał(a):
Mam dość Ola, to fakt :evil_lol: Nie rozpiera go teraz żadna energia, zachowuje się jak zwykle :cool3: Tylko odpoczęłam tydzien od jego słodkiego marudzenia i teraz ciężko się przestawić :evil_lol:

Biedny Olek. Ona krzyż pański z wami. Ciągle mu dogryzacie:roll: :roll: :roll: , a on poprostu jest pokrzywdzonym przez los jełopkiem. Postawcie się na jego miejscu -zobaczycie czy to miło być tak wyszydanym.:cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Chefrenek napisał(a):
Biedny Olek. Ona krzyż pański z wami. Ciągle mu dogryzacie:roll: :roll: :roll: , a on poprostu jest pokrzywdzonym przez los jełopkiem. Postawcie się na jego miejscu -zobaczycie czy to miło być tak wyszydanym.:cool3: :cool3: :cool3:

Ojjj niejeden jełopek by chciał mieć tak dobrze jak on :evil_lol: A my w gruncie rzeczy go kochamy :loveu::loveu::loveu:

Posted

misiaczek napisał(a):
Ale fajowe mlasko-chrumkanie :evil_lol:.I to następna (jak dla mnie) zaleta jełopiastych ;).

No chrumkanie i sapanie jest słodkie :loveu: Tak samo jak te fafelki do całowania, jak Oluś tak łebek przytula, normalnie bym go zjadła :cool3:
Niestety jełopki oprócz zalet, mają też wady - są jełopkami :evil_lol:

Posted

W końcu udało mi się znależć czas, żeby oglądnąć całą galerię Ola tak od dechy do dechy.
Dominika on jest suuuper:multi: Kofany potfforek:loveu:

Posted

hanik napisał(a):
W końcu udało mi się znależć czas, żeby oglądnąć całą galerię Ola tak od dechy do dechy.
Dominika on jest suuuper:multi: Kofany potfforek:loveu:

Hanik dzięki za odwiedziny :cool3: Cieszę się, ze Ci się Olo podoba :loveu: Maluch właśnie chrapie na kocyku, bo się dziś wymęczył na spacerku :evil_lol:

Posted

D0minika napisał(a):
Hanik dzięki za odwiedziny :cool3: Cieszę się, ze Ci się Olo podoba :loveu: Maluch właśnie chrapie na kocyku, bo się dziś wymęczył na spacerku :evil_lol:

I znowu męczą Olusia :evil_lol:.
A gdzie fotki z tego spacerku? :razz:

Posted

Hanik mi się te zdjęcie też bardzo podoba :loveu: I wydaje mi się, że oddaj naturę Ola :cool3: Który z jednej strony jest słodkim przytulaskiem, a z drugiej ma swoje zdanie i wie jak dopiąć swego :cool3:

Misiaczkowa zdjeć ze spacerku nie ma :shake: Baterie nam się rozładowały i zapomnieliśmy naładować :evil_lol:

Posted

[quote name='D0minika']Hanik mi się te zdjęcie też bardzo podoba :loveu: I wydaje mi się, że oddaj naturę Ola :cool3: Który z jednej strony jest słodkim przytulaskiem, a z drugiej ma swoje zdanie i wie jak dopiąć swego :cool3:

Misiaczkowa zdjeć ze spacerku nie ma :shake: Baterie nam się rozładowały i zapomnieliśmy naładować :evil_lol:
Jest naprawdę świetne. I fajnie zakomponowane. Brak mi słów:loveu:
Jest jeszcze jedno które mi sie podoba. Nazwałaś je Olo asymetryczny. Też super . I kolory i kompozycyjnie śliczne:lol:

Posted

Hanik ciesze się, ze podobają Ci się nasze zdjęcia :loveu: Oluś na niektórych zdjęciach słodko wygląda, co i tak nie oddaje nawet w 1/3 jego uroku normalnego :evil_lol: JUż gdzies pisałam, ze jakby taki słodki nie był, to wyrzuciłabym go dawno, bo maruda straszny:diabloti:
Teraz mi trochę trudno robić zdjęcia Ola na spacerkach, bo jak się z nim bawię to nie mam 3 ręki do trzymania aparatu :cool3: A tak to mogę tylko zrobić zdjęcie jak sobie lata albo coś wywą****e ;)

Posted

He he znam ten ból. No ja tylko najwyżej mogę coś rzucić np. piłeczkę i potem sfotografować w biegu jak wraca.
Ta galeria zachęciła mnie, żeby zrobić taką Figlowi. Ale coś nie mogę sie zabrać:evil_lol:

Posted

hanik napisał(a):
He he znam ten ból. No ja tylko najwyżej mogę coś rzucić np. piłeczkę i potem sfotografować w biegu jak wraca.
Ta galeria zachęciła mnie, żeby zrobić taką Figlowi. Ale coś nie mogę sie zabrać:evil_lol:

No to masz wypas :cool3: Olo za piłeczką nie biegnie, jak mu rzucę, to potem muszę się przedzierać sama przez chaszcze i szukać :evil_lol: On jedynie biega za kasztanami ( a tych już nigdzie nie ma :shake: WIem, bo wszystkie kasztanowce w okolicy obszukałam :evil_lol:) i orzechami włoskimi, takie zboczenie... :cool3:
W sumie jest jedynym znanym mi psem, który nie uwielbia biegać za piłką :cool3: Ostatnio próbowałam jeszcze jakaś miłość do piłeczek w nim wzbudzić i mu kupiłam taką z Forlica, czerwoną z literkami... To najpierw się dzieciątko bało, bo piszczała :diabloti: To przebiłam to co piszczało i piłka została niema... Ale i tak za twarda i za duża dla Ola... No ale nic, zostawiam ją dla drugiego psiaka :cool3: Mam nadzieję, że on bedzie normalny :evil_lol:

A tak to trzeba się z Olem bawić w gonienie, szukania, przeciąganie smyczy, albo szarpanie starych rękawiczek, szczególnie to ostatnie uwielbia :cool3:

A galerię załóż Figlowi koniecznie :multi: To motywuje do robienia większej ilości zdjęć, a jaka potem pamiątka fajna :cool3:

Posted

A ja już dzisiaj wróciłam z marudką ze spacerku :cool3:
Oluś wyjątkowo wcześnie mnie obudził, bo już o 11 :cool3: I oczywiście najmniej odpowiedni dzień wybrał na takie harce, bo o mało co mi rano głowa nie pękła :evil_lol:

Ale już dziś się poprzedzieraliśmy przez chaszcze, spotkaliśmy prawie największego wroga Ola - Bariego (Karolina wie o co chodzi :cool3:), ale na szczęście z daleka, bo inaczej to Olo już by był w kilku kawałkach co najmniej :angryy:

A teraz zdjątka z wczorajszego spanka, Hanik mnie zainspirowała :loveu:

Moja fasolka :loveu::loveu::loveu:

A tu miny pt. "Dasz mi wreszcie spokój?" :cool3:

Wielka głowa :lol:

Posted

Dominika supeer:loveu:
na czwartym jak szczeniaczek:lol:
A mina rzeczywiście jakby mówił " Może już byś sobie poszła?" albo "spadaj mala":evil_lol:

Posted

hanik napisał(a):
Dominika supeer:loveu:
na czwartym jak szczeniaczek:lol:
A mina rzeczywiście jakby mówił " Może już byś sobie poszła?" albo "spadaj mala":evil_lol:

No Olo po spacerku to śpi jak zabity i się wkurza jak mu się przeszkadza :lol: Za to potem jak się wyśpi, to zaczyna marudzić znowu :evil_lol:
A z tym szczeniakiem to faktycznie, dużo ludzi pyta się mnie czy to szczeniak białego bokserka :angryy:, albo jaki ładny ten szczeniaczek ( a Olo morda siwa :diabloti:), a jak mówię, że on ma ponad 5 lat, to nie chcą wierzyć :evil_lol:
A Olo faktycznie taki szczeniakowaty jest, pysk siwy, a w głowie pstro :cool3: